Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן שלי חזר הביתה עם סובארו דפוקה. פגוש אחורי השתחרר בצד השמאלי, ושריטות רבות לאורכו ואפילו חתיכה של צבע שנפל \ נשר \ נקרע או מה שלא אומרים עליו :), בנוסף, הבקליה נשברה.

בכל אופן, מדהים ככל שיהיה, אותה אישה השאירה פתק להתקשרות עימה בו היא טוענת שנקרע לה ההאנדברקס. מי אמר שאין ישראלים טובים כאלו ?

הנה כמה תמונות :

P1010010.JPG

P1010012.JPG

P1010013.JPGP1010015.JPG

הפגוש לא דפוק כל כך, הבעיה העיקרית היא שריטות וצבע. כנראה צבע כולל לפגוש יהיה בסדר, ותיקון בצדו השמאלי בחיבור שלו לאוטו.

כמה לדעתכם יעלה תיקון ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

איזה קטע, בדיוק אתמול מישהי נכנסה לחבר שלי ברכב גם אימפרזה כזו והפגוש נמעך כזה בפנים(אתם יודעים, המכות המעצבנות האלה) בקיצור הוא בסוף מחליף את כל הפגוש וכמה יצא לו? 4K! (טוב לא משנה לו המחיר כי ממילא היא תשלם)

פורסם

אלון, מזל טוב על הדפיקה הראשונה של הסובארו!

D:

בכל מקרה, עוד באיזור שאתה גר בו זה באמת סדום..!

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

עזוב כמה עולה, לשמחתך - אתה לא צריך להתעסק בזה.

הביטוח יביא שמאי ויתן לבחורה שדפקה לך את הרכב את דו"ח השמאי.

המקרה שלך הוא אחד למיליון. שמח לשמוע שיש עוד אנשים כאלו במדינה שלנו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ראשונה ? זאת הפעם השלישית שהפגוש הזה נדפק. פעם ראשונה הוא נמעך כולו, ותוקן במקצועיות מדהימה ע"י המוסך המורשה שלי.

פעם שניה הוא נשרט ונצבע קומפלט.

הפעם הוא שוב נשרט ומשהו מוזר מצידו השמאלי.

ממש מגנט האימפרזה הזו.

אגב, הדפיקה הייתה במכללה בכרמיאל :|

אגב - מי שלא מבין למה הסובארו עומדת על ריצפה. זה בגלל שאני כל כך אוהב אותה אז החלטתי לפנק אותה בשינה בתוך הבית, תחת השמיכה החמימה שלי.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון בהחלט מקרה נדיר שהשאירו לך פתק עם פרטים נכונים.:shock:

אל תדאג העיקר שהכל בסדר הבחורה כבר תשלם על הנזק.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

גם מישהי בעבודה של אמא שלי דפקה לנו את הסובארו והנזק היה בערך אותו הנזק כמו שיש לך.

והיא השאירה פרטים.

התיקון עלה בערך 3-4K.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני לא מבין, כולה חתיכת פלסטיק צבועה ומסכנה, מדוע היא עולה כל כך הרבה ? גם את הלאנסר של בתי דפקו לפני כחודשיים, הורידו חצי פגוש, ופגוש חדש עלה 4.5K ש"ח. :|

• תוכן חדש...