Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] אודי A5 Sportback

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מיותר לגמרי ולדעתי אין לו תועלת מיוחדת לעומת הסדרה 5GT שהיא גם מאוד שימושית ובמקום לעשות אותה קופה ונמוכה יותר, הם הגביהו אותה ועשו אותה מאוד שימושית. דווקא מכל המכוניות המוזרות שהוציאו היצרנים בזמן האחרון שמנסים לעשות כאילו קופה, עדיין אין תחליף לCLS ולרושם שהיא עושה. במיוחד הAMG:-D. בקיצור הA5 ספורטבק מרגישה בשבילי כמו A4 עם ראיה יותר מוגבלת החוצה ושימושיות נמוכה ורושם לא מספיק טוב שיהיה שווה את ההקרבה...

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אודי תוציא בשנה הבאה A7 שתהיה המתחרה לCLS.

הA5 ספורטבאק היא בסה"כ גרסאת קופה לA4, או גרסאת 4 דלתות לA5.

אתם יכול להסתכל על זה איך שאתם רוצים. בשורה התחתונה - A5 היא גרסאת הקופה של הA4.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זאת לא בדיחה?! אז למה יש A4? נו באמת...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בדיחה או לא - זה נדע לפי המכירות (בחו"ל כמובן).

לטעמי היא פשוט מדהימה.

עדיין חבל לי, שבארץ לא מביאים את הסטיישן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אודי תוציא בשנה הבאה A7 שתהיה המתחרה לCLS.

הA5 ספורטבאק היא בסה"כ גרסאת קופה לA4, או גרסאת 4 דלתות לA5.

אתם יכול להסתכל על זה איך שאתם רוצים. בשורה התחתונה - A5 היא גרסאת הקופה של הA4.

גרסת קופה לA4 בעלת 4 דלתות? זה אומר שהיא לא קופה, אלא A4.

כמו שאמרת A5 היא הגרסת קופה של הA4. אז אם תקח A5 ותוריד את הקופה, תקבל... A4 ;)

משהו כאן קצת מעוות..

לי בכל אופן אין תלונות, שיהיו כמה שיותר דגמים יפים שאנשים יוכלו לבחור מהם :)

• אחראי פורום
פורסם

מדהימה. אני בכלל אוהב את הקו שאודי מנהיגה בשנים האחרונות.

לא מבולבל כמו מרצדס או סתם משעמם ממש שנשאר מבמוו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה ממש דפוק. A5 היא גרסאת קופה של A4. אז מה הקטע להוציא גרסאת 4 דלתות של גרסאת הקופה של הגרסא הרגילה?(רק מהתיאור של הדבר הזה ניתן לראות כמה זה דפוק)

פורסם

אוטו יפה, אי-אפשר להתווכח בכלל בנושא. מה זה חשוב כמה דגמים יש לאודי? או למרצדס או ל-BMW?

המכוניות האלה מתאימות לנתח שוק מסויים, תאמין לי שהם לא סתם מייצרים מכוניות. כמו כן, תהיה בטוח שיש לך את המיוחדות שלה ואולי היא נראית דומה ל-A4 - אבל תראה אותה במציאות והיא תהיה שונה לגמרי.

• תוכן חדש...