Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדודו הקוסם

קנית ברלינגו במצב מכני שאתה מכיר הכי טוב, במחיר 40% מערכו. ושאף אחד לא יספר סיפורים, לצערינו, זה המצב. אילו הייתה ודאות כי המשטרה אתג"ר היו פועלות בנחישות מילא , זכור הסיפור שאחמד טיבי סידר שתוחזר מכונית של בכיר ביותר.

לעמך ישראל לצערינו אין פתרון אלא" אם אין אני לי מי לי"

אלון 123456

רק אתמול שלשום עשית עיסקה דומה בבית המשפט. אלה פושעים עם רשיון כפי שאתי אנקרי שרה. לא מול פושעים אמיתיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה ליקבוע אם הבנאדם שאתה משלם את כל הכסף כמה שהוא מוכן לשלם כי חשוב לך הציוד ולקבוע אם המישטרה שיסגרו תמקום שאתה הולך אליו איך שהם רואים תחלאות קופצים עליהם לוקחים אותם לכלאא תנבלות ! מה הבעיה?

פורסם
לא הבנתי מה הבעיה ליקבוע אם הבנאדם שאתה משלם את כל הכסף כמה שהוא מוכן לשלם כי חשוב לך הציוד ולקבוע אם המישטרה שיסגרו תמקום שאתה הולך אליו איך שהם רואים תחלאות קופצים עליהם לוקחים אותם לכלאא תנבלות ! מה הבעיה?

כן כבר חשבתי על זה , אבל הגנבים לא היו מוכנים הכל ביחד - איך הוא אמר בערבית - קודם סיירא אחר כך ציוד.

בנוסף מי יכול להוכיח שאלה שבאו לקחת את הכסף אלה הגנבים ? ומה עם הציוד ? שווה כמו האוטו.

פורסם
אפשר למצוא חסוי.

מספיק צו של שופט, וכל חברות הסלולאר ייתנו לך מה שתרצה (שמצווה הצו).

אנחנו מדברים על אותה המדינה?

כשלי פרצו למפעל לפני 8 שנים (בפעם החמישית באותו החודש אחרי שכל לילה היו נפרצים בין 2 ל 4 מפעלים באיזור התעשייה) גנבו בין שאר הציוד גם טנדר עם טלפון בתוכו (גנבו גם מלגזה, רתכות, ברנר, כלי עבודה, את כל המחשבים בפעם השלישית, מכונת צילום בפעם השנייה ועוד) השארתי את הטלפון זמין כדי שלמשטרה תהיה דרך לראות לאן מתקשרים ומאיפה.

כשדיווחתי למשטרה וביקשתי מהם לפנות לסלקום לקבלת פירוט שיחות (שיחות יוצאות. לא בעייה לקבל את זה) הם סירבו. פניתי אני לסלקום וקיבלתי לפנים משורת הדין את הפירוט מיידית והשיחה הראשונה שיצאה התקיימה חצי שעה אחרי שיצאנו מהמפעל.

הבאתי את פירוט השיחות לחוקר ואחרי יומיים קיבלתי ממנו טלפון עם שאלה אם אני באמת חושב שהוא הולך לבדוק את זה.

כאן כבר איבדתי את הסבלנות, אספתי עוד 8 תעשיינים מאותו איזור התעשייה והלכנו לראש העיר בדרישה לאבטחה או שאנחנו עוזבים את איזור התעשייה כגוש. למחרת כבר קיבלתי טלפון ממפקד התחנה שהציע לי ניידת, נשק והדרכה ושאנחנו נאייש אותה. כמובן שסירבתי וחזרתי על דרישתי לניידת שתעבור מידי פעם באיזור התעשייה ולאבטחה סבירה (כל לילה היינו יושבים במארבים כמעט כל הלילה עם מקלות ומוטות ברזל ברכבים להגנה עצמית אבל כנראה שהחוליה הפורצת היתה לא פחות מתוחכמת כי איך שהיינו מתקפלים המפעלים היו נפרצים).

כנראה שהאיומים עזרו כי ניידת התחילה לעבור שם כמה פעמים בלילה ולאט לאט הפריצות פחתו עד שהפסיקו כמעט לחלוטין אבל זה מראה לך איך משטרת ישראל עובדת. בדבר היחיד שהם עשו בעקבות כמות הפריצות היה להכניס אותי בלי תור כשבאתי להגיש את התלונה (החוקר היה אומר לי "עוד פעם אתה? בוא כנס ראשון").

אל תשכח שבעסק זה לא רק הנזק של מה שנגנב אלא גם שאין לך כלים לעבוד ובנוסף כל העובדים מחכים בחוץ כמה שעות עד שמז"פ מגיע לאסוף ראיות.

אתה במקרה בעל עסק במישור אדומים?

יחידת אתגר בשביל 3000 שקל ? :?

3000 ש"ח לא מדגדגים אותם. אבל מה שכן, אם היתה גניבה רצינית מהאיזור שלך, הם היו פועלים. מנסיון (ו"טיפה" ידע מבפנים).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני אסביר לך מה הבעיה , את המשטרה לא מעניין הדברים האלו ,

לפני שנה קרה אותו מקרה לדוד שלי , הוא פנה למשטרה והתשובה שקיבל היא :"תסתדר, אם אתה רוצה תשלם ואם לא אז לא"

בקיצור את המשטרה שלנו לא מעניין דברים כאלו, יותר מעניין אותם לתפוס אותך נוסע על 120 באיילון או משהו כזה.

פורסם
איך מסירת התשלום התבצעה ?

ובאיזה דרך הוחזר הרכב, ובאיזה מצב ?

פגשת מישהו מהם?

גם אותי זה מענין...

האם הציוד הוחזר תקין?

האם הרכב הוחזר בנסיעה?

פורסם

יחידת אתגר להזכירכם, פועלת במימון חברות הביטוח.

ככה שאם התערבות של חברת ביטוח- תשכחו מהתערבותם.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

משהו קטן אני לא מבין,

הרי בדרך כלל ברור שפורצים מהסוג הזה פועלים באופן די מצומצם, לא מעל 3-4 איש זה בטוח.

הסיבה היחידה שאני תופס מאנשים כאלה היא שהם בטוחים וכנראה ב99 אחוז מהמקרים צודקים שכל אחד יפחד לגשת למשטרה ולעשות משהו בנדון וברוב המקרים או שישלם את הכסף או שפשוט ישאר בלי הרכב/ציוד וככה יסתיים הסיפור.

תסכימו איתי שבנאדם לא פראייר היה עושה הכל אבל ממש הכל בשביל למצוא אותם להשיג כמובן נשק ולסיים איתם באיזה פרדס או כל מקום אחר וכנראה בחיים לא היו מוצאים אותם וגם אם כן, לאחר בדיקת הגופה שבמשטרה היו מבינים על איזה אנשים מדובר אז לא היו טורחים בכלל לעשות חקירה והיו אומרים כמה טוב שמישהו אחר עשה את העבודה השחורה.

כשמדובר על סכומים קטנים כאלה אין שום סיכוי שמדובר על כנופיה גדולה של פורצים, במקום הבחור שנגנב לו הציוד אני באמת הייתי עושה הכל על מנת לעלות עליהם וביום מן הימים אפילו עוד שנה שנתיים עושה מעשה בעניין.

כי היום שילמת להם את הכסף ועוד חודש הם יעקצו אותך שנית ומה אז תעשה מעניין, ואחרי שהם יעקצו אותך בצורה הזאת פעם הבאה זה יקרה אצלך בבית ולך תדע אולי זה בטעות יקרה כשחברה/אבא/אמא שלך יהיו בבית וזה יסתיים ברצח חס וחלילה,האנשים האלה אוהבים ליפול על אנשים שמראים להם חולשה מכיוון שככה הם בטוחים שלא משנה מה הם יעשו בגלל הפחד אתה תתן להם גם את החיים שלך אם צריך, הלאה הם יעקצו עוד המון אנשים ובסוף זה יגיע לרצח כמו שאמרתי ואני אביא את הדוגמא למקרה של הבחורה מפתח תקווה שהפורץ בטעות נתקל בבחורה בחניה ומשם זה נגמר ברצח בגלילות למי שזוכר את הסיפור.

אין מה לעשות לצערינו לפעמים צריך לקחת את החוק הקטן הזה בידיים מכיוון ה"משטרה" אני בכלל קורא להם בשמות אחרים, בחיים לא יעשו כלום בדברים כאלה, המשטרה יודעים לפעול רק מתי שדברים מתחילים להידלף לתקשורת ומתי שנגרם להם שם רע, בזמנים כאלה הם יודעים לעשות את העבודה בצורה הטובה ביותר.

פורסם
כבר 61 שנה שיש לנו מדינה ועדיין לא מצאו זמן להקים את המשטרה.

פשוט לבכות.

התבלבלת,הטוקבקים של YNET זה פה (או במילים אחרות, מה אתה רוצה מהמשטרה במקרה הזה? אף אחד בכלל לא טרח להתקשר אליהם).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ויפר 05 רמבו שלי

כמות כזו של שטויות בהודעה כל כך ארוכה כבר מזמן לא קראתי.

אני ממליץ לך לקבל יעוץ מקצועי. בלי טיפול כזה לא מן הנמנע שתסיים את חייך באיזה פינת פרדס.

במקומך הייתי מצטייד באיזה פצצת אטום קטנה וכותש את כל השכונה של החבר'ה האלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מקרה כזה, אין טעם ללכת למשטרה כי הם לא יעשו כלום. אולי אם היית אומר שהייתה גופה ברכב שנגנב אז היה קורה משהו, וגם זה אולי. סתם אני יתן דוגמה במשפחה שלי כבר גנבו לנו 3 טנדרים, בפעם הראשונה קמנו בבוקר ראינו זכויות על הכביש התקשרנו למשטרה אמרנו שגנבו לנו את האוטו, זה היה ב6 בבוקר הם באו רק ב9 בבוקר. בפעם השניה אותו דבר, באו אחרי שעתיים בפעם השלישית התקשרנו ואמרנו שיש לנו גופה ליד הבית, הפלא ופלא אחרי 4 דקות בדיוק השוטרים הגיעו. במדינה כמו שלנו לפעמים פשוט צריך לקחת את החוק לידיים, היית צריך לארגן צוות טוב להיפגש עם הבחור(או אפילו כמה) ללכת "מאורגן" ופשוט להחזיר את הרכב עם הציוד ועם הכל. חבל שמקומות אחרים הרכב לא היה נגנב מההתחלה. פשוט עצוב המצב בארץ עם כל הקטע של הגניבות והפריצות.

פורסם
התבלבלת,הטוקבקים של YNET זה פה (או במילים אחרות, מה אתה רוצה מהמשטרה במקרה הזה? אף אחד בכלל לא טרח להתקשר אליהם).

מנסייון של בן משפחה קרוב אשר הרכב שלו + ציוד ומנועי מזגנים .

הוא דיווח למשטרה על גניבת הרכב , זה לא הזיז להם דבר, ולא היה בכוונתם לבצע שום פעולה לשם החזרת הרכב.

כיוון שהיה מדובר על רכב מבוטח מכף רגל ועד ראש כןלל על הציוד והחומר הוא שלח את הגנב לעזאזל ואמר לו שהוא מצידו יכול גם לשרוף את הרכב.

זה לא משנה אם הודעת למשטרה או לא, אם אתה לא אישיות בכירה במדינה הזו, המשטרה לא תעשה דבר להחזיר את הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...