Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי רפרוף קצר בלוח יד2, קרצה לי מודעה של הונדה אקורד משנת 94 במחיר של כ-20K ש"ח.

דבר ראשון- התלהבתי מהצורה של הרכב וגם מהגימור הפנימי (מזכיר לי מאוד הונסה סיוויק של ימינו).

דבר שני- עד כמה הרכב אמין? כמה דלק הוא שתה בנסיעה עירונית ומשולבת? האם יש אלטרנטיבות?

תודה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כבר שנתיים וחצי אני הבעלים של הונדה אקורד 94.

הרכב אמין בצורה מטורפת כששומרים עליו. לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. טיפולים שוטפים ובזמן ששומרים על הרכב עד היום.

אצלי עשיתי אוברול למנוע וזה רק בגלל שאח שלי נסע עם הרכב בלי מים והמד חום טיפס למעלה למשך חצי שעה עד שהוא שם לב.

ובינתיים הרכב עם כמעט 250K ק"מ, ננהג ע"י 3 נהגים צעירים שכל אחד קורע את הרכב בתורו, ועדיין שורד.

רק לשים לב לדבר אחד, בקשר לצלחות, אל תתפשר על תחליפי מאיכות לא טובה, כי אז תצטרך להחליף כל חודש !.

בקשר לדלק, בעיר הוא יכול לצרוך ליטר ל 7 ק"מ בנסיעה מאומצת.

מחוץ לעיר לא יצא לי לבדוק. אבל יצא לי לנסוע מחיפה לירושלים עם מזגן במהירות ממוצע 110-120 קמ"ש, וכל זה ב 150 ש"ח דלק. יחסית למנוע 2200 סמ"ק, אי אפשר להגיד עליו שהוא זולל דלק.

ולסיכום הדברים, רכב מפנק, נותן תמורה מעולה למחיר הנמוך שלו, יש לו תחושה של יוקרה ופוזה שאי אפשר לתאר. רק צריך להקפיד על טיפולים אפילו טיפה לפני הזמן !

שונא גזענים !.

פורסם

לי יש דעה קצת שונה, אני לא הייתי משקיע 20,000 שקל לרכב שהוא 16 שנה על הכביש.

בשנים האלה מערכות ברכב קורסות בזו אחר זו,רדיאטור,אלטרנטור,גומיות וצינורות שמתייבשות(וכל צינור זה לא עשרות שקלים),

• תוכן חדש...