Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי מיקודם נושא לגבי מזגן הרכב שלי ולא רציתי לערבב "שימחה בשימחה"

כי שלא כמו צרות הם לא באות בצרורות .

 

אם כך: היום לפתע עמדתי בזינוק בעלייה ופתאום הרכב מתאמץ מאוד כדי להתחיל בנסיע לאחר מכן הוא חזק וטוב כמו תמיד

כאילו שהלך לראשון כל הכוח . אחר כך חניתי בתוך העיר גם כן בשיפוע כלפי העלייה שיפוע די חד אך לא במיוחד ובמקום לנסוע אחורנית הרכב פשוט כבה לא היה לו כוח בכלל .

 

מהיא הבעייה הזאת שהתחילה פתאום? יש לציין שכבר חצי שנה הרכב מסתובב כמעט רק בתוך העיר בשל עבודתי ונוסע הרבה על הילוכים נמוכים , הרבה עצירות והתחלות נסיעה כשלושים ביום, בתוך העיר, בחום ובשמש הקופחת .

 

מפלס שמן הגיר מלא וצבעו נקי ויפה . כן גם התחיל יחד עים זה איזה שהוא חירחור מוזר ששומעים אם מקשיבים טוב לפעולת המנוע כמו משהוא שחורק רק ב-d וב-r ב- n ו-p זה נעלם והכול כרגיל .

 

תודה מראש .

×
×
  • תוכן חדש...