Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את המאזדה עכשיו בצבע אפור עכבר ופשוט לא התלהבתי לקח לי כמה שניות וקלטתי שזה לא מאזדה 6, עצרתי הסתכלתי והמשכתי בלי שום ווואווו....

אוטו אחד שאני זוכר לטובה (ולא במקרה) זה הלהנסר כריש החדשה, שהיא יצא וראיתי אותה פעם ראשונה על הכביש זה היה אהבה ממבט ראשון התלהבות של ממש קצת בירורים על האוטו(143 כ"ס ואיבזור נאה) ואחרי חודש קניתי ...מה שבטוח ל3 החדשה זה לא היה קורה, שום התלהבות ורצון לנהוג אולי זה העיצוב או התחושה שהאוטו נותן (פרצוף מחיך מקדימה) אבל ה3 החדשה אכזבה בעיני עוד באיחוד שה3 החדשה באה עם אותו מנוע וגיר בדיוק כמו הדגם היוצא בלי להציג שום התקדמות.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
יש מישהו שלא יצא לו לראות מאזדה 3? :|

בכל מקרה השינוי הקטן בעיצוב זה חלק משיטת האבולוציה שהם מנסים לאמץ מהיצרניות הגדולות.

מזדה 6 "החדשה" היא אחת המכוניות הדוחות ביותר. נראה כאילו ילד יפני שיחק באורגמי משולשים וזה מה שיצא.

מי זה הם - הכוונה לחברה שיש לה את ה מיאטה ו ה RX8 .

שימוש במונחי על " ברבלוצי ואורגינימטרי ! לא מראה על ידע נרחב - זה יותר נאמר בשחצנות כשאין מה להגיד "

אוריגמי היא אומנות קיפולי נייר שפותחה במקור במזרח הרחוק (בעיקר ביפן) כתחביב. באוריגמי יש מגוון רחב של קיפולים, מקיפולים בסיסיים ביותר עד קיפולים מסובכים שנמשכים זמן רב

כעת לעין - מה שאתה רואה זכותך , וזה הטעם שלך , אבל לשם ההבהרה - יש מכונית יותר יפה מ מאזדה 6 בפלח הנ"ל :?:

ספר לנו על כך

מאליבו - אוקטביה - סופרב - מונדאו , ואם שכחתי רכבים נוספים יפים , אני אשמח לדעת על היותר מעוצבים :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...