Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה , יש ברשותי סט שלם של מורל הייבריד II שיושב אצלי בתיבות 18 ליטר בבית , הבעיה היא שבגלל שהחדר קטן והתיבות הן PORTED קיים באס חזק מאוד שמלווה בהד ו BOOM מגעיל ביותר , כמו סאב של פיוניר :)

חשבתי מה יקרה אם אמכור רק את המידים של ההיברייד ואשדך לקרוס ( ביחד עם ה MT22 המצויין ) מידים של מורל אילייט , ככה אוכל להתקינם בתיבות 8-9 ליטר צנועות ועדיים לשמור על איכות הבאס מכיוון שהתיבות הן אטומות , מה דעתכם ?

יש עוד דבר , בתור אחד שלא שמע בחייו מורל אילייט בתיבות ברכב אני מאוד מטיל בספק ביכולתיו של כל רמקול להפיק תדר נמוך בתיבה קטנה של 8 ליטר אטומה , מישהו עם ניסיון עם מידים של אילייט יכול לאשר לי שהם בהחלט נותנים פאנצ' ומידבאס חזק , כל מה שמתחת ל 60 הרץ יהיה סאב אז זה לא רלוונטי .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תשים את האילייט בתיבות אטומות בחלל חדר, ולא תקבל מהם שומדבר חוץ מתדרי מיד.

תנסה למלא את התיבה שלך עד הסוף בצמר, זה יוריד את אפקט ההד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הבאס שמתקבל ברכב הוא תוצאה מ CABIN GAIN ?

טוב תשובתך היא מה שחשבתי :) ... ולמיטב הבנתי הדרייברים הבייתים של מורל לא בנויים לתיבות אטומות

מאוד מעצבן אותי שאין יבואן \ ספק ל VIFA SEAS SCANSPEAK וכל החבר'ה ...:x

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...