Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור, פנק אותנו בבקשה בלינק.

גם אני לא מצאתי פילטר פתוח במחיר משתלם ל1.8T שלי.

אגב מסקר שוק קצר שערכתי , ב E&A עולה פילטר כזה 250 ש"ח ובPIT STOP יעלה 350 ש"ח,

אז בהחלט אפשר לקנות פילטר במחיר הזה, אבל בלי ערכת ניקוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה ?

פילטר 40$

שתי ערכות ניקוי 11$ האחת

משלוחה 20$

מכס 0$

סה"כ 80$ = 240 שקל

במחיר הזה אתה לא קונה פילטר בארץ, אולי ערכת ניקוי

ליאור,

80$= 320 ש"ח ולא 240 ש"ח (או שהדולר ירד ל3 ש"ח ולא ידעתי):wink:

עדין משתלם,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

צודק, החישוב שלי לפי דולר אוסטרלי ... :roll:

אבל, שתי ערכות הניקוי מחזיקות אצלי 2 רכבים כבר 4 שנים !!!

אם המחיר בארץ היה 20%-30% יותר, הייתי קונה כאן.

בזמנו קניתי את כל הסט בחצי מהמחיר שרצו כאן על פילטר בלבד

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם אתה רוצה פילטר טוב מאוד אז תחפש באינטרנט חברה בשם "פרו ספורט" אבל תיכתוב באנגלית

זה חברה טובה מאוד בכל מה שקשור לשיפורים.

פורסם

אני לא מחפש חברות שיפורים, תודה.

אני מחפש שמישהו יענה (אחרי שני עמודים של פורום) לי על השאלה ששאלתי!:x:lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אגב אצלי באיביזה במעבר מהפילטר נייר המקורי לאינבוקס K&N הגדישה עלתה מ16.5PSI ל19-19.5PSI,וזה בדוק יש את זיו ויריב שיעידו על כך לכל הספקנים!ועכשיו לסוע עם האינבוקס והאינלט של אוטובאן זה פשוט תענוג לי ולשבלול שלי:-D

אינבוקס של K&N ניתן להשיג אצל אלי ואביחי מE&A.או של סימוטה בפיט סטופ אצל דודי.

ולשאלתך ,שני הפילטרים של שני החברות טובים ועושים את העבודה,אני בחרתי בK&N כי פשוט הביאו לי אותו מח"ול במחיר של 150 שח שבארץ הוא נימכר לאיביזה באיזור ה300-400 שקל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אגב אצלי באיביזה במעבר מהפילטר נייר המקורי לאינבוקס K&N הגדישה עלתה מ16.5PSI ל19-19.5PSI,וזה בדוק יש את זיו ויריב שיעידו על כך לכל הספקנים!ועכשיו לסוע עם האינבוקס והאינלט של אוטובאן זה פשוט תענוג לי ולשבלול שלי:-D

אינבוקס של K&N ניתן להשיג אצל אלי ואביחי מE&A.או של סימוטה בפיט סטופ אצל דודי.

ולשאלתך ,שני הפילטרים של שני החברות טובים ועושים את העבודה,אני בחרתי בK&N כי פשוט הביאו לי אותו מח"ול במחיר של 150 שח שבארץ הוא נימכר לאיביזה באיזור ה300-400 שקל.

בחיים לא יכול להיות שבגלל שהחלפתה פילטר הגדישה שלך עלתה בחיים לאאא

בקשר לפילטר לאינבוקס זה פילטר טוב אבל הכי טוב לרכב טורבו זה אינלט +פילטר אוויר פתוח לא אינבוקס ולא נעליים

פורסם
...ולשאלתך ,שני הפילטרים של שני החברות טובים ועושים את העבודה...

אני יודע ששתי החברות טוב ושני הפילטרים עושים את העבודה. (היה לי את הסימוטה, נמכר עם הרכב)

השאלה שלי היא.. אני כבר לא זוכר אפילו מה הייתה השאלה..

מה עדיף מבין שתי שיטות הפעולה של הפילטרים, הם (כל מה שלפני הפילטר) הרי עובדים בצורה שונה.

"הזרקה" ישירה של אוויר בסימוטה לתוך הפילטר תוך כדי שאיבה של הפילטר "ישירות" מבחוץ (יתרון באספקה תמידית של אוויר קר ישירות לפילטר וחסרון בסביבת עבודה חמה מחוץ למעטפת של הפילטר)

לעומת "זריקת" אוויר לסביבת הפילטר בK&N ושאיבת אוויר מתא המנוע (יתרון בסביבת עבודה קרה באיזור הפילטר וחסרון באוויר פחות חם שמגיע לפילטר, כי הוא מתערבב עם האוויר החם בתא המנוע)

פורסם

יתרון בסביבת עבודה קרה באיזור הפילטר וחסרון באוויר פחות חם שמגיע לפילטר, כי הוא מתערבב עם האוויר החם בתא המנוע

נכון מאוד מה שאתה אומר אבל ברגע שיש לך אינטרקולר זה כבר לא כזה משנה

פורסם

ומהחתימה שלי אתה יכול להבין שיש לי אינטרקולר? נו באמת שרון... :roll::-)

אם יש אינטרקולר אז זה בכלל לא משנה כלום, כי האוויר שנכנס לטורבו יהיה קר לא משנה מה. אני מדבר על להיות בלי ולהרגיש עם... בערך

עריכה - האמת היא שלי זה לא כלכך משנה כרגע כי אני לא מתכוון להשקיע באלמרה, אני מעדיך לחסוך לכשארכוש לעצמי רכב משלי, אלא יותר לידע כללי

פורסם
בחיים לא יכול להיות שבגלל שהחלפתה פילטר הגדישה שלך עלתה בחיים לאאא

שרון ,

אני לא אתווכח איתך כי אני לא צריך,אצלי היו עובדות מוצקות בשטח וזה מה שחשוב,ולגבי המקרה האישי שלי-אתה מוזמן לחשוב מה שאתה רוצה !

פורסם

תשאל את אביחי או אלי מי אי אנד איי בקשר לזה הם בטוח יודעים..

לעלות גדישה אתה חייב לשנות מפת גדישה לא יכול להיות שבגלל פילטר או משהו אחר אתה גודש יותר

אולי הרעש מהפילטר נותן לך לחשוב שאתה גודש יותר

פורסם

זה לא הרעש של הפילטר[כי אין כזה..אינבוקס..לא מורגש]

זה השעון גדישה שלי שמצביע אצלי על עליה בגדישה.דיברתי על כך עם אנשים שמבינים בניהם גם גבי,ככל הניראה הפילטר קרטון המקורי בנוי לגדישה X כאשר מעלים גדישה ,הוא מאין צוואר בקבוק ביניקה ומסרס את היניקה בגדישה גבוהה מה שהאינבוקס פתר אצלי.ושוב זה עובדה בשטח אין מה להתווכח!

מסכים איתך שהאינלט אצלי לא העלה את הגדישה ,אלה רק חידד את תחושת הדוושה ובניה מהירה יותר של גדישה[ובנוסף רעש הגדישה מורגש יותר]וגם פה האינלט בדומה לפילטר-בא לפצות על סף יכולת של רכיב לעמוד בתנאים חדשים שהוצבו לו[ציפ,גדישה-ובדרך כלל כל מי שעושה ציפ משדרג לפילטר פתוח,מה שאצלי לא היה ,עשו ציפ על פילטר מקורי ומסריח].

ולסיכום שוב אומר שאצלי האינבוקס פתר את הליקויים ביניקה,ואף שיפר אותם.

ובישביל הסדר :אשפץ ואחדד את כוונתי המקורית:

אצלי פשוט "החזרתי" [לא העלתי]את הרכב לגדוש כפי שהוא היה צריך לגדוש עם ציפ,זאת אומרת 19-19.5PSI .

• תוכן חדש...