Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה פגעתי בדורבן במהלך נסיעה ובעקבות כך נוצרה נזילה מהרדיאטור וצריך להחליפו

לוקחים ממני מחיר מאוד גבוה, אני יודע שרנו יקר בטיפולים אבל עד כדי כך???

1100 ש"ח על הרדיאטור

67 ש"ח על נוזל קירור

140 ש"ח שעת עבודה

להוסיף לזה מע"מ

וסך הכל יוצא 1500 בגלל דורבן שקופץ לכביש

האם זהו מחיר סביר והגיוני???

פורסם

לדורבן היה ביטוח ? אם כן, תתבע אותו! מי הוא חושב שהוא?!? ככה קופץ לכביש...

וברצינות:

המחיר "הגיוני" למוסך מורשה. זה לא אומר שזה תקין, מדובר במחיר שחיטה.

אם תלך למכון רדיאטורים, לדעתי תוכל לחסוך כ-400 ש"ח, ואולי גם יותר. קח רק בחשבון שנוזל הקירור שבו יעשה שימוש

לא יהיה משהו שמומלץ ע"י היצרן (תלוי במקום שאליו תלך). בדוק אפשרות לקנות את נוזל הקירור בעצמך כדי שיעשו בו שימוש

במקום שאתה מחליט לתקן בו.

נ.ב. אני מבסס את המחירים לפי עבודה דומה שהתבצעה על קליאו 98, הצורה הישנה.

אבל לא מאמין שזה שונה. רדיאטור זה רדיאטור, ורנו זה רנו.

פורסם

לדעתי רדיאטור חליפי יעלה לקליאו דור קודם בערך 750 שח. לא כולל נלווים.

אגב איפה המוסך המורשה רנו שלך ? אתה מרוצה ממנו ?

פורסם

אז זהו שזה לא מוסך מורשה... דווקא מוסך די אמין

בהתחלה הרדיאטור באמת היה אמור לעלות 800 ש"ח אבל הוא לא התאים... אז כנראה יש הבדל בין צורה ישנה לצורה חדשה, כי הביאו רדיאטור אחר שעולה 1100

וזה באמת ה-300-400 שקל שיש הבדל במחיר בין קליאו בי 98 צורה ישנה ל-99 צורה חדשה

פורסם

לא מאמין שאמור להיות הבדל במחיר, מציע לך לבדוק בעוד מקומות. אם תראה שהמחיר דומה בכולם, לך על האמין ביותר.

פורסם

מה שאני אומר בעצם שכבר עשיתי את הטיפול במוסך הזה... ביום רביעי, בגלל העבודה שלי אני חייב אוטו וממש לא יכלתי לנסוע עם האוטו ככה לשום מקום... כי כמו שהסברתי, הלך הרדיאטור, היה לי בו חור שבנסיעה פשוט נזלו לי המים

פרסמתי את ההודעה שלהבא אני אדע אם לבטוח במוסך הזה או לא... כי כמו שאמרתי ממה שאני יודע עליו הם די אמינים, פשוט במקרה הספציפי הזה המחיר היה נראה לי מוגזם

וכמו שהסברתי קודם... בהתחלה הם הביאו רדיאטור זול יותר שחשבו שהוא יתאים והוא לא התאים ורק אח"כ הביאו את היקר יותר...

ואם יש פה עוד חבר'ה שהחליפו רדיאטור ברנו קליאו בי צורה חדשה ויכולים לספר לי כמה עלה להם אני אשמח לדעת

ואני אוכל לגשת עם הנתונים האלו למוסך ולשאול אותם על זה

פורסם

אם היית לחוץ לתקן, וזה בסדר, ואתה סומך על המוסך, שגם זה מאוד חשוב, אז סע לשלום.

כמו בכל דבר, אם יש לך זמן, זה חוסך כסף (זה נובע מהמשפט "זמן=כסף"), כי אפשר לברר ולהכנס בעובי הקורה.

אם אין לך - זה עולה יותר, אבל חוסך לך התרוצויות ובדיקות על חשבון הזמן הפנוי.

• תוכן חדש...