Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DMX או MONOBLOCK ל אודיופיל 30.1?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי הרבה הרבה חיפושים וסוף סוף בזמן שאני מחכה לג'נסיס אבסולוט שלי שיגיע! (לא רלוונטי לסיפור סתם בא לי לשתף אני די מתרגש.. :lol:)

ואחרי שהחלטתי לחכות קצת עם ההגברה של הסאב עכשיו יש לי הדמנות להביא את הג'נסיס DMX או MONOBLOCK בערך באותו מחיר והתכנון המקורי היה להביא DM רגיל אבל עכשיו כשיש לי הזדמנות להביא את אחד מהגדולים אז השאלה היא בעצם

איזה מהם יהיה עדיף להגביר את הסאב (ג'נסיס אודיופיל 30.1)?

תודה.

פורסם

הנה תשובה מגורדון טיילור, מישהו שיצא לו להתעסק עם איזה מוצר או שניים של ג'נסיס:

Dma and DMX ( and Monoblock) all have Burr Brown internals and top class components.

We build them the best we can rather than offering 'upgrades'.

The only upgrade from a DM-A is a P15... Uncle Ron at MF2K can arrange a demo of this if you like.

The Monoblock will control the two subs much better than a modified DMX - it will have much more current capability.

Running each Sub from a DMX will give you approx 2 times the power (800+ watts per sub) and similar control to running two from a Monoblock.

I'd have thought a Monoblock on two Esotar subs to be quite sufficient, however I manage with a single 8" sub.

We can make a dual control for two DMX so there's only one bass control knob running both amps.

Hope this is helpful.

Gordon

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה הוא מבין הגורדון הזה...:-P

Audiophile + Genesis monoblock

מה עוד אפשר לבקש?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני חושש שהבחור (KPA) מבלבל בין מונובלוק למיני בלוק (שכן גם המיני נקרא מונו, אך כל קשר בינו לבין המונובלוק מקרי בהחלט).

אם לא כך הדבר, המונובלוק הוא הבחירה הטובה יותר (הרבה יותר זרם (שליטה בסאבים זה רק זרם-לא הספק) מהDMX הנחות יותר).

http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/4385.html

http://www.alphacaraudio.co.uk/ViewProdDetails.asp?prod_code=PON07F000105&Prod_name=Genesis+Miniblock+&Search=Y

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

לא אני יודע שקיים גם מיניבלוק שזה משהו אחר לחלוטין, אני בהחלט מתכוון למונובלוק שזה בעצם אם אני לא טועה המגבר הכי יקר של ג'נסיס? (לפחות בייצור סדרתי) ובמחיר שהוא מוצע לי כרגע ולפי התגובות שאני רואה פה אני חושב שכנראה שבקרוב אני אהיה הבעלים המאושר של המונובלוק..

תודה לכולם :-P

• תוכן חדש...