Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יודע עד כמה סל"ד מקסימום מותר להגיע בהרצה?

יש פה מישהו מאיזור פ"ת\קריית אונו\מודיעין שיודע לצלם שמוכן לצלם את הרכב לצורך מישלוח תמונות לחו"ל?

(אוראל אני עדיין מחכה לפוליש ווקס :) )

פורסם

תתחדש, יא דג !

עכשיו רק צריך להשיג לה מדבקה כחולה של בארט סימפסון - ואתה מסודר :-P

מחזק את מה שהבחור למעלה אמר - רק ווקס, בלי פוליש, ותלך למישהו מקצועי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יש פה מישהו מאיזור פ"ת\קריית אונו\מודיעין שיודע לצלם שמוכן לצלם את הרכב לצורך מישלוח תמונות לחו"ל?

אופק, אתה מוזמן לבוא לבקר (או שניפגש בסופ"ש)... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה תורכיז.

תתחדש, רכב יפה (למרות שלדעתי בלבן או שחור היא נראית יותר טוב) והמנוע... המנוע!

שוב, תתחדש ותהנה מהרכב.

פורסם
זה תורכיז.

תתחדש, רכב יפה (למרות שלדעתי בלבן או שחור היא נראית יותר טוב) והמנוע... המנוע!

שוב, תתחדש ותהנה מהרכב.

בשחור היא יותר מידי "תיסתכלו עלי לטעמי" ועבריינית מידי.ובלבן שנהב היא מושלמת! לא מצאתי אחת טובה בלבן שעונה על כל הדרישות שלי ואבא שלי משום מה נדלק על הצבע :roll:

אוראל בטוח שאני אקפוץ, רק תן לי קודם כל לסיים הרצה.(זכור השבטחת לי ווקס :idea:)

קונדס יקר שלי, הבארט כבר הוזמן ובקרוב הטוסיק שלו יפאר את עכוזה של הבהמה ובכך היא תיצטרף רישמית למשפחה :-P

יאללה צריך לעשות 600 מייל להרצה, מי מצטרף היום אחה"צ לנסיעה לאילת? כדאי לכם כבר הורדתי פורנו לDVD כדי הנסיעה תעבור מהר :beerchug:

דרך אגב, שכחתי לציין אבל ביום שלישי היצטרפה למשפחה 306XSI במצב כמעט מושלם! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(עוד אין תמונות, יהיו בסוף שבוע)

• תוכן חדש...