Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרך חזרה הביתה שני חברים נכנסו לוויכוח.

חבר אחד נוהג על gmc ג'ימי96-95 עם כרית אוויר אחת וabs.

החבר השני נוהג על יונדאי גטס 2008 בעלת 4 כריות אוויר, abs וesp.

שני החברים טוענים שבתאונה חזיתית בין שתי המכוניות המכונית שלהם תיהיה יותר ביטיחותית.

החבר בעל הג'ימי טוען שבגלל שרכבו גדול משמעותית מהגטס בזמן תאונה חזיתית הוא פשוט ימחץ אותה.

החבר בעל הגטס אומר שרכבו יותר ביטיחותי בגלל שהוא חדש יותר ובעל 4 כריות לעומת כרית אחת בג'ימי.

מי מהם צודק?

תמיר.

פורסם

הגטס בפירוש לא נחשבת בטיחותית כמו סופר-מיני חדשה (מאזדה 2 למשל). עם המשקל של הג'ימי, אני מאמין שיושבי הגטס דווקא צריכים לחשוש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם הייתי צריך לבחור באיזו מכונית לשבת בזמן תאונה חזיתית בין ג'ימי לגטס, הייתי בוחר בלי היסוס בג'ימי.

:turn-l:
פורסם

אגב אם כבר להשוות - ייתכן מאוד שבתאונה חזיתית של האמר\אסקלייד נגד ג'ימי ההאמר\אסקלייד יצא פחות פגוע.

מה אתם אומרים - טראוורוס על ג'ימי ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בגטס הנוסעים יותר מהג'ימי. אבל הג'ימי יותר מאסיבי.

לא נראה לי שמישהו יצא "מורווח" יותר מהשני.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

נימחקו מספר הודעות שתיארו את הגטס בעלת 4 כריות האוויר כ"זוועה בטיחותית", זה פשוט לא נכון.

הגטס קיבלה בשעתו 4 כוכבי בטיחות, שאולי לימינו לא מספקים, אך לזמנה היא נחשבה למכונית בטוחה למדי.

הג'ימי מבוסס על טנדר מיושן ומעולם לא ניבחן במיבחני ריסוק, וזה שלכאורה לא יקרה לו כלום,לא מעיד על מה שיקרה לתא הנוסעים, וזה מה שחשוב.

כל המכוניות המודרניות נראות זוועה לאחר תאונה לא קשה יחסית, מאחר ותא המנוע או תא המטען קרסו, ומילאו את תפקידם בסופגם את אנרגיית ההתנגשות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מה יותר בטוח - רנו מגאן עם 6 כריות אוויר קורות קורסות משטחים סופגי אנרגיה ו5 כוכבי בטיחות

או

רכבת?

...

תלוי כמה כוכבים יש לרכבת :-)

פורסם

למה לנחש?

אומנם לא מגאן עם 5 כוכבי בטיחות אבל בכל זאת רנו :-)

עריכה: גם יש פה טיפ לחיים: תמיד לשים אפודה זוהרת. :lol:

פורסם
אע"פ שגם אני ככל הנראה הייתי בוחר בג'ימי,

לא תמיד המשקל \ גודל קובעים במבחנים מסוג זה:

http://www.youtube.com/watch?v=k3ygYUYia9I

גם לי זכור היטב הסרטון עם הרנו והוולוו.

גם אני חשבתי על זה שבטח ליונדאי יש יותר נקודות קריסה והרכב יספוג את האנרגיה.

אך מצד שני הגודל והמשקל גם מהווה גורם חשוב, ובגלל זה חשבתי להתייעץ איתכם.

חברה יש כאן התערבות חריפה בין החברים:lol:

אשמח לשמוע עוד תשובות.

תמיר.

פורסם

מה שחשוב זה לא עד כמה הרכב "נמחץ", אלא מה עובר לנוסעים.

הג'ימי אומנם כבד יותר ויכול להיות שבמהירות גבוהה הוא באמת יפרק את הגטס,

אבל מצד שני הוא רכב מיושן ויש בו מעט אזורים סופגי אנרגיה אם בכלל.

הכל תלוי באיזה מהירות מתרחשת התאונה ובזווית הפגיעה.

למשל אם הג'ימי יכנס בדלת של הגטס במהירות הנהג הלך פארש בגטס.

אבל אם זה תאונה חזיתית במהירות אני לא יודע.

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...