Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי לעשות די הרבה פרוייקטים בתחום הרכב, בעיקר שיפוצי מנוע, ראשים וגירים ואולם אני תוהה עד כמה אתי זה יהיה לפרט את תהליך הביצוע (ברמה גבוהה) בו בזמן שבעלי מקצוע שזו פרנסתם מיעצים בפורום זה עד רמה מסויימת כזו שלא תפגע בהם ו/או בפרנסתם (מה שמובן בהחלט).

לומר את האמת, אני מרגיש עם זה קצת בעייה... :?

מה דעתכם חברי הפורום בכלל ובעלי המקצוע בפרט ?

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

גם אם תעלה פרוייקטים מצולמים - לא ייפגע אף אחד בתעשיית הרכב.

יש ספרי היינס / עשה זאת בעצמך, ועדיין - יש לקוחות במוסכים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בעלי מקצוע מפרקים ומרכיבים 10 גירים בשבוע, לכן הדרך ארוכה עד שתלמד את הסודות והטריקים הקטנים שהם יודעים ולא תמיד משתפים את כולם.

איזה כייף לי :)

פורסם

הפורום הזה הוא בדיוק המקום לפרוייקטים של חובבנים (חבל רק שאתה לא מתעד הכל עם צילומים) ואתה לא פוגע בפרנסה של אך אחד, אל תאגה.

פורסם

תודה על התגובות.

מבטיח פרויקט הבא, מצולם. :-P

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

אני יאמר את כל מה שכולם כתבו במשפט אחד:

על כל בן אדם אחד שמעוניין להתנסות יש 300 שלא מעוניינים לדעת אפילו כיצד מחליפים מנורה.

אנחנו מפרטים כאן ככל שניתן להסביר על גבי הפורום אין סיבה שזה יפגע בבעלי המקצוע, אם תשים לב רוב גולשי הפורום אינם מעוניינים באמת לתקן בעצמם אלא שיהיה להם מושג מהו מהותה של הבעיה על מנת שיהיה להם רקע שאיתו יוכלו להגיע למוסך ולהיות שקטים בנפשם.

פורסם

לדוגמא אני דווקא כן רוצה לתקן לבד..

אבל אין לי ליפט,סט בוקסות,מפתחות למיניהם,זמן,ניסיון,ועוד הרבה דברים שלבעל מקצוע יש

תסכים איתי שמוסכניק לא ישאל בפורום איך לבצע פעולה מסויימת,הרי חובבן כמוני כן ישאל ..(ולא בהכרח יבצע)

:-D

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

למי שאין נסיון במכונאות - לא ילך לפרק מנוע בגלל מדריך.

אבל כן יקבל מושגים, כך כשידברו איתו במוסך - זה לא ישמע כמו סינית!

אצלי למשל נפתרה בעיית מזגן (בעזרת הפורום) בגלל שני צינורות קטנים וסיבוב בורג - מה שבמוסך לא עשו.

מצד שני יש צינור פלאנץ' שצריך להחליף, ועד כמה שזה פשוט, אני פשוט מעדיף ללכת למוסך - כי מה שהם עושים בחצי שעה יכול לקחת לי 3 שעות, שלא לדבר על נזקים עקיפים שיכולים להגרם תוך כדי עבודה.

הכל תלוי ברמת הידע והנסיון של בעל הרכב.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

יש כאלה שבאים לעשות לבד , בלי מקצועיות בלי כלים מתאימים , עושים יותר נזק ,בסוף הלוכים למוסך או לבעל מקצוע. ומוציאים יותר כסף על תיקון קטן שהיה יכול לעלות להם גרושים .

אבל יש כאלה שיש להם את הידע ואת הידיים הטובות , שכן עושים וכן מצליחים.

לפגוע זה לא פוגע , הרי הם מרוויחים מאלה שכושלים פה ושם , ובסכומים יותר גדולים , מאשר אם הוא היה בא אליו עם הנזק הראשוני.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...