Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא קיט קסנון מEbay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו כאן הצליח \ לא הצליח להכניס לארץ קיט קסנון מאיביי אחרי החוק החדש?

מה קורה במקרה שהמכס לא מרשה להכניס את המוצר לארץ ? אפשר לשלוח חזרה למוכר ולקבל את הכסף בחזרה?

בבקשה לא עוד אשכול של כן מסוונר \ לא מסוונר.

תודה.

פורסם

לא נכנס לעניין של האם זה חוקי ועד כמה זה ימשוך משטרה אליך,

אבל עכשיו במצב הזה שהחוק לא מאפשר נסיעה עם קסנונים, הרבה אנשים מוכרים קיטים במחירי זנות, עדיף לך לקנות בארץ.

פורסם

יש תקינה תעבורתית שאוסרת הרכבת קסנון על רכב ללא היתר היבואן,

עם זאת אין שום תקינה נגד שימוש במערכות קסנון, ולכן אין סיבה בעולם שלא תוכל להכניס את זה - הריי אחרי הכל אתה בכלל רוצה להרכיב את זה על הסירה שלך - לא ? ;)

פורסם

זנות לא זנות..

אני קונה חדש ואיכותי ב63 דולר כולל המשלוח.

כמובן שרשמתי למוכר שירשום שעלות המוצר כולל משלוח פחות מ50 דולר.

פורסם
לא נכנס לעניין של האם זה חוקי ועד כמה זה ימשוך משטרה אליך,

אבל עכשיו במצב הזה שהחוק לא מאפשר נסיעה עם קסנונים, הרבה אנשים מוכרים קיטים במחירי זנות, עדיף לך לקנות בארץ.

גם אם זה 10$ יותר - עדיין הבחור צודק, עדיף לקנות בארץ ולחסוך את כל הכאב ראש.

פורסם

1.חאפרים

2.היום כבר כולם Waterproof ISO 9001:2000 & E-mark Certified. Digital Ballasts

וכל החרטא שהוא רשם לי במכירה.

זה לא כמו פעם שבאמת היו הבדלים בין הקיטים.

היום ההבדל שיש בין קיט לקיט זה SLIM או רגיל או קיט קסנון 55W שהוא חזק ובהיר הרבה יותר ובאמת מיועדת אך ורק לפרוג'קטורים. (נראה בידיוק כמו שיש בפורשים)

פורסם
1. איך מוכרים אם אסור לייבא? - אשמח לראות סימוכין לטענה שהיבוא אסור,

2. מי אמר שמה שהם מוכרים זה איכותי?

חברים אתם לא עושים הפרדה חשובה,

יש איסור ע"י תקנה תעבורתית, בהתקנת פנסים מסוג קסנון לרכבים, למעט התקנה מורשית ע"י היצרן\יבואן.

אין שום איסור יבוא על פנסי קסנון לארץ, זה חוקי וזה תקין. התקנה של זה ברכב לא חוקית וזה שונה לחלוטין.

מותר לייבא מנוע 8 ליטר - אסור להתקין אותו בסובארו DL

מותר לייבא סכינים - אסור לרצוח

מותר לייבא גלאי רדאר - אסור לנסוע מהר

הרעיון ברור ?

פורסם

מותר לייבא מנוע 8 ליטר - אסור להתקין אותו בסובארו DL

מי אמר? :shock:

:-P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה רוצה לקנות את הקסנון לטרקטור של דוד שלך , שיראה יותר טוב בלילה לא? :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני חייב לתקן, אין תקנה תעבורתית שאוסרת להתקין קסנון.

אבל התקנת קסנון נחשבת לשינוי מבנה ולכן ניתן לאכוף אותה.

קיטים זולים סינית באיביי. לא שווים אפילו את האריזה אותה שולחים אותה, איכות ירודה..עוצמת אור כמו הלוגן צרות למערכת החשמל של הרכב... להמשיך לפרט? זה ניקרא בזוקר.

ברוך -

פורסם

אז טכנית גם החלפת פנס למשל לאנג'ל או אפילו רכב שהגיע עם פנס רגיל והחליפו את הפנס לאחד שלאחר מתיחת פנים, זה שינוי מבנה?

כולה נורה, מה שינוי מבנה פה?

אני מחליף את הכיסוי של המצבר לכיסוי מעוצב, גם זה שינוי מבנה?

אני לא רואה אף אחד שיכשיל רכב בטסט או שוטר שיעשה בעיות על זה ששמתי נורת H7 במקום H4 אצלי באוטו, פשוט מאוד המילה קסנון היא הבעיה ולא מעבר לזה.

ועוד יותר מזה, אני לא רואה שמכשילים מכוניות עם אגזוזים תחליפיים, וזה שינוי מבנה כי האגזוז שונה מהמקורי ולא יעודי לרכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...