Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שיש ניתוח וידאו, אני מאמין שאם המדריך כבר ישב ליידך המינימום שיהיה אפשר לעשות זה לתת טיפים והערות גם אחרי הנסיעה...

המטרה היא לא להתחרע על המסלול, אין טעם בזה, המטרה היא נהיגת מסלול נכונה.

ליעד.

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה הבהרות שפורסמו בפורום הכללי:

1. מדובר במסלול נהיגה הכי קרוב למסלול, הכי קרוב למרכז שאפשר

2. זה לא מסלול תחרותי - אין מדידות זמנים - אבל זו גם לא הדרכת נהיגה נכונה או בטיחותית, זו נהיגת פאן במסלול, לפי חוקים של מסלול.

3. חברי קארספורום מוזמנים להגיע - אם ירצו - באופן מרוכז וקיבלו העדפה לתאריך סגור לבחירתם.

4. בגלל אילוצי ביטוח ובטיחות, כל משתתף שיעלה למסלול בפעם הראשונה יהיה חייב להשמע לחוקים, לעבור הדרכה תיאורטית קצרה ולעשות את ארבעת המקצים עם מדריך נהיגה צמוד. העלות היא 650 שקלים - כולל מע"מ וכלול ביטוח תאונות אישיות.

5. לא יהיה ניתן לעלות על המסלול ללא שלב הרישיון הנ"ל - גם לבוגרי קורסי נהיגת מירוצים או נהגים בעלי ניסיון. שוב, עניין של ביטוח ותנאים של המקום.

6. כל "בוגר" יקבל רישיון נהיגה ייחודי וחברות במועדון "מסלול דרייב אין" ויוכל להגיע לימי אימונים (ללא מדריך), שיתומחרו בהתאם ולפי מקצים שכל אחד יעשה. לא יכול עדיין להגיד לכם את המחיר המדויק, אבל מין הסתם הוא יהיה נמוך מאשר יום ההדרכה הראשוני שכולל גם את עלות ההדרכה.

7. הרעיון הוא להציע ל"בוגרים" מסלול פתוח לפחות פעם אחת באמצע השבוע (נגיד שלישי אחר הצהריים) וכן יום פתוח בסוף השבוע מהבוקר ועד הערב.

מצרף סרטון הקפה של המסלול - עדיין בשלבי הכנה. גם פורסם בפורום הכללי.

אם חברי הפורום מעוניינים להגיע באופן מרוכז, אולי כדאי שנתחיל רשימה מסודרת מי מעוניין להגיע ונתאם לכם תאריך מסודר.

הבמה שלכם.

השאלות מופנות כמובן לאון והן מועלות כאן כיוון שהן אני מניח מעניינות את כולן.

1) מה החוקים של המסלול?

2) בטסט ראשון, נקודה ארבע, מה תפקידו של המדריך ומה הוא עושה במהלך ארבעת הסיבובים, לטובת הנהג. האם יש כאן גם ציון עובר או נכשל? וכדי לחדד את השאלה האם כל אחד יהיה רשאי לעלות ולנהוג במסלול, לאחר הפעם הראשונה המודרכת?

3) כאשר אני אבוא למסלול בפעם השניה האם אני מכוסה בביטוח כלשהו מטעם המסלול ?.ואם התשובה חיובית מה מהות הביטוח ומה הוא בא לכסות. האם במקרה של התנגשות לא עלינו בין שתי מכוניות יחול הביטוח של המסלול או הביטוח הרגיל, שבד"כ מחריג מתוך הפוליסה תאונה הקורית תוך התחרות.

4) ברור לכולם שללא מדריך ואולי גם ללא ביטוח המחיר יהיה נמוך יותר. חוסר יכולתך לומר לנו אותו , לטעמי לפחות , ....

5) האם מחיר השימוש יהיה פר הקפה פר שעה או על בסיס אחר כלשהו?

תודה על התשובות ומאחל לך מכאן ולדעתי בשם כל חברי הפורום הצלחה במיזם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש כאן מספר אנשים שמינו את עצמם לנושאי הדגל של הספורט המוטורי בישראל.

יש להם חוקים די ברורים:

כל מי שעוסק בספורט, ובעיקר מי משגם מנסה להתפרנס מזה, הופך מייד לקדוש מעונה, ולמינימום ראול ולנברג, או אמא תרזה. כולם הם "תורמים", "מקדישים את חייהם לספורט" ועוד ניסוחים משעשעים.

לעומת זאת, כל מי שמעביר ביקורת על הראול ולנברגים - הוא עוכר ישראל, ישראלי טיפוסי, לא יודע לפרגן, אבל- חשוב מכל - הגורם העיקרי לכך שאין ספורט מוטורי בישראל. כמובן שאם מחר חו"ח ייסגר המיזם או יבוטל -ישר תוטל האשמה על כל המבקרים.

כתבתי כבר בדיון אחר:אין כל פסול בפרנסה מספורט מוטורי. מישהו כתב שהוא מקנא במי שמתפרנס מהתחביב שלו, ואני מצטרף לאמירה הזאת. אבל האנשים האלה הם לא אלטרואיסטים, לא נזירים, ולא מקריבים את חייהם למען מטרה נעלה. הם עושים מה שהם אוהבים, תבוא עליהם הברכה, ותו לא.

יש כאן אנשים שחושבים שדווקא מאוד רוצים לעשות איזה סיבוב ספורטיבי על המאזדה ליסינג שלהם,אבל חושבים שהמחיר יקר. בעל העסק פירסם כאן את היוזמה. למה אסור להגיב ולהעביר ביקורת על העלות? למה זה הופך אותך מיד למועמד ללינץ'?

צריך להבין, מדברים על תרבות מוטורית, אבל בישראל יש תרבות אחרת,שחקוקה בגנים של רוב הישראלים. יש את הדיבר ה 11 - "לא תצא פראייר". בכל פעם שישראלי נדרש לרכישה כלשהיא הוא ישר עושה בדיוק את כל החישובים שעשו כאן למעלה, כדי לראות שלא גוזרים עליו קופון. *זה ככה בישראל* תקבלו את זה. אנחנו חיים במדינה שאם מודדים בה את עלות המוצרים השונים במספר המשכורות שהם עולים (למשל רכב, דירה), אז מקבלים מספרים הרבה יותר גבוהים מאשר ברוב המדינות בעולם המערבי. זו גורם לכך שאנשים חושבים 700 לפני שהם מוציאים שקל מהארנק שלהם.

אני ינסה להשאיר את זה כדיון תרבותי אז אנא בוא לא נהפוך את זה להתנגחות ועכשיו לתשובתי לטענות.

אני בטוח שאתה מודע למצב הארץ ישראלי שלרגע נעזוב שלהרים מייזם כזה יקר בארץ בצורה מחרידה אלא יש שתי פאקטורים אחרים שמקשים עוד יותר וזה מקום פיזי ובירוקרטיה.

החבר'ה הצליחו לדלג על שתי המכשולים האלה, אלה לא סתם מכשולים אלא מכשולי ענק! במדינה הזאת לעסוק בתחביב המוטורי זה פשע בפני עצמו בטח ובטח להקים השם ישמור מסלול.

אז כן הם לא מביאי הבשורה והם לא מלאכים משמיים אבל אני יכול להיות בטוח בלב שלם שהם ירקו הרבה דם כדי להוציא את המיזם הזה לפועל אז למה תמיד הישראלי הקטן חייב למצוא חורים בסיפור? למה במקום להדגיש את הטוב תמצא את החרא? הרי זה לא שהעלו את מס הכנסה אלא זה מתקן בדיוק כמו הלונה פארק לעצם העניין וזו בחירה חופשית ואישית שלך אם ללכת או לא.

מי שמוצא רק להתלונן על דברים מסוג זה הוא בהחלט עוכר ישראל הרי בגלל זה אנחנו לא מתקדמים לשום מקום בתחום הזה, מלחמות היהודים של מי יקבע את התקנות ומי יהיה ראש הפרמידה ולמי תהייה המילה האחרונה היא הסיבה שאנחנו בבוץ הבירוקרטי אז לפחות תן למסלול 100 ימי חסד בלי הביקורת השלילית ואז תתחיל להגיד כמה רע יש בזה אבל אפילו מכונית אחת לא עלתה על המסלול הזה וכבר יש ביקורת מפה עד מחרתיים.

עוד דבר זה טוב שהעלתה באמת את הדיבר "לא תצא פראייר" אולי התכונה הכי גרועה של עם ישראל, תמיד חושבים שדופקים אותם כי המחיר לא נראה להם. אני מסכים שהמחיר גבוה גם אמרתי את זה בעצמי אבל הניסיון ליירט את היוזמה כי לך היא לא נראית, בכלל שידך לא משגת זה כבר בעיה אחרת והיא נקראת צרות עין אותה תופעה שגורמת לאנשים לשרוט מכוניות חדשות/יפות של אנשים אחרים כי פשוט להם אין.

לסיכום הייתי ממליץ לך להתמתן אף אחד לא מושיע ואף אחד לא צדיק כולם מנסים לעשות כסף אבל זה היופי של כלכלה אם המחיר באמת גבוהה מידי מהר מאוד הוא ירד כי לא יבואו אנשים, אם המחיר תואם את תנאי השוק יהיה להם מספיק קהל גם במחיר הזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

זה נורמטיבי שאנשים יתחשבנו על המחיר.

אתם שוכחים שמטרת עסק (על פי החוק) הוא ליצור רווחים לחברה ולא לעבוד ללא רווח.

בישראל, כמו ברוב העולם, יש מעמדות. יש את אלו שמרוויחים יותר, ואלו שמרוויחים פחות.

לצערנו בישראל מספר היזמים הרציניים נמוך יותר, וזה בגלל חשש להפסיד את מה שיש להם.

אלו אשר לא מפחדים הם בעלי ממון (ו/או יושב ממון גדול מאחורייהם, אין לי ספק שאון איננו מולטי-מיליונר ולכן הוא "משכיר" את המגרש כדי לעשות רווח) זכותו. באותה הצורה בעל המגרש יכל לקחת את הכסף ופשוט לשכור עובד שיעשה את עבודתו של און.

לגבי המדריכים, הבעייה היא שאין גוף ממשלתי שמפקח על איכותם וזו בעצם "קליקה" מקומית שלהם. את הרמה שלהם אי אפשר לאמוד, הרי אני בטוח שיש אחוז גדול של נהגים היודעים לנהוג טוב יותר ממדריך שעבר הכשרה תאורטית, ו/או החליק בגשם עם פיאט פונטו טרם הפך להיות מדריך, או כל דבר אחר.

אני מציין שאין כוונה לפגוע במדריך, הרי לי בכלל אין רשיון נהיגה ו/או אוטו ספורטיבי.

הישראלים מאוד חשדניים, וכולנו מחשבים לפני שעושים דברים.

החישובים של ישה נכונים ביסודם למעט העובדה שהורדת המחיר בחצי לא בהכרח תעלה את מספר המשתמשים בכפול, הרי זה לא לינארי, צריך למצוא את הנקודה המתאימה. השאלה האם און עשה סקר שוק, אחרת הוא היה רואה ש650 לא ריאלי כמו 400. בשביל זה יש סטטיסטיקות. אנשים שחוסכים בשלב טרם ההוצאה, שלב המחקר (מגשש או רציני) הם אלו אשר בסופו של דבר נופלים (לא מנסה לפגוע במישהו).

אין להשוות אותנו לשום מדינה אחרת ומחירם. הידעתם? שכר המינימום בשוויץ עומד על כ35 פרנק (יענו 130 שקל בשפת עמך) וזה מגיע לשליחי פיצה (אגב, אף אחד לא עובד שם כשליח פיצה ויש להם מחסור כי אנשים לא רוצים 130 שקל לשעה!!!)

מחירי הדלק כמעט זהים לפה (1.2יורו והייתי שם לפני כמה ימים ופחות מיורו לדיזל) מחירי הרכבים זולים מבארץ, למעט מזון הכל שווה ו/או זול לפה (למרות שהם מרוויחים פי 5)

לדעתי גם מחיר של קורס נהיגה מתקדמת לא עולה בהרבה על 650 שקל.

אני מניח שהעובדה שאף אחד לא ציין שהוא נרשם ליום CF ב27 רק אומר שפשוט אין ביקוש.

את שיטת פרסום "8 ארועים שסגרנו" יכול להיות שיש קשר לשיווק כלשהו להראות שיש ביקוש, אבל מספרים ללא נייר לא מראים כלום.

ישה גם ציין שאפשר לעשות עוד כסף מגזלן במקום וכולל אפילו מוסך נייד שיתקן תקלות מידיות כגון צמיגים, ברקסים, ציריות ודברים אחרים שעפים בימינו ונשחקים (ו/או לא תוקנו מראש).

האופקים רחבים, החוכמה היא לדעת לקחת כמה שפחות על כניסה, וכמה שיותר על שימוש וצריכה מקומית, שם הכסף נמצא.

דוג' - הלכת ללונה פארק ושילמת 70 שקל. (אל תהיו קטנונייים אם מדובר על 82), קנית שתייה 3 פעמים ב30 שקל, פופקורן ב15, אוכל ב40, הלכת לירות ברובה שם ב15 שקל וכבר הוצאת יותר מהעלות שלך.

למרות שמבחינה כלכלית אין לי בעייה להרשות לעצמי לשלם 650 שקל על נסיעה (אם היה לי רשיון ורכב) אני בכל זאת אבחר שלא לעשות זאת, אני מעדיף שלא לתת יד ל9 משפחות להתרחב, ובסופו של דבר לתת לכל העם לשלם סתם תוספת (זה כולל עובדת עליית מחירי הדלק שבפועל 100 שקל בחודש יותר לא מזיקים לי, אבל העקרון חשוב ולכן מ3500 קמ בחודש באמפרזה טורבו עברתי ל 1200 קמ בטוסטוס שעושה 30 קמ לליטר).

אתה תעדיף שאנשים לא יגידו "וואלה סתם שילמתי 650 שקל" אלא "שילמתי 400 כניסה, ועוד אכלתי ושתיתי ב200 שקל, יענו גם יצאתי לא רעב, וגם מרוצה".

אני מקווה שהמסלול יצליח ויביא אחריו מסלולים אחרים, אבל אולי כדאי לנסות לא "לרמוס" את הכיס של האדם בדרך ישירה, כי אדם שיוצא משם מרוצה זה אדם שחוזר, ועוד עם חברים, מאשר אדם שאומר - עשיתי, ראיתי, ולא אחזור כי יקר לי והם דפקו אותי.

בקיצור, בישראל לעשות כסף קשה, זה בגלל שרובם לא חושבים כמו ישראלי.

אם תוכלו לנפות את חששות הישראלי שלאחר הקנייה, ולגרום לו להיות מרוצה, עשיתם משהו שאף אחד אחר לא עשה, משהו שיעשה אתכם עשירים.

וכן, כסף מאוד חשוב. מטרת המסלול אני בטוח שלא הייתה להעלות את רמת הנהיגה של הנהגים, ובטח שלא לעשות כיף לכל בעלי הGTI והרכבים הספורטיבים, אלא פשוט, לעשות כסף, בתחום עם חסמי כניסה גבוהים ויציאה נמוכים. להיות בלעדי זה אחד מזה.

לגבי מתלהבים עם DT וסתם ערסים, שיבואו, 650 שקל שלהם זה כמו 650 שקל שלי, הם יהיו שם 40 דקות כמוך, וחייבים לציית לחוקים. זה לא משנה מי משלם, העיקר שהסכום מתקבל.

אני אולי מנסה להישמע חכם, אבל לדעתי הזמן יראה, או שהמסלול יסגר, או שהמחיר יירד פלאות.

זה הכל תלוי באדם הפשוט, אלו שלמרות הכוונות הטובות של לתת להם מסלול, יעמדו על שלהם ויגידו "לא!" "לא על חשבוני".

בכל מקרה, בהצלחה במסלול, המיזם טוב, אבל התהליך לא.

פורסם
אני ינסה להשאיר את זה כדיון תרבותי אז אנא בוא לא נהפוך את זה להתנגחות ועכשיו לתשובתי לטענות.

אני בטוח שאתה מודע למצב הארץ ישראלי שלרגע נעזוב שלהרים מייזם כזה יקר בארץ בצורה מחרידה אלא יש שתי פאקטורים אחרים שמקשים עוד יותר וזה מקום פיזי ובירוקרטיה.

החבר'ה הצליחו לדלג על שתי המכשולים האלה, אלה לא סתם מכשולים אלא מכשולי ענק! במדינה הזאת לעסוק בתחביב המוטורי זה פשע בפני עצמו בטח ובטח להקים השם ישמור מסלול.

אז כן הם לא מביאי הבשורה והם לא מלאכים משמיים אבל אני יכול להיות בטוח בלב שלם שהם ירקו הרבה דם כדי להוציא את המיזם הזה לפועל אז למה תמיד הישראלי הקטן חייב למצוא חורים בסיפור? למה במקום להדגיש את הטוב תמצא את החרא? הרי זה לא שהעלו את מס הכנסה אלא זה מתקן בדיוק כמו הלונה פארק לעצם העניין וזו בחירה חופשית ואישית שלך אם ללכת או לא.

מי שמוצא רק להתלונן על דברים מסוג זה הוא בהחלט עוכר ישראל הרי בגלל זה אנחנו לא מתקדמים לשום מקום בתחום הזה, מלחמות היהודים של מי יקבע את התקנות ומי יהיה ראש הפרמידה ולמי תהייה המילה האחרונה היא הסיבה שאנחנו בבוץ הבירוקרטי אז לפחות תן למסלול 100 ימי חסד בלי הביקורת השלילית ואז תתחיל להגיד כמה רע יש בזה אבל אפילו מכונית אחת לא עלתה על המסלול הזה וכבר יש ביקורת מפה עד מחרתיים.

עוד דבר זה טוב שהעלתה באמת את הדיבר "לא תצא פראייר" אולי התכונה הכי גרועה של עם ישראל, תמיד חושבים שדופקים אותם כי המחיר לא נראה להם. אני מסכים שהמחיר גבוה גם אמרתי את זה בעצמי אבל הניסיון ליירט את היוזמה כי לך היא לא נראית, בכלל שידך לא משגת זה כבר בעיה אחרת והיא נקראת צרות עין אותה תופעה שגורמת לאנשים לשרוט מכוניות חדשות/יפות של אנשים אחרים כי פשוט להם אין.

לסיכום הייתי ממליץ לך להתמתן אף אחד לא מושיע ואף אחד לא צדיק כולם מנסים לעשות כסף אבל זה היופי של כלכלה אם המחיר באמת גבוהה מידי מהר מאוד הוא ירד כי לא יבואו אנשים, אם המחיר תואם את תנאי השוק יהיה להם מספיק קהל גם במחיר הזה.

אני לא מתנגד למיזם, אני יכול להרשות לעצמי ביקור שם ממש בקלות, אני לא עוכר ישראל, ומי שקורא לי כך הוא לא האדם שיגיד לי להתמתן.

פורסם

ניר,

באם המיזם היה שלך ,איזה מחיר אתה היית לוקח מאנשים ?

ואתה אכן לא מתנגד למיזם אך איפה שהוא גורם לו נזק עוד לפני שהוא התחיל וזה דבר מגעיל ואף דוחה .

ולעניין הישראלי היפה אז תמיד זה היה, תמיד זה יהיה שישראלי תמיד יתלונן,יתחמן,יעקוץ,יהרוס,יפגע במה שלא שלו כי "מי אתה שתגיד לי מה לעשות ". :arrow:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
מדריכי בית הספר לנהיגה DRIVE ART זה צויין כבר כמה פעמים...

מטומטם אני לא ידידי,

השאלה היא מה ההסמכה שלהם ? עברו קורס מיוחד שמכשיר אותם להדריך ? יש להם איזושהי תעודה\אסמכתא ?

גם אני עברתי יותר מקורס אחד בדרייב ארט,אני גם יכול לבוא להדריך ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מטומטם אני לא ידידי,

השאלה היא מה ההסמכה שלהם ? עברו קורס מיוחד שמכשיר אותם להדריך ? יש להם איזושהי תעודה\אסמכתא ?

גם אני עברתי יותר מקורס אחד בדרייב ארט,אני גם יכול לבוא להדריך ?

כמדריך בדרייב ארט מספר שנים אז אני אומר לך כי המדריכים הגיעו מאנפי הספורט בארץ (קרטינג,ראלי,אופנועים ..) וההסמכה נעשתה ע"י און וליאור שעברו בית ספר להדרכה בחו"ל .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לנושא העלות, בהחלט מחיר הוגן! נורבורגרינג? ממש לא קשור ולא מעניין לצורך דיון זה ( וזה מפי מי שעושה הקפה בממש קצת יותר מ 8 דקות , לא 10 :-D אז זה פחות "כלכלי" )

כל הכבוד על היוזמה, על ההשקעה ועל הכל - דרייב ארט ולחברה שהשקיעו מכספם! כל הכבוד.

למקום יש פוטנציאל להיות מקום מדהים ומאתגר ברמה שאין כמוה כרגע בארץ - פתוח בכל אופן - אבל זהו הניצן הראשון וגם גדול למה שיכול להתפתח פה בארץ. מקום מאתגר 10 דקות נסיעה מהבית? במרכז הארץ? יש יותר טוב? אני לא חושב.

מי המדריכים? כמי שמכיר והודרך לא מעט על ידי דרייב ארט, און וליאור ונוספים אני יכול מנסיון לומר שגם אם אין להם תעודה הייתי מקשיב ומפנים טוב טוב למה שיש להם לומר.אם הם מדריכים כבר אז יש להם את ההסמכה והידע הדרושים. דרייב ארט לא עושים קומבינות. כמובן אם מישהו חושב שהוא כבר ברמה גבוהה והוא באמת כזה אז הוא יכול לנהוג ולא להקשיב. ולאלה שרק חושבים שהם לא צריכים הדרכה אז כנראה שלא יוכל לעשות את הזמן המהיר שהיו יכולים לעשות. זו גם אופציה.

לא מתייחס כאן לאיש באופן ספציפי אז מי שחושב שאני מתייחס אליו, אני לא.

IN ON I TRUST!

כן אין לי בעיה לכתוב את זה, למה? כי זה נכון!

פורסם
ניר,

באם המיזם היה שלך ,איזה מחיר אתה היית לוקח מאנשים ?

ואתה אכן לא מתנגד למיזם אך איפה שהוא גורם לו נזק עוד לפני שהוא התחיל וזה דבר מגעיל ואף דוחה .

:arrow:

כמה הייתי לוקח מאנשים? את העלות שלי פלוס רווח סביר. הייתי יכול לומר לך מה דעתי על גורלו של המיזם הזה במחיר הנוכחי, אך אסור לדבר נגד המיזם.

שוב חוזר הניגון הזה - אסור לומר דברים שליליים על המיזם. זה מתחיל לגבול בהסתה. אנחנו באיראן?

פורסם

ניר,

אני חושב שאתה צודק בעיקרון בכל מה שאמרת - אבל כמה אפשר לתחון את הנושא?

יש אנשים שחושבים שזה מחיר הוגן.

יש אנשים שחושבים שהמחיר מוזגם.

נאמר כבר אין ספור פעמים. לא די?

מי שלא מתאים לו פשוט לא יגיע.

כוחות השוק יעשו את שלהם.

תאמין שאם לא יהיו מספיק פונים אז היוזמים יעדכנו את המחיר.

אם יהיו יותר מדיי לקוחות - המחיר יעלה.

אני אישית מקווה שהיוזמה תצליח ולא תגווע והמחירים ישארו בהישג יד שרוב אוהבי נהיגה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

1) מה החוקים של המסלול?

2) בטסט ראשון, נקודה ארבע, מה תפקידו של המדריך ומה הוא עושה במהלך ארבעת הסיבובים, לטובת הנהג. האם יש כאן גם ציון עובר או נכשל? וכדי לחדד את השאלה האם כל אחד יהיה רשאי לעלות ולנהוג במסלול, לאחר הפעם הראשונה המודרכת?

3) כאשר אני אבוא למסלול בפעם השניה האם אני מכוסה בביטוח כלשהו מטעם המסלול ?.ואם התשובה חיובית מה מהות הביטוח ומה הוא בא לכסות. האם במקרה של התנגשות לא עלינו בין שתי מכוניות יחול הביטוח של המסלול או הביטוח הרגיל, שבד"כ מחריג מתוך הפוליסה תאונה הקורית תוך התחרות.

4) ברור לכולם שללא מדריך ואולי גם ללא ביטוח המחיר יהיה נמוך יותר. חוסר יכולתך לומר לנו אותו , לטעמי לפחות , ....

5) האם מחיר השימוש יהיה פר הקפה פר שעה או על בסיס אחר כלשהו?

תודה על התשובות ומאחל לך מכאן ולדעתי בשם כל חברי הפורום הצלחה במיזם.

תשובות:

1. יש מסמך מפורט שיועבר בתדריך נהגים לפני תחילת כל יום. בגדול, מעבר לחוקי הבטיחות וההתנהגות המקובלים בכל מסלול, היכן ואיפה ניתן לעקוף וכדומה.

2. תפקידו של המדריך הוא ללמד את הקווים ונקודות הבלימה, העברות משקל, להקפיד על הבטיחות ואם יש מצב של הפרשי מהירות לודא שהעקיפה מתבצעת במקום הנכון ובבטיחות. ציון "נכשל" ייתן למי שלא יקפיד על חוקי המסלול, לא ישמור על חוקי הבטיחות ויסכן אחרים. לאחר יום ההדרכה הראשון, יכול כל "בוגר" להעלות למקצים ללא מדריך.

3. כל נהג מחויב לביטוח תאונות אישיות. ביטוח זה מכסה נזקי גוף בלבד. הוא אינו מכסה נזקים למכונית שלך, או של אחרים. ביטוח מקיף אכן מחריג ספורט מוטורי, אולם מאחר שלא מדובר בספורט מוטורי, אלא בהדרכת נהיגה ההגיון הבריא אומר שלא צריכה להיות בעיה. מצד שני, לך תסביר את זה לחברות ביטוח שאין להם שום הגיון.

4. הסיבה שהמחיר לא פורסם היא בגלל שמתנהל משא ומתן עם בעלי השטח לשכירות בתנאים אחרים - בכדי להוזיל עלויות במקרה של נהגים בוגרים. המחיר לבוגרים יירד באופן משמעותי, כי גם עלות המדריכים יורדת

5. נגזר מהתשובה הקודמת, אבל הנטיה היא לא לחייב יותר מאשר מינימום של שני מקצים.

בנוסף, הנה וידאו שצילמנו היום, כולל הסבר על הנהיגה במסלול - אחרי שכל הצמיגים כבר הונחו.

בברכה,

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

התוואי נראה טוב, יש הרבה מקום לשיפור אישי ממקצה למקצה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

3. כל נהג מחויב לביטוח תאונות אישיות. ביטוח זה מכסה נזקי גוף בלבד. הוא אינו מכסה נזקים למכונית שלך, או של אחרים. ביטוח מקיף אכן מחריג ספורט מוטורי, אולם מאחר שלא מדובר בספורט מוטורי, אלא בהדרכת נהיגה ההגיון הבריא אומר שלא צריכה להיות בעיה. מצד שני, לך תסביר את זה לחברות ביטוח שאין להם שום הגיון.

אז בעצם הביטוח על המסלול זה ביטוח נזקי גוף בלבד? קצת בעייתי בהנחה ונוהגים איתך ארבעה אנשים נוספים על המסלול.

פורסם

שלום ברצוני להבהיר משהו ששמתי לב בווידאו.

אני בעל רכב מוקשח , ולפי הסרטון שאני רואה, למרות כל השמחה שלי שיהיה מסלול ליד הבית, האוטו ללא כל צל של ספק לא יוכל לנסוע שם, אתם מתכננים לשנות את כל האספלט שם, אני רואה חורים ושהאספלט לא ישר, והשבילים באמצע המסלול, ממש לא לטעמי.

בכל מקרה לא משנה מה התשובה תיהיה, יוזמה מבורכת ואני מאחל המון הצלחה, המחיר ללא ספק מאוד מאוד סביר ואפילו מחיר טוב. אך כמו שאני רואה את זה, רוב המכוניות שבאמת נבנים למסלול בארץ שזה אומר מוקשחים לא כל כך יוכלו לסוע שם.

A.R.T Performance

• תוכן חדש...