Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, שאלה שמעניינת אותי: המשטרה יכולה לתבוע נהג עפ"י מה שהוא כותב בפורום הזה?

לדוגמא, מישהו כותב שהוא נוהג לנסוע בכביש החוף ב 130 האם המשטרה יכולה לפנות להנהלת הפורום בבקשה להסגיר את כתובת ה IP שלו ולתבוע אותו במשפט תעבורה?

ושאלה למנהלים: האם דבר כזה קרה בעבר?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משווה ומוסיף,

גם אם שוטר נוסע ליידך על 200, הוא לא יכול להגיד "נסעתי ליידו 200" או "הספידומטר שלי הראה 200" או "זה היה בדוק מעל המהירות המותרת "

כל עוד לא הוצאת מהפה "לא יכול להיות 200 .. נסעתי בלחץ 140" - אי אפשר להאשים אותך בדבר.

אפשר להצמיד לך דברים אחרים כגון נהיגה בקלות ראש וכו'.

אבל אם אין לשוטר ממלז, דבורה, וסקאר או כלי מדידה אחר - הספידומטר או העיניים הביוניות שלהם לא נחשבים.

חובת ההוכחה חלה על השוטר, והוא צריך להיות מצוייד במכשיר שמוכיח את זה.

פורסם

אזרח יכול להיות מורשע על פי הודאתו בלבד. עקרונית, אם אפשר להוכיח שכתבת את ההודעה, יש קייס. אתה כמובן יכול לטעון שרק כתבת אבל להד"מ, ובשורה התחתונה, אף אחד לא ייתעסק עם זה (אולי כן כעדות תומכת).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתאוריה זה יכול להיות, זה לא קרה ב-CF.

מעשית, משטרת ישראל נכשלת באכיפת עבירות פשוטות הרבה יותר, כך שאין חשש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כל עוד לא הוצאת מהפה "לא יכול להיות 200 .. נסעתי בלחץ 140" - אי אפשר להאשים אותך בדבר.

זאת בדיוק השאלה, מה ההבדל אם הוצאת את זה מהפה שלך או מהמקלדת?

השאלה היא שאלה עקרונית, אולי בשביל מהירות לא, אבל אם אכתוב "וואי אתם לא מאמינים כמה מסומם הייתי אתמול. מרוב שהייתי מסומם נסעתי על 180 בכביש 4 ועברתי באדום כי לא שמתי לב לרמזור"?

פורסם
זאת בדיוק השאלה, מה ההבדל אם הוצאת את זה מהפה שלך או מהמקלדת?

השאלה היא שאלה עקרונית, אולי בשביל מהירות לא, אבל אם אכתוב "וואי אתם לא מאמינים כמה מסומם הייתי אתמול. מרוב שהייתי מסומם נסעתי על 180 בכביש 4 ועברתי באדום כי לא שמתי לב לרמזור"?

אם תכתוב דבר כזה, אחד המנהלים ימחק את זה ויש מצב שגם יחסום אותך מהפורום.

זה ההבדל בין התאוריה לפרקטיקה :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ממש לא. כמה שמשטרת ישראל תסלחו לי, מפגרת, אני בטוח שאף לא יתחיל לעבור בפורומים השונים ולחפש סיפורים על מי מה וכמה. חוץ מזה יש עניין ההוכחה. קשה לי לרשום שאתמול נסעתי 120 בתוך העיר ברחוב משולב?

פורסם

ומעבר לזה. לך תוכיח שאני הוא זה שכתב את ההודעה, ולא ארנב הפסחא, שבמקרה הוא חבר ממש טוב של אחותי, והוא בא לבקר, נכנס לפורום וכתם את זה. נשבע :-)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

וביננו מי כותב שהוא נסע 180 פה בפורום? מי שרוצה שיחשבו שהוא גבר. אותו אדם גם יוכלל טעון שהוא רוצה שיחשבו שהוא גבר, הוא שקרן פתולוגי ובכלל יש לו אונו 89' שלא עוברת ת70...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
משווה ומוסיף,

גם אם שוטר נוסע ליידך על 200, הוא לא יכול להגיד "נסעתי ליידו 200" או "הספידומטר שלי הראה 200" או "זה היה בדוק מעל המהירות המותרת "

אפשר להצמיד לך דברים אחרים כגון נהיגה בקלות ראש וכו'.

אבל אם אין לשוטר ממלז, דבורה, וסקאר או כלי מדידה אחר - הספידומטר או העיניים הביוניות שלהם לא נחשבים.

חובת ההוכחה חלה על השוטר, והוא צריך להיות מצוייד במכשיר שמוכיח את זה.

נהיגה בקלות ראש זה סעיף שצריך למחוק מהפנקס של השוטרים כי זה נותן להם יד חופשית להכניס לך מה שהם רוצים על מה שהם רוצים ומתי שהם רוצים ואתה לא יכול להתוכח בכלל ולהוכיח כמעט כלום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שטויות זאת לא נחשבת הודעה.גם אם תעמוד רמזור ליד שוטר ותספר לחבר שלך מה עשית אתמול ואיזה עבירות לא יהיה כלום.את העבירות שהם תפסו על חם הם בקושי מוכיחים בבימ"ש נראה לך יתחילו להתעסק בזה.

פורסם

1. הודאה ולא הודעה.

2. כן נחשבת הודאה.

3. אם ייתבעו על בסיס זה או לא, זו שאלה אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין סיכוי, לשוטרים אין מחשב בבית ובתחנות אין חיבור לאינטרנט.

בכלל, המחשב הראשון שרוב שוטרי הסיור/תנועה נתקלו בו הוא המחשב שבניידות.

• תוכן חדש...