Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לאון, קראתי (http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/907/136.html?hp=0&loc=119&tmp=5042) שהשטח הושכר לתקופה וכי בעתיד מתוכנן לשנות ייעוד ולהפוך למרכז כנסים כחלק מגני התערוכה. מכיוון שרבים מהנרשמים להדרכה הראשונית בונים על מקצים פתוחים לאחר מכן, מעניין לדעת מהו פרק הזמן המינימאלי שהמסלול צפוי לפעול (בהתאם לחוזה השכירות הנוכחי). במילים אחרות, כמה חודשים / שנים יהיה תקף "רשיון המסלול" שיינתן בגמר הדרכה הראשונית. או האם יש כוונה / אפשרות שימשיך לפעול באופן כזה או אחר, אף באורך מוקטן, גם לאחר הקמת מרכז הכנסים?

אגב - אישית, כל תשובה מעל שנה תניח את דעתי לגבי כדאיות ההדרכה. לאור הקפריזות השלטוניות בארץ, והעובדה שבכל רגע נתון יכולה משטרת התנועה / עירית ת"א / משרד הפנים / עמותת שקר כלשהו להורות לצה"ל להוריד רקטת MLRS על משטח אימונים חוקי לחלוטין ולעצור את כל מי שינסה להמלט, אני לא בונה על העתיד הרחוק...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב גם אותי מעניינת מאוד השאלה של האספלט במקום, כי כרגע כפי שזה נראה אין שום סיכוי שהרכב שלי יצלח היטב את האספלט הנוכחי, האם ישנן תוכניות לסלול שם את המסלול ?

פורסם
כמה הייתי לוקח מאנשים? את העלות שלי פלוס רווח סביר. הייתי יכול לומר לך מה דעתי על גורלו של המיזם הזה במחיר הנוכחי, אך אסור לדבר נגד המיזם.

שוב חוזר הניגון הזה - אסור לומר דברים שליליים על המיזם. זה מתחיל לגבול בהסתה. אנחנו באיראן?

זה לא שאסור - להיפך-רצוי!

רק שלא מובן למה אתה נגד או מחפש בקטנות- עוד לפני שהדבר הזה התרומם.

חוסר ההבנה שלך לתרומה של אנשים (בכל דרך- גם אם היא נעשית בכסף) לספורט המוטורי פשוט לא מובנת לי.

קודם זה היה מסלולים וראם סמואל עכשיו זה און יעקובסון וצוות המסלול....מעניין מי הבא בתור...

וזה לא דיון לגופו של אדם(אתה) אלא דיון לגופו של עניין -והעניין הוא שמתהווה דרך לספורט המוטורי בישראל - אנחנו חובבי העניין מאוד מעוניינים לתת כליה ,עין וכל איבר אחר שנצטרך בשביל לקדם את הסיפור הזה,בדיוק כמו שאנחנו עושים כבר שנים.

פורסם

אכן דברים כדורבנות, רויקו.

עכשיו אני אשמח אם תספק שתי תשובות:

1) אתה משווה את התרומה של החברים פה לספורט המוטורי, לתרומת איברים. אני אשמח אם תיתן דוגמא *אחת* שמייצגת הכי טוב את התרומה הבאמת גדולה של אנשים. אני מזכיר לך שכשתרומים איבר, לא מקבלים דבר בתמורה, וכן - מוותרים על משהו שהוא חלק ממך

2) מכיוון שכתבת ש*אנחנו* תרומים את כל התרומות האלה, אני אשמח אם תיתן דוגמה לתרומה *שאתה* נתת לספורט המוטורי, והיא מקבילה לתרומת איבר, ואני מזכיר שאת ההקבלה הזו אתה עשית.

כתבת שאני מחפש "בקטנות" - האם מחיר החוויה הוא פרט שולי?

לתשובותיך העניניות אודה.

פורסם

און וליאור

מברוק על המסלול , המון הצלחה והרבה סבלנות ואורך רוח , לפי ה-2% שקראתי מתוך כל השרשור שלצערי לא מפתיע !

חברים , המסלול עדיין לא נפתח , קצת סבלנות , אין צורך בהערות מוקדמות וחסרות הגיון , ותנו להם ללמוד ולתקן לפי הצורך ,יש פה נושאים שהועלו העלולים לגרום נזק ולכן אנא מכם תתאפקו קצת, ואני מאמין שאפשר לסמוך על 2 החברים שמוכרים היטב בענף לאור הניסיונם המוכח עד היום .

בהצלחה

מישל

פורסם

כל מי שהגיב פה לא התייחס למה שאון רשם

אם אני הבנתי נכון רק בפעם הראשונה צריך לשלם להדרכה שלהם ואז מקבלים סוג של רשיון שאיתו אתם יכולים לעלות על המסלול ללא מדריך ואז זה יעלה פחות ככה שזה נראה הגיוני ביותר המחיר אם הוא חד פעמי להדרכה חד פעמית

אם אחרי התשלום הראשוני של ה 650 שקל לעלות על המסלול יעלה פחות אז זה שווה בהחלט ושוב כל אחד והכיס שלו לכל אחד יש את החישובים שלו ויש כאלה אנשי עסקים למשל שיש להם איזה פורש ובא להם ללכת לעשות הפסקה של כמה הקפות על המסלול בשביל להשתחרר ולחזור לעבודה ולהם למשל זה מתאים מאוד .

גם בנגי' או סקי עולה יקר כל ספורט שכרוך בו ביטוח שטח וכו' ולא לשכוח שזה ארגונים שהמטרה שלהם לא לעשות כיף לאנשים אלה לעשות רווח

בשורה התחתונה מי שרואה שהמחיר מתאים לו יבוא מי שלא לא יבוא בסך הכל זו יוזמה מבורכת של און ושאר האנשים לקדם את הספורט המוטורי בארץ ובמצב של היום גם אם היו לוקחים יותר זה היה מבורך כי כל דבר כזה יכול לקדם את הספורט הזה בארץ

ובהצלחה לאון ולשאר החברים שהקימו את המסלול הזה ומי ייתן ונראה אחד מסלול כזה בכל עיר בעזרת ה'

פורסם

לכל המגיבים : אף אחד עוד לא נהג על המסלול הנ"ל וכבר לכולם יש ביקורת ...

לכמה זמן הושכר המגרש ?

למה המחיר יקר ?

למה האספלט לא שחור ?

למה האספלט אפור ?

למה היזם רוצה להרויח ?

למה הוא לא רוצה להפסיד ?

וכו' וכו'

תנו לאנשים העוסקים במלכת הקודש הזו לעבוד , קצת אורך רוח לא הזיקה לאף אחד !

תנו קרידט ליזם ,לאון וליאור מדרייב ארט שהם יודעים מה הם עושים והכל על הצד הטוב ביותר.

כמעט כל התגובות פה לא תורמות לשום דבר מועיל !!!

יש אנשים שטסים לרינג משקיעים 2500 יורו ובסוף לא נוהגים דקה (ערפל ,עננים,גשם,שלג ,ארוע )

הם לא מבקשים פיצויים,הם לא מבקשים לראות מסמכים , פתאום הכל בסדר ...

בואו תנהגו /או/לא ואז תעבירו ביקורת ,

טובה אם נהנתם

לא טובה אם לא נהנתם

מניסיוני הקצר(13 שנים) עם החבורה הזו תמיד נהנים ברמות מטורפות

אז קצת סבלנות וסובלנות לא תזיק , תחזיקו אצבעות !

און וליאור אנחנו כבר לא יכולים לחכות ליום שישי בצהריים ...

פורסם

למען יישור קו, אני קורא את כולם לסדר.

מי שחושב שהמחיר סביר, אהלן וסהלן.

מי שלא מתאים לו שלא יילך ולא ישלם.

מי שחושב שהמחיר גבוה מוזמן לרשום את דעתו.

אבל, מי שחושב שהוא יכול לשפוך כאן ערמות של זבל בחסות הוירטואליות שיחשוב שוב.

עם האשמות והוצאות דיבה אנחנו לא נשלים והבא שלא ייזהר בלשונו יעוף מכאן.

פורסם

מועדון STI ינהג שם כמועדון ראשונים!

מכוניות BMW, ניסן , STI, EVO ועוד! חדשות יותר ישנות יותר אנשים עם כסף ואנשים בלי הרבה כסף אבל כולנו רוצים ואוהבים את הספורט הזה ורעבים לכל אפשרות לנהוג, באמת לנהוג

אם למישהו יש דאגות מאיך הרכב שלו יטפל באספלט.... יש לי חדשות בשבילכם, הרכב שלי יותר קשיח בעשרות אחוזים מכמעט כל רכב של מי שהגיב כאן ואם שלי מסוגל לספוג ויעמוד בזה אז של כל אחד מסוגל ואם הרכב לא מסוגל אז כנראה שצריך להחליף כמה דברים שמלכתחילה לא היו תקינים.

40 דקות נהיגה נטו!

מי שרוצה לנהוג חייב להיות מוכן לשלם! זה העולם של ספורט מוטורי ויש לי חדשות בשביל חלק מכם, שום מקום בעולם לא מתייעץ עם לקוחותיו כמה לקחת! רוצים תשלמו, לא רוצים אל תשלמו.

98% מהת'רד הזה, צודק מישל, לא שייך לפה בלשון המעטה!

ואילן, 2500 יורו? לפי דעתי עשית הנחה :-P. זה יותר מ 3000 ללא רכישות צדדיות. ולגבי הגשם והשלג וכו' כמה שאתה צודק ומה עם ההפסקות האין סופיות בגלל שמן שנשפך וגורם ל 5 רכבים להתרסק וההפסקות האין סופיות וסגירת מסלול ועוד 1000 סיבות אחרות למה ביום אתה לא מצליח לעשות אפילו 5-6 הקפות.

פורסם

אני באמת חושב שיהיה חכם יותר מצד כולם להגיב לאחר ניסיון ולא לשפוט "דרך האינטרנט".

איפה עוד יש לכם 40- 50 דקות נהיגה על מסלול בארץ במחיר זול יותר?

כולנו (המשתתפים) משלמים ל- MDC תשלום של 250 ש"ח עבור פחות מ-5 דקות נהיגה.

מי שרוצה ויכול ישלם, מי שלא מועניין זכותו אבל מספיק להעביר ביקורת שלילית על הכל ועוד לפני שנעשה שם אירוע ראשון....

כפי שג'ון כתב, מועדון STI יערוך במסלול את האירוע הראשון (ביום שישי הקרוב), אנחנו מבטחים לעדכן את כולכם איך היה.

למרות שמהכרותי עם און וליאור אין ספק שיהיה פצצה!

אז בואו נרגיע קצת את התלונות.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

אני רוצה לבוא לראות ולהיות נוכח באירוע יש אולי אשדודי שנוסע?

ואיפה בדיוק האירוע מתקיים ואם מישהו יודע את הקו שעובר שם אני אשמח

פורסם

ג'ון עם כל הכבוד, ויש כבוד. אתה לא מכיר את הרכב שלי לפחות, לא יודע לגבי השני ששואל לגבי האספלט.

השאלה שלי בתור מי שתומך בעניין אחרי שראה את הסרטונים היא פשוטה מאוד האם מתוכננות עבודות לשיפור האספלט כן או לא.

זהו, לרגע לא התווכחתי על המחיר ולא נעליים נהפוכו.

אבי

פורסם
ג'ון עם כל הכבוד, ויש כבוד. אתה לא מכיר את הרכב שלי לפחות, לא יודע לגבי השני ששואל לגבי האספלט.

השאלה שלי בתור מי שתומך בעניין אחרי שראה את הסרטונים היא פשוטה מאוד האם מתוכננות עבודות לשיפור האספלט כן או לא.

זהו, לרגע לא התווכחתי על המחיר ולא נעליים נהפוכו.

אבי

אבי, אני מתייחס לכלל לא אליך ספציפית, זו הבעייה כנראה בפורום, כולם חושבים שמדברים עליהם ספציפית.

שלחתי לך פרטי.

בכל אופן,

אני ומועדון STI נהיה שם ביום שישי ואנחנו יודעים לבקר בלי הנחות. היו בעבר דברים שלא תאמו את תפישתנו וציפיותנו ואנו תמיד העברנו את הביקורות. אם יהיה על מה אנחנו בהחלט נעיר.

אז צפו לעדיכונים שבוע הבא על הארוע אם לא מודקם מכך.

• תוכן חדש...