Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור, תקשרו את הכלבים שלכם כאשר הם מחוץ לבית.

היום יש כ"כ הרבה רצועות שמאפשרות חופש תנועה עם שמירה על שליטה מסויימת על הסיטואציה.

תראי, אני מסכים לחלוטין שכאשר יש מי שדורש לקשור את הכלב כי הוא (או בתו) מפחדים חובה על בעל הכלב לפתור לו את הבעיה. יש אנשים שחרדים (כלומר, פחד לא רציונלי) מכלבים וצריך להתחשב בהם.

עם זאת, לא לשחרר כלב בכלל זה לא ריאלי, אם יש לך כלב בינוני-גדול ובעל אנרגיה. רצועה ארוכה זה לא תחליף ללזרוק לכלב כדור (או פריסבי...) או לתת לכלבים לרוץ ולשחק חופשי אחד עם השני. לגדל כלב בלי לשחק איתו, לפחות בשבילי, נראה לי... עלוב ומחטיא את המטרה.

אז נכון שאני משחרר את הכלבים שלי בשעות שאין (או אין כמעט) אנשים בפארק ואני מתחשב במי שאיננו אוהב כלבים, אבל הטענה שלך שאפשר לגדל כלב בלי לשחרר אותו בכלל נראית לי כמו חיים מאוד עצובים לכלב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממתי וטרינרים יודעים איך לגדל כלבים?

ליביו יש מחסום פה מבד שמחסה את רוב הפנים , לא מומלץ.

זכור לי שפעם היו עושים כלוב על כול הראש.

אודי A4

דימה.

פורסם

FALOU - אין ספק שאתה צודק.

אפשר לשחק עם כלב בבית / חצר.

שטחים ריקים ועל זה אין ויכוח.

אבל הפתרון הכי טוב עם כל הכבוד - הוא גינות כלבים - זה כיף אדיר לראות ערימת כלבים רצה ממקום למקום.

(וחבל שאין יותר כאלו ובכל הארץ)

לגבי מחסום - לבולדוגית - אני הייתי רוצה גם בלי קשר לאוטובוס.

AVE - מחסום שמונע מכלב פחוס לנשום כמו שצריך = מחסום שכלב פחוס לא יכול ללבוש, זה לא כמו כלבים עם אף, פשוט הרבה יותר קשה להם לקרר את עצמם.

(לכן ד"א גם חלק מהמחסומי כלוב - פשוט לא מתאימים)

ואכן עושים להם "כלוב" כזה שנקשר מהאחורה ולמעלה של הראש עד לחוטם.

אבל זה מאוד תלוי בפרופורציות של הכלב , לבולדוגית שלי זה קצת בעיה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מאוד אוהב חיות כחובב טבע , מבחנתי אני אוהב חזירי בר בדיוק כמו שאני אוהב כלבים ובדיוק כמו שאני אוהב צבאים .

אני אוהב אותם רק לא בבית שלי ( או ברכב שלי או לידי באוטובוס ) .

זה שאתה ( או אתם ) אוהבים לחיות איתם זה נחמד וזו זכותכם המלאה , אני גם מפציר במי שלא משחרר את הכלב שלו לרוץ ולהשתולל שימצא זמן ומקום לעשות את זה זה חשוב לכלב.

אבל בחיית למה אני צריך לשבת בחוף , ושכלב לא מוכר יתרוצץ לידי ויפיל לי את הנרגילה ? (וזה קורה)

למה אני צריך לרכב בפארק ושכלב ירוץ לי בין בגלגלים ?

למה אני צריך לשבת במסעדה ולהריח נוד של כלב מהשולחן ליד ?( נפוץ מאוד בת"א)

למה אני צריך לראות כלב מלקק את כל הירקות במכולת? ( מנסיון במכולת בקינג ג'ורג' שעבדתי בה)

גדלו כלבים כאוות נפשתכם , רק תדאגו שהם לא יפרעו לאחרים .

בדיוק כמו שאם הילד שלכם היה רץ למישהו אחר בחוף על המחצלת הייתם מרגישים לא נעים , אותו דבר עם הכלב שלכם .

ואם אתם לא יכולים לחנך אותו ולשלוט בו אז אל תגדלו אותו .(כנ"ל לגבי הילד :-))

וסיפור מאתמול , אני שוכב לי מתחת לרכב מחליף שמן , לידי מחוץ לרכב פרוס הסט בוקסות שלי , מזל שקלטתי בזמן שהכלב החביב של השכנים חשב שזה מקום מגניב לחרבן בו, הוא כבר היה בתנוחה , וממקום משכבי ראיתי את הרקטום שלו מתחיל להיפתח.

אז כלב שכנים חביב , מצטער על הבעיטונת שקיבלת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
FALOU - אין ספק שאתה צודק.

אבל הפתרון הכי טוב עם כל הכבוד - הוא גינות כלבים - זה כיף אדיר לראות ערימת כלבים רצה ממקום למקום.

(וחבל שאין יותר כאלו ובכל הארץ)

יש לי רועה אוסטרלית ו-וויפט. גינת כלבים זה לא מספיק גדול בשבילם.

אבל באמת שאין לי בעיה, יש לנו גינה ג-דולה מאחורי הבית ושם נפגשים כל בעלי הכלבים בלילה, אחרי שהילדים אינם.

אומי - אתה צודק לגבי מה שכתבת, להוציא את עניין המסעדה . זה עניינו של בעל המסעדה אילו לקוחות הוא מוכן להכניס ואילו לא. אם הוא מוכן לקבל כלבים, אז אתה במקסימום יכול לבחור לא לשבת שם. כל זמן שהכלב לא ניגש אליך, אין לך על מה להלין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לכלב כזה אין יותר פוטנציאל ליהיות "מכונת הרג" מכל כלב גדול אחר.

אם אתה חושב שגולדן רטריבר , זאב גרמני, דלמטי או כל סוג אחר של כלב גדול לא יכול לעשות אותו נזק או אין לו את אותו פוטנציאל בייתי בהתנהגות (ובחלק מהכלבים אפילו יותר) - אתה משלה את עצמך.

אם הערסים האלו היו מאמצים כל סוג כלב אחר ומנסים להפוך אותו ל"מכונת הרג" - הם היו מצליחים באותה מידה.

זה יותר ערסים בוחרים את הכלבים האלו מאשר הכלבים האלו בעייתיים.

לגבי החלק של היכול לאמץ - לדעתי - לא כל אחד יכול לאמץ כלב נקודה.

ובטח שלא כלב גדול.

אבל להפריד לפי סוג הכלב - זו כבר שטות.

וואי אתם מה זה לא מבינים בכלבים.

עוד מעט אני יספר לכם סיפור ויסביר לכם על סוגי כלבים.ותבינו כמה טועים פה.

פורסם

נו יוגב , אני מחכה שתסביר לי למה "אני מה זה לא מבין בכלבים" ואתה "מה זה כן"

עדיף גם שיהיה מגובה בקצת דעות חיצוניות של בעלי מקצוע ומחקרים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא חייב לך כלום חביבי

פותח השירשור, סליחה אבל אתה פשוט רושם שטויות.

דווקא במקרה הזה התיקשורת היא האם אמא של הכלב שמירה של הדמוקרטיה.

פעם תקף אותך כלב מסוכן כמו אמסטף או רטווילר? אם לא אז שב בצד (אותי כן תקף אגב )

כל הכלבים המסוכנים האלה, הם לא כלבים שנוצרו דרך הטבע, הם כל מיני הכלאות שהאדם עשה לצורך תקיפה,שמירה,וקרבות כלבים.

זה בגנים שלהם הרצחנות הזאת ולא משנה כמה תנסה לאלף אותם, לתרבתת אותם זה יצא עליך יום אחד או אפילו על הבן הקטן שלך..

יוגב

פורסם

א. כן , פעם בגיל 14 תקף אותי כלב מסוכן והייתה תקופה ארוכה מאוד שהייתי מפחד מכלבים עקב כך.

הוא היה חופשי ומשוחרר ברחוב.

האם החוויה היתה אחרת אם כלב זאב היה תוקף אותי? לא ממש.

ב. לפחות תדייק - כל הכלבים (ללא קשר) הם חיות מתורבתות על ידי אנשים שלא נוצרו דרך הטבע.

כלב הוא חיה שתלויה בבן אדם כדי להתקיים - חייה מתורבתת.

להבדיל מזאב לדוגמא.

ג. כלבים שגודלו לשמירה ולוויה - זאב גרמני , זאב בלגי , זאב צ'כוסלובקי. במיוחד האחרון זה גזע של כלבים עם יכולות פיזיות מאוד מאוד מסוכנות (מבוסס על הכלאה של כלבי זאב עם זאבים קרפטים) - ועדיין = אף אחד מהם לא מוגדר בחוק כמסוכן.

כל כלבי הרועים הקווקזים , הרוסיים הגדולים והאנגלים העתיקים - היו כלבים ששמרו על הצאן והאחוזות - אלו כלבים ששניים מסוגם מסוגלים להבריח דובים (ואני בכלל לא מגזים) - הם עדיין לא מוגדרים בחוק ככלבים מסוכנים.

הלאה - כלבי קרבות כלבים (שזה גם לא מדויק - אף אחד מהגזעים האלו לא גודל למטרה זאת , אלא שומש במאה הזאתי והקודמת לזה) - מחונכים ליהיות נאמנים לבני אדם ותוקפניים לכלבים , ככה שגם פה - אין לך קייס עדיין.

ובתוכנית שהיתה בNET GEO WILD , היה חוקר שעשה דווקא מחקר שלם על חוזק הנשיכה של חיות בטבע.

מבין הכלבים - דווקא סוג של כלב זאב היה בעל הנשיכה הכי חזקה, וההפרשים בין הסוגים היו די קטנים דווקא.

אני אשמח לראות כן צידוק של בעל מקצוע שטוען ש"זה בגנים שלהם הרצחנות הזאת", במיוחד מצד מאלף.

אני גם אספר לך עוד משהו.

אני מטייל הרבה עם הכלבים שלי (3 כלבים קטנים שאני מוציא אותם אחד אחד לטיול) ובאיזורי יש כלבים משוחררים מדי פעם.

א. כל הכלבים עד היום שתקפו אותי ואת הכלבים שלי - לא היו מגזע מסוכן.

ב. כל בעלי ה"גזעים המסוכנים" בשכונה שלי - הם בעלים אחראים ורובם הכמעט מוחלטמחזיקים את הכלב שלהם, לעומת זאת בעלי הכלבים המעורבים ה"לא מסוכנים" מרשים לעצמם לשחרר אותם חופשי - כי הוא "מאוד חברותי" - גם כשהוא שוקל 50 קילו ורץ ונוהם ונובח עלי ועל הכלבה שלי.

ג. בהתנהגות נכונה מצידי (שלמדתי עם השנים , אין מה לעשות - ואין ספק שזה לא תקין ולא צריך להגיע למצב הזה) - ניתן למנוע 99% מהבעיות, כולל הפעם שכלב תקף אותי (פעמיים למעשה , אבל בשבילך ספרתי רק את ה"מסוכנים") בתקופה שלא היו לי כלבים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אותי באופן אישי כלבים מגעילים מהקטנים ועד הגדולים.

אתמול דרכתי על חרא של כלבים בדשא .

אני אוהב חתולים כי הם עדינים ואת החרא מכסים.

אם המדינה החליטה משהו אז זה טוב .

פעם אחת דודה שלי הביאה לי את הכלב שלה לבית והיא השתינה על הרצפה-רציתי להגיד לה שלא תבוא אליי יותר.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

שיגעילו אותך, זה עניינך וזכותך.

ובנוסף לכך אתה אכן זכאי לכך שלא לדרוך על חרא של כלבים , והבעלים של הכלב שלא אסף - צריך לקבל דוח ולשלם על כך.

אם המדינה החליטה משהו - אז זה טוב? זו כבר אמרה קצת מסכנה ומאוד פופוליסטית שנוח לך להגיד אותה עכשיו.

אם המדינה תחליט מחר שחתולים זה מקור לפרעושים , קרציות ומחלות , ותחליט לאסוף את כולם ולחייב לעקר את כולם - ככה שעוד כמה שנים לא יהיה ולו חתול אחד בארץ?

ולאסוף ולהמית את כל החתולי רחוב.

עדיין?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

החתולים הם מועילים בכך שאוכלים עכברים וחולדות ואפילו ג'וקים-וכך מונעים מחלות.

הכלבים נובחים ומעירים אנשים מהשינה-אני לא מבין איזה תועלת יש מהם ? גם מעבירים כלבת.

מקווה שהוטרינרים יעבדו ביעילות :-)

פורסם

רוטנברג כול יונק יכול להעביר כלבת , זה כולל גם בני אדם.

סתם שתדע לחתולים יש כמה סוגים של מחלות שעלולות לעבור לבני אדם , הרבה יותר מכלבים.

כלב נובח , תוצאה של אילוף לא נכון , כמובן שלא מדובר אל מקרים של שימחה.

זכותך לא לאהוב כלבים אבל אל תתערב לנו בחיים , אם יש כלב ספציפי שמפריע לך אז לך תתלונן לבעלים , הכלב לא אשם.

4 שקל מס על דלק המדינה החליטה משהו אז זה חייב להיות טוב, וואי אני מזה נהנה מהחוק ה"טוב" הזה.

יוגב יש לך דרך מחשבה מוזרה.

גם אם נשך אותך כלב , זה עדיין לא סיבה לאסור את כול הכלבים , ובטח שלא גזע מסויים.

תשים אקדח טעון אל השולחן , אם יפלוט כדור האשמה של האקדח? או אולי הבעלים לא מספיק אחראי? אולי נגיד שאקדח מסוג מסויים צריך לאסור?

גם כלב לא אשם בזה שנשך , האחריות היא על הבעלים.

עוד לא ראיתי כלב מחרסם רצוע ממתכת ונושך דרך מחסום פה , ככה שמספיק לדבר שטויות.

אודי A4

דימה.

פורסם

הכלב שהפריע לנו לישון-כתבתי מכתב לבעל הכלב והוא באמת התחשב בזה והכלב נהיה שקט בלילה -תודה לאל.

אבל מפה של הנאום של אני מאשים ...הוא משווה את זה לאני מאשים במשפט אייכמן שנרצחו 6 מיליון יהודים-

קצת פרופורציה - הוטרינרים עושים מלאכת קודש .

חוץ מזה לפני שנתיים דרכתי על חרא של כלב עם נעליים חדשות - ואשתי זרקה לי את הנעליים בלי לחשוב .

בקיצור אני ממליץ לכל מי שחושב לאמץ כלב שירד מזה-רק צרות באות מכלבים כולל תביעות אם הכלב שלכם נשך מישהו.

• תוכן חדש...