Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני עובר לגור במרכז קרוב לעבודה השבוע, ובמקביל מנסה למצוא רכב מתאים בשבילי.

אין לי הרבה נסיון וידע בדגמים השונים בשוק - לכן אני פשוט הולך לאיבוד בים הדגמים שאני לא מכיר האתרים כמו יד 2 וכו'

בעיקרון, אנשים ממליצים על משומש לפחות 20-30 אלף כדי שלא יהיו טיפולים יקרים, אחרים אומרים 30-40.

הצרכים שלי, בעקרון זה להגיע לעבודה (10ד נסיעה), לקניות, אולי לצאת לאנשהו עם חברים פעם בשבוע או משהו (יכול להיות יותר מהמתוכנן ברגע שיש רכב חחח), ופעם ב להגיע לדרום לבקר משפחה אולי.

אז מה שחשוב לי יותר ממחיר התחלתי, זה שיהיה מינימום טיפולים, עלות נסיעות מינימלית, ובטיחות - בגלל היותי נהג "כאילו" ותיק - עם יד על הלב - נהגתי מעט יחסית.

חשבתי על משהו כמו סובארו אימפרזה ידנית משומשת, מהדגמים שהם 4X4 שאחיזת כביש עדיפה, וראיתי שיש בהיצע כאלו עם מערכת גז שיחסוך לי כסף, אבל כל דבר עם יחס תמורה למחיר או עלות/תועלת ישקל! :)

אשמח לקבל גם הכוונה כללית איך אני יכול למצוא רשימה של דגמי רכב שיש בהם התכונות המבוקשות!

ואגב, יש דגם אחד של אימפרזה על גז ממורה נהיגה... האם זה יכול להיות עסקה טובה בזול? בתנאי שהיה תחזוקה טובה? או לברוח כמו מאש? :)

תודה מראש!

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה כותב "משומש לפחות 20-30 אלף"? שקל ? קילמוטראז ?

אימפרזה ידנית זה אחלה, אני לא בטוח שיש 4X4 בדגם הזה וגם אתה לא צריך את זה - חבל, זה סתם מעלה עלויות אחזקה ואני לא חושב שבפרופיל השימוש שלך זה יוסיף משמעותית לבטיחות. לגבי מערכת גז אני סקפטי - קודם כל אם זה לא בא מקורי מהיבואן (יפנאוטו, ובסובארו יש דווקא מצב שזה כן מקורי) אז לא הייתי סומך על הרמה של מרבית המתקינים בארץ.

דבר שני אין וודאות לגבי מחירי הגז ופריסת התחנות די דלילה. האימפרזה גם ככה לא צורכת כל כך הרבה דלק, אם היתה לך איזו אמריקאית כמו ואנדורה גדולה זה כבר היה יותר הגיוני לשים מערכת גז.

בצרכים שלך אתה יכול גם להסתפק במשהו קטן יותר עם עלויות פחותות כמו יונדאי גטס ידנית (יש מליסינג / השכרה עם הרבה ק"מ אבל במחירי סופעונה).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא ממליץ על יונדאי גטס. אם רוצים רכב משפחתי אז אימפרזה סבירה, סיטרואן קסארה טובה יותר - ועדיף ידנית.

אם רכב קטן אפשר לחפש פונטו ידנית, 206 ידנית, קליאו B ידנית וכולי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...