Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום ביצעתי מספר שיחות לבעלי מוסכים מורשים של פורד

על מנת לבקש הצעה, לבדיקת גיר אוטומט ברכב פורד פוקוס

לטענת אחד מהם , גיר אוטומט לא ניתן לבדוק , "כי מחר או בעוד חודשיים יכול לקרוס" " אותו הדבר כמו לבדוק מצבר"

לטענת המוסך השני , כל עוד אין תקלה הגיר , לא ניתן לבצע בדיקה!

האם מישהו מכם התנסה עם בדיקת גיר אוטומט, לפורד פוקוס (בפרט לפניי קנייה)

אני אציין כי זאת הייתה המלצה של מיספר חברים כאן בפורום

עכב כתיבה בטופס בדיקה "נקישות בזמן העברה"

תודה לכולם

פורסם

אם הגיר נוסע ללא בעיות מיוחדות כגון החלקה או מכות בהילוכים כל שניתן לעשות זה להתחבר עם מחשב לראות שהעברת ההילוכים תקינה והבדיקה הכי טובה זה להריח את שמן הגיר.

אף מוסך לדעתי בכל אופן לא מורשה ולא רגיל יתחייב בבדיקה שכזו כי עלות שיפוץ גיר תעלה הרבה יותר מפי חמש מהסכום שתעלה לך הבדיקה.

מה גם שאם תשים לב בבדיקה לפני קניה בכל המכונים לממניהם לעולם לא תצא משם ללא נזילות שמן גיר או מכות בהעברת הילוך (כיסוי תחת).

פורסם

מדובר בפורד פוקוס שנת 2004 אוטומטית

אני אישית אין לי ניסיון עם הילוכים אוטומטים

כל חיי נהגתי על הילוכים ידניים

מה שכן נאמר על ידי מכון הבדיקה כי " ישנם נקישות בהעברת הילוכים "

פורסם

אין סיבה ללכת למורשה. בדיקת גיר אוטומטי לפני בחינה היא חובה ואני ממליץ על מכון גירים אוטומטיים מקצועי.

אשמח להמליץ לך על אחד כזה לפי מקום מגורייך

• תוכן חדש...