Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תבינו לא נכון , לדעתי אין תחליף ליד ואדם פרטי , אבל אם כבר מגרש / סוחרים אז מקום שיש לו "אבא ואימא".

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

הבעיה שלי עם בן אדם פרטי כרגע זה שאין לי איך להתחיל להסתובב עכשיו בכל הארץ לחפש רכב

לכן אני מעדיף מגרש גדול ומוכר.

ועדיין לא קיבלתי תשובה גם מחיפוש בפורום איך הגרנדה?

האם הוא נחשב לרכב אמין? אין לי יותר מדי כסף לבלות במוסכים

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
206 ידנית היא אוטו נחמד מאד, והדגם עצמו ותיק מאוד כך שאת כל מחלות הילדות הוא עבר.

"אופיר סוכנויות" הוא סוכנות גדולה למכירת רכב שעיקר מטרות היא להרוויח כסף.

הידע שלו על המכונית מוגבל, מכיון שהוא רק מתווך בעסקת המכירה.

לכן, יש לנקוט ב"כבדהו וחשדהו" זאת אומרת לקחת את כל מה שאומרים לך על הרכב בערבון מוגבל, ולקחת את הרכב לבדיקת במכון בדיקת שאתה תבחר.

בגדול זאת נשמעת עסקת טובה - רק יש לנקוט באמצעי הזהירות המקובלים.

בהצלחה, וברוך הבא לפורום! :lol:

מקפיץ, לפי מה שהבנתי מדובר על חב' שמתעסקת ישירות בליסינג, אז מה פשר ה "תיווך"? אשמח להסבר נוסף ולחוות דעת לגבי "אופיר סוכנויות".

תודה

פורסם
כשמדובר בסוחרים, בדרך כלל : ישירות מליסינג = מביאים לך ישירות מהליסינג את כל הרכבים הגרועים שהליסינג לא רוצה להתעסק איתם.

אבל לפי מה שהבנתי מדובר בחב' שהיא זאת שמבצעת את הליסינג.

פורסם
אופיר סוכנויות מוכרים רכבים עם קילומטראז מזוייף, לא משמועות

אלא מנסיון.

תודה. האמת שדיברתי איתם והרכבים שהוצעו לי היו עם ק"מ נמוך משהו- אולי זה נכון אבל עדיין מחשיד..

• תוכן חדש...