Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשרשור שפתחתי בפורום יעוץ ברכישת רכב, לדעתי השאלה רלוונטית גם לכאן.

מדובר ברכב מסוג פיז'ו 206 אותו אני שוקל לקנות.

הבעיה היא שלרכב יש מספר שריטות ומכות פח, ומה שהכי מפריע לי זה בעיית הצבע שעל הגג(ראה תמונה).

השאלה שלי היא מה העלות המשוערת של צביעת הגג מחדש(לא חייב להיות במוסך של היבואן כי זה לא רכב חדש, אבל שעדיין תהיה עבודה טובה)?

- מדובר בצבע מטאלי

- מדובר בדגם עם גג חשמלי נפתח, כך שאין הרבה גג לצבוע :)

בשרשור המקורי נאמר לי שצביעה בסיסית יכולה להתחיל החל מכ-400 ש"ח, אך לא הבנתי אם זה לכל הגג או רק לאזור שבתמונה.

אשמח לשמוע את עצתכם !

תודה מראש !

color_2.jpg

פורסם

אשמח אם תתן את שם המקום פה, כדי שאני וכל חברי הפורום נדע עליו.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם זה ממש מפריע לך כדאי שתצבע הלקה של הצבע התקלפה יש צורך גם בצביעת המשקופים.

במידה והצבע מסביב לרכב דהוי לאחר הצביעה אתה תראה הבדלים גדולים וגם זה לא יפה.

אם הצבע טוב מסביב לרכב כדאי לתקן במידה ולא כדאי לצבוע צבע כללי .

פורסם

vogivog, תודה על התגובה ועל ההמלצה !

לגבי איכות העבודה- אני מבין שביקרת ויצאת מרוצה. השאלה היא האם יצא לך לבקר אצלו יותר מפעם אחת?

אתה מכיר אולי גם אחרים שהיו אצלו ויצאו מרוצים(מבחינת איכות העבודה והמחיר) ?

אני מאזור המרכז(ת"א, ראשל"צ, פ"ת). לכן אם אני נוסע עד אליו, אני רוצה לדעת שאני לא נוסע לחינם 25-30 ק"מ..

תודה !

פורסם

רשמתי לפני את הפרטים שמסר vogivog, בהחלט אופציה מעניינת(אם כי קצת רחוקה).

אך האם יש כאן מישהו נוסף שיכול להמליץ על מקום קרוב יותר למרכז (ראשל"צ, ת"א, פ"ת) ?

מה שחשוב לי זה מחיר הוגן ועבודה טובה.

לא מדובר ברכב חדש, לכן השקעה בצבע מעבר לגבול מסוים כבר לא הגיונית...לא משנה עד כמה העבודה תהיה איכותית.

תודה !

פורסם

יש את "האחים כהן" בקרית מטלון פ"ת אני חושב שהם ותיקים מאוד בתחום שווה לבדוק. כשנכנסים לקרית מטלון ועוברים את הרחוב של מכון מבדק מיד פונים שמאלה לכיוון סלקום אזור ההתקנות ומיד שמאלה שוב. 100 מטר מצד ימין. רחוב הלפיד אם איני טועה.

• תוכן חדש...