Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן חברים יקרים שלי, ביום מיוחד זה אני שמח ומתרגש כאחד להודיע: הבהמה כבר בארץ!

אבל אנחנו נתחיל מהתחלה כי אני לא נרדם ובכל מקרה מתאים בא לי לשעמם אתכם :wink:

אז לפני הכל, כדי להוריד קצת את המתח הרכב המדובר הוא קרייזלר C300 מנוע המי 5.7 V8:twisted:

אבל אנחנו קופצים לסוף אז אנחנו נתחיל מהתחלה:

הכל התחיל בנובמבר 07, שאבא שלי שהוא חולה מכוניות בגמילה ב5 שנים האחרונות הודיע לי שבא לו "להגשים חלום" ולקנות אמריקאית ספינה וגדולה.

אני ישר עשיתי פרצוף של בחילה והודעתי חד משמעית: אם כבר סכומים כאלו אז או שאתה קונה איוו או שאני כבר לא הבן שלך (אחרת איך יהיה לתפרן כמוני סיכוי לאיוו?) אחרי דין ודברים, נסיעת מבחן על רכב של שכן והרבה זיוני שכל שלי האיוו ירדה מהפרק.

אני נכנסתי לדיכאון עמוק והתחלתי להשלים עם העובדה שאני כנראה ינהג על טרנטות כל החיים :evil:

שבוע אחרי תחילת הדיכאון אני עומד עם חבר בפקק בהרצליה ולידי נעמד הצל\סאבלימינאל\ענארף כולם נראים אותו דבר בC300 שחורה ומייד הבזיק לי הרעיון :idea: אומנם אמריקאית אבל יש בחו"ל אחלה מנוע והנעה אחורית אז יאללה קדימה לעבודה!

טלפון זריז ובהול לאבא ורצה המזל ובדיוק כשנפגשנו לקפה לידנו עוברת עוד אחת לבנה. אבא נידלק והודיע: יאללה בלאגן!"

התחלתי לחרוש את האינטרנט וללימוד לגבי הייבוא אישי כשבמקביל אבי ואחי הקטן ברגע ספונטני קפצו לUMI וכמעט קנו.

בשנייה האחרונה אחי היתקשר אלי כדי לשאול שאלה כלשהי וכשהיתברר לי מה התוכניות מייד הטלתי וטו וצעקתי כמו ילדה קטנה החוצה מהסוכנות ומהר! (מעניין כמה קללות קיבלתי אחר כך מהסוכן)

עקב מחסור בזמן וגם כלכלית באותה תקופה העניין נדחה קצת ושוב חזרנו לאותו חלום ישן.

נסעתי לסוכנות ייבוא אישי בהרצליה פיתוח ואחרי שהיתרשמתי לטובה הזמנתי את אבי איתי לפגישה למטרת קנייה.

פה אני חייב לציין שהיו דרישות מאוד ספציפיות מהרכב וזה צבע בהיר (לצערי) מסך עם תוכנת ניווט, ריפודי עור בהירים וגריל מקורי ולא בנטלי סטייל, מנוע המי כמובן אבל לא SRT.

אחרי חיפוש זריז נמצאה הכלה: צבע לבן פנינה, כל התוספות האפשריות והמנוע בכל כך חלומי. עברה ק"מ נמוך ולמרות מחיר קצת גבוה יותר ממה שתכננו החלטנו שהיא מושלמת בשבילנו!

רגע לפני שהכרטיס אשראי מועבר "בקופה" לצורך מקדמה אני עוצר הכל ואומר לאבי לבדוק עליות ביטוח (אחי הקטן נהג חדש)

בהתחלה הוא זילזל אבל היתעקשתי וטלפון זריז לסוכן הביטוח עושה לנו התקפת לב קלה, 42K ש"ח לשנה מקיף!

אחורה פנה זריז הביתה והרגשת הדיכאון מציפה אותי שוב והפעם חזק מבעבר.

ומה כל גבר נורמאלי עושה שהוא בדיכאון? ניחשתם נכון, אץ רץ לשפר את האוטו אצל עידו מספוילד!

איך שאני מגיע עידו רואה אותי ושואל "למה פניך נפולות י'איבני?" ואני מספר לו את הסיפור ותוך כדי עידו מחייך ושואל אם קראתי את הכתבה על הצ'ארג'ר השחורה של XXX, אני אומר שכמובן שקראתי ומייד זוכה לטיפ קטן שבדיוק היא יוצאת למכירה.

קבענו להיפגש בספולייד ואיך שהיא מגיע אני מחסיר פעימה בלב ומרגיש חום בכל הגוף.

היא כל כך יפה, כל כך מדהימה שאני ממש מתרגש מלעמוד לידה!

דיבור זריז עם XXX ואני זוכה לקבל את המפתח ולצאת לסיבוב ואכן הרכב היה בדיוק מה שציפיתי ממנו מבחינת כח (מדהים) היתנהגות (מסוכנת מאוד מוייי מוייי כיף) ואיכות חומרים (זבל) ותיקשורת מההגה (עוד יותר זבל) ואני בעננים!

עקב סיבות אישיות העסקה נדחתה בכמה ימים ועד אז הרכב כבר נמכר לאוטו דיל.

קפצנו לאוטו דיל ואפילו הצלחתי לשכנע את אבא להיתפשר על צבע שחור וצורת הרכב שלטעמי הרבה יותר יפה אבל לטעמו לא עד שהגיע נושא המחיר ושם היתברר שאוטו דיל דורשים על הרכב עשרות אלפי שקלים יותר ממה שקנו אותו מXXX ומה לעשות שהמחיר כבר היה מוגזם על גבול השעורייתי.

שוב דיכאון ושוב העניין מוקפא.

אחרי ביקור בארה"ב אבי חוזר ובידו תמונה של C300 לבנה, אני שואל מה זה והוא עונה לי "קניתי את הרכב, יאללה בוא נייבא אותו לארץ".

פתאום מסתבר שאין אישור יבואן כדי לטפל בו, כל העולם מתחמק ועוד כל מיני חארטות גרמו לכך שכלה המיועדת נתקעה כמעט 3 חודשים בJFK עד שמכרנו אותה ושוב העניין מוקפא.

ונכון, אתם יכולים לנחש: הנה הדיכאון מגיע שוב...

אתמול אבא שלי מודיע לי: "נכנס סכום מזומן גדול מחר קונים רכב חדש! הקרייזלר ירדה מהפרק מן הסתם ואנחנו מתפשרים על משפחתית גדולה ברמת האיבזור הגבוהה ביותר שנימצא ומנוע הכי חזק שיש בהיצע, העיקר שקונים מחר את הרכב!

טלפון זריז לעומר מצ'מפיון, תירוץ קל לעבודה והופ אני מוצא את עצמי אצלו באולם יושב בתוך פאסאט.

אחרי ביקור באוטודיל שמשם ברחתי תוך 5 דקות עקב יחס מחפיר ומזעזע אני חוזר ואחרי כמה נוכלויות וקומבינות אני יוצא לנסיעת מבחן ומרוצה מאוד מהרכב!

חוזר לעומר לסגור פינות אך חוסר במלאי של פריט איבזור מסויים שחשוב לי מוריד אותי ככל הנראה מהעסקה.

בלב כבד אני נכנס למאזדה, מחליט שזה הרכב שאני קונה, מבקש נסיעת מבחן ונענה שאין!

אם אני רוצה אני יכול לקבוע תור לנסיעה ביום חמישי אחה"צ וגם אחרי הסברים שאני רוצה לקנות בזמן הקרוב מאוד לא עזרו גם המאזדה ירדה מהפרק.

טוב נו, ממשיכים הלאה ונכנסים להונדה. חיכיתי 43 דקות (מדוד!) עד שסוכן הואיל בטובו לדבר איתי וגם זה אחרי שעשיתי בלגאן.

מקבל הצעה לא רעה בכלל לדגם המאובזר ביותר של ההונדה ולפני שאני סוגר אני מתבשר שאין כרגע רכב לנסיעת מבמחן אבל מחר על הבוקר יהיה.

בד בבד אני מעדכן את אבי כמה כסף להודיע לבנק להכין להעברה וחוזר הביתה בידיעה שזהו, החלום נפל אבל לפחות ישנו רכב חדש,מאובזר ומפנק.

בערב אני ואבי נפגשים באירוע כל שהוא ואני קולט בזווית העין קלסר, כאשר אני שואל מה פשר הקלסר אני נענה בחיוך ומקבל אותו לידי.

בפנים אני מגלה תמונה של הרכב (באיכות מזעזעת) וטופסי הזמנה ועוד כהנה וכהנה של C300 כחלחלה ומחרמנת והודעה מפתיעה: הרכב כבר הוזמן, היום נכנס לארץ ומחר הולכים לראות אותו בפעם הראשונה!

אז זהו חברים, מחר אני נוסע לחיפה לבלייד דייט ראשון עם הכלה שכבר שולמה, נמצא ביטוח בגרושים והנתונים בדיוק כמו שרצינו מבחינת איבזור והרכב עבר רק 12 מייל! לא, לא 12 אלף אלא 12 מייל בלבד. הרכב חדש!

מחר יהיו תמונות ומקווה שכבר ביום חמישי הרכב אצלי :twisted:

עוד עידכונים מחר!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרייזלר C300 מנוע המי 5.7 V8:twisted:

בקצב הזה תסגרו בסוף על גטס, הדגם ה"ספורטיבי" - (עם חלונות חשמל גם מאחור).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ההודעה שקראתם הייתה חתוכה עקב זה שהכלב קפץ על המחשב ושלח אותה :lol:

רז: נהגתי על הגטס המדוברת, לא כל כך היתלהבתי (שלוש נקודות, סמילי קורץ)

פורסם

אני מבין שגם הכלב לא מצליח להרדם.. הוא מחכה כבר להוציא את הלשון מהחלון :wink:.

דבר ראשון, תתחדש! אחת המכוניות המרשימות שלי אישית יצא לראות בכבישי הארץ.

היה ממש כיף לקרוא, למרות שהייתי בטוח שבסופו של דבר תכתוב שהתפשרתם על איזו מאזדה 3 :-D

פורסם

אחרי כל הבלאגן אני שמח לשמוע שלא התפשרתם על רכב סטנדרטי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

12 מייל - מנפלאות המיתון.

אבל הצ'ארג'ר הזו, גררר... איזה רעש יש לה 8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אויש איזה רעש יש לה :twisted:

לחצתי עליה במנהרה של הבורסה ואשכרה קיבלתי סחרחורת! לא נורא, עוד מעט גם לי יהיה :beerchug:

פורסם

האבטיח הורד לאלתר עקב סיבות מוצדקות שמשתמשי פורום מסויימים יכולים להיפגע מהתמונה ובהיזדמנות זו אני מתנצל פומבית אם באמת מישהו הספיק להיפגע. (למרות שלא קיבלתי תלונות אבל במידה והיו הם היו יכולות להיות מוצדקות)

בכל מקרה אני במשא ומתן מול ההנהלה לגבי פיצוי הולם :lol:

פורסם

מנוע המי היה תנאי, לא הייתי מוכן להיתפשר על המנוע הקטן שמאוד מאכזב.

ההיתלבטות הייתה בין המי "קטן" לבין גרסת הSRT שירדנו ממנה בסופו של דבר עקב חוסר בהיצע ובטח ובטח בצבע שרצינו.

ובנוסף לחוסר בהיצע מה שכבר יש בדר"כ משופרות בטעם רע עם ג'אנטים 22 מסתובבים, ריפודי עור נחש וניאונים כחולים :evil:

פורסם

כרגע אני בהטלבטות לפני קניית אבטיח.

עקב המיתון אני יכול להרשות לעצמי רק יד שניה, אשמח לקבל בה"פ תמונות באיכות יותר טובה להתרשמות ממצבו.

פורסם

א. תתחדשו! אחרי כל הפעמים שהתבאסת, עכשיו אפשר לחייך :)

ב. למה אני לא מופתע מהיחס המגעיל באוטודיל.

ג. תמונות!

פורסם

היחס באוטו דיל ובסוכניות רכב חדש בכלל היה מזעזע חוץ מצ'מפיון וגם שם אני לא יכול להיות אובייקטיבי בגלל עומר שבאמת משכמו ומעלה!

בהונדה ישבתי כמו טמבל מעל 40 דקות עד שלחצתי על הסוכן בעצבים שידבר איתי :evil:

איך שהיתברר שאני רוצה לקנות את האקורד היקרה בהיצע ולא סיוויק\גאז וכו' פתאום היחס הישתנה :roll:

מאזדה חיים בסרט שהם עושים לי טובה שאני מקבל נסיעת מבחן :idea:

בתור אחד שעבר בעולם הרכב חדש אני מופתע מאוד לרעה מהיחס המזלזל שקיבלתי.

אני אמנם בחור צעיר אבל לא ילד ובאתי בכוונה הכי רצינית לקנות רכב ופשוט ביאסו אותי!

*נו שווין, כבר לא צריך את הטובות שלהם :twisted:*

• תוכן חדש...