Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי מאזדה 323 glx, משנת 95, כבר תקופת מה.

עד עתה מילאתי את לחץ האויר בהוראות הראשונות שקיבלתי מאדון פנצ'ריה- הוא טען בפני כי את האויר יש למלא בלחץ של 36 PSI בגלגלים הקדמיים (כפי שכתוב על הצמיגים), ו 51 PSI בצמיגים האחוריים (שוב, כפי שכתוב על הצמיגים). כך נסעתי לי עד אתמול, אז ביקרתי בפנצ'ריה אחרת, שם טענו בפני כי לפי הוראות היצרן יש למלא לחץ אויר של 30 PSI בכל ארבעת הגלגלים, והציב אותי בין הפטיש לסדן, שכן ספר רכב אין לי, ומדבקה על הדלתות, או על מכסה הדלק, שמפרטת את הלחץ הרצוי, גם לא הצלחתי למצוא.

האם הפתרונים לאחד מבאי הפורום?

תודה,

ערן.

פורסם

36 קדימה ו 51 אחורה????????

מי הדביל שאמר לך לשים ככה?????

לדעתי אתה צירך 30 קדימה ו28-30 אחורה.

כאשר האוטו יהייה עם 3 אנשים מאחורה תעלה ל 33 מאחורה וזהו.

אתה לא צריך יותר מזה

פורסם

וואו, ההבדל עצום...

יש מקום לחשש או החלפת צמיגים, בהתחשב בכך שעם הצמיגים האחוריים הלחץ המצויין הוא כמעט כפול?

פורסם

תהייה יותר שחיקה בדופן האמצעי של הצמיגים האחוריים

דומגא: הצמיג הימני, זה שטח המגע שלו עם הכביש (כשמילאת 51 :shock: מאחורה)

2.JPG

Suzuki Jimny

פורסם
וואו, ההבדל עצום...

יש מקום לחשש או החלפת צמיגים, בהתחשב בכך שעם הצמיגים האחוריים הלחץ המצויין הוא כמעט כפול?

תיש בבקשה לרכבך ותחזור הנה לעדכן את מידות הצמיג לדוגמא -225/45R17 תראה מה מופיע אצלך זה פשוט יעזור לי מאוד לכוון אותך ללחץ האויר הנכון.

ולגביי מה שכתבת קודם מידת לחץ הצמיג הרצויה לא ניתן לראות בעיין, כי אתה טוען שרק בלחץ כפול נראה תקין.

• תוכן חדש...