Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים לקליאו הקטנטנה רדיו דיסק + סט רמקולים עם מגבר (אין צורך- וגם אין מקום לסאב).

אני מתכוון ללכת מחר לחנות ולקנות את הפיוניר 6050 ועם סט של רמקולים קומפוננט של MB קווארד.

השאלות שלי:

1. איזה גודל של רמקולים יתאים מבחינת מידה לקליאו (הם נכנסים בחלק האחורי בצדדים?)

2. אין לי כוונה לשים סאב, אבל אני רוצה שלרמקולים עצמם יהיו באסים סבירים, ואפילו טובים אם אפשר. הרמקולים שבחרתי יספיקו (אני גם אשמח לשמוע ולקבל המלצה על דגמים)

3. איזה מגבר טוב יכול להתאים? אני מחפש מגבר איכותי, אבל לא יקר (משהו בסביבות 1K- אני מעדיף לא מעבר- יכול להתאים?).

תודה.

פורסם

זו הצורה הישנה, שנת 95.

רק אחרי שכתבתי, נזכרתי בכלל שאני אמור למקם את הרמקולים מקדימה, שם זה גם 4"?

קיים קומפוננט במידה של 4"?

אפשר לקבל המלצה לסט קומפוננט ספציפי?

פורסם

בצורה הישנה יש מקום מקדימה גם ל 4" בדש.

אם אין לך בעיה לחתוך את הדיפון של הדלת, תגלה שם חורים ל 5 ורבע"

:cry: !!SOLD!!

פורסם

כמה שהאוטו כבר "מעפן" (מבחינת מודל- המצב הכללי שלו מעולה!) אני מעדיף לא לעשות חורים בדלתות. האם ב-4" שומעים פחות טוב?

פורסם

יש לך חלונות חשמל? כי עם כן. אתה יכול להתקין בקלות. ובלי לפגוע באיכות הרכב קומפוטננט 6.5 בדלתות.! מנסיון!

אחר. כל קומפוננט שתתקין במקום המקורי ישמע זבל. חרא. תחת. ולמה? כי הם מכוונים לברכיים שלך. הם מוונים למטה.

אגב להתקין מגבר ברנו זה ממש קל. ולהריץ חוטים גם סבבה.

ויש לך יתרון. יש לך סגירה מקורית לפאנל. שלא יראו אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשר לקבל הסבראיך אני מבצע התקנה של 6.5" בדלתות?

לגבי הדגם של הרדיו דיסק, יש לי אחד כזה כבר ברכב נוסף שלי- ומאוד אהבתי. מה שבכ"ז מפריע לי זה שחיבור ה-USB הוא באמצעות כבל ולא על הפאנל עצמו ואז הוא (הכבל) "זרוק" או "תלוי" ליד הרדיו דיסק ולא מסודר.

אחרי כל ההקדמה הזו- יש איזשהו רדיו דיסק של פיוניר או אלפיין שיהיה מספיק טובה (רצוי פיוניר).

תודה.

• תוכן חדש...