Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רפד

galweis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוחלט לא לשים כיסויים בשלב זה על המושבים

החלטתי כרגע לעשות ריפוד לגג (פשוט כי כרגע אין שום ריפוד בגג וזה דחוף)

לאחר כמה ברורים המחיר המבוקש ברוב המקומות הוא 1000

בכל מקרה כבר סגרתי עם רפד מסוים אדווח מחר בערב לאחר שיסיים את העבודה

אני יודע מנסיון העבר שאתה לא מקשיב לעיצות שלי אבל אני לא נשבר.

רפדתי את ה AUDI שלי בריפודי סקאי איכותיים בעלות של 1500 ש"ח ולאחר שלוש חודשי קייץ חמימים

הסרתי אותם מאחר ולא נשארו לי חולצות יבשות בבית. סקאי לא סופג זיעה וסביר להניח שתצטער על הרגע.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי רפד באזור פתח תקווה שעושה עבודה מדהימה במחיר ממש טוב ויש לו ניסיון רב עם רכבי אספנות

אם תירצה פרטים, תפנה אלי בהודעה פרטית.

תודה על הרצון לסייע אך כבר סגרתי עם רפד כלשהו:lol:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לא מבין, כולם הולכים לרפדים?

איפה חדוות היצירה?

בכסף כל אחד יכול החוכמה היא לבצע לבד!

1000 ש"ח על ריפוד גג ב 127????:shock::shock:

את הגג בטריומף עשיתי ב 80 ש"ח (עלות הבד בלבד)!

קונים את הבד שרוצים, הולכים לתופרת בטח יש איזו אחת במשפחה או חברים (את שלי תפר אבא שלי בזמנו והוא לא חייט או רפד) מייצרים אחד לאחד את הגג החדש ומרכיבים לבד!

מצ"ב תמונה של הגג של הטריומף שלי לשעבר:wink:

לגבי המושבים, אותו דבר, מצ"ב תמונה של הריפוד לאחר תפירה ולאחר הרכבה, במקרה שלי מדובר במושב של כסא הספורט הקדמי, עוד לא התחלתי עם המושבים האחוריים והמשענות בגלל שאני מעוניין לרקום על ריפוד המשענת והעסק מתעכב.

קחו בחשבון שרפד הוא בסך הכל אחד שיודע גם לתפור וגם להרכיב את הריפוד, את ההרכבה כל אחד עם ידיים טובות יכול לבצע...

23A_0576.jpg

triumph headliner.jpg

03062009227.jpg

09062009257.jpg

09062009259.jpg

09062009260.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
אני יודע מנסיון העבר שאתה לא מקשיב לעיצות שלי אבל אני לא נשבר.

רפדתי את ה AUDI שלי בריפודי סקאי איכותיים בעלות של 1500 ש"ח ולאחר שלוש חודשי קייץ חמימים

הסרתי אותם מאחר ולא נשארו לי חולצות יבשות בבית. סקאי לא סופג זיעה וסביר להניח שתצטער על הרגע.

מחזק את הדברים,

אצלי בקפרי הכל ריפוד סקאי ואני חייב לציין שבקיץ זה סיוט מבחינת הזיעה ומבחינת המושבים החמים כאשר האוטו עומד בשמש,

כיוון שבקפרי אני לא נוסע ביום יום אז זה עוד בסדר,

כיוון שהרכב שלך ישמש לנסיעות תכופות או יום יומיות ההמלצה שלי זה לשלב בד עם סקאי, כלומר במרכז יהיה בד ובצדדים סקאי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מחזק את הדברים,

אצלי בקפרי הכל ריפוד סקאי ואני חייב לציין שבקיץ זה סיוט מבחינת הזיעה ומבחינת המושבים החמים כאשר האוטו עומד בשמש,

כיוון שבקפרי אני לא נוסע ביום יום אז זה עוד בסדר,

כיוון שהרכב שלך ישמש לנסיעות תכופות או יום יומיות ההמלצה שלי זה לשלב בד עם סקאי, כלומר במרכז יהיה בד ובצדדים סקאי.

לא יודע אם התכוונת אלי אך ה 127 לא תשמש אותי ליום, יום.

אלא רק לארועים בסופי שבוע.

ליום, יום אני מתנייד בפיאט טמפרה .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מצטרף להמלצה החמה

היום הגעתי אליו לאחר שתיאמתי איתו (והייתי אצלו אתמול לקבלת הצעת מחיר) בשעה 7:00 בבוקר .

רק לריפוד גג (כולל בידוד ) הבחור עשה עבודה מקצועית יוצאת דופן . סיים לעבוד בערב כשלאורך כל היום עבד על הרכב שלי במסירות ומקצועיות ראויה לשבח .

המחיר לריפוד גג 1000 ש"ח .

ממליץ עליו בחום גם!

שמו ציון והוא יושב ברחוב ספיר יוסף 11 (מול בנק טפחות) בנתניה

09-8614528

מומלץ מאד!

אם בא לך להגיע לנתניה יש שם את ציון שריפד לי את המיני. אמן אמיתי! וגם המחיר שלו היה הוגן + בסוף יום עבודה הוא מכניס את הרכב למגרש רכבים נעול ושמור של החבר שלו ליד. את כל דיפוני הדלתות הוא הכין מעץ ואת הכל הוא עשה לפי הדוגמאות המקוריות.

טלפון: 09-8614528

כמה תמונות של התהליך ובסוף העבודה:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אם תרצו יש לי רפד, הבחור אומן ברמה מדהימה, כל מי שנתקל ברכב שלי, שואל אם ככה זה הגיע מהחברה. (יעיד בני.ל)

ריפד אצלי, מושבים קדמיים ואחוריים משענות ראש,משענות יד וכו' לפי המפרט שרציתי (אפור עם תפרים אדומים), הסיר את הריפוד הישן, ותפר מחדש.

איך יצא, תשפטו אתם:

08052009(009).jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

רק אל תלך ל"נועם בריפודים", עבודה נוראית, חוסר מקצועיות בשירות ובאמינות, אין לו מושג מה זה חוט ומחט.

אסף (שנפל קורבן)

פורסם

טוב אז ככה, לכל אלו שפנו אליי בפרטי (ודי הרבה אנשים)

שם המקום הוא קרינה, אם השם נשמע מוכר, אז זה המקום בראשון לציון שעושה חלונות כהים לרכבים. אז הוא גם עוסק כרפד מהצד.

איכות העבודה בין הגבוהות שראיתי בארץ, פשוט מדהים.

פרטים להתקשרות:

לישנסקי 17, ראשון לציון טלפקס: 9412377 - 03 , נייד: 2869401 - 052

לגבי מחירים, נא לפנות אליו, זה משתנה בסוג העור וכו'.

לבחור ששאל מי עשה את הדיפונים בדלתות, את זה עשה יוסי אלפיין במו ידיו...

IMG_0056.jpg

IMG_0052.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

זה לא יפה לשרוף בעלי עסק. הכל עניין של תקציב.. נועם בריפודים עושה עבודה נאה, לפחות אצלי. אני ביליתי שם כמעט כל יום בגלל האופי המיוחד של העבודה ברכב.

בהצלחה..

5.jpg

13.jpg

פורסם
זה לא יפה לשרוף בעלי עסק. הכל עניין של תקציב.. נועם בריפודים עושה עבודה נאה, לפחות אצלי. אני ביליתי שם כמעט כל יום בגלל האופי המיוחד של העבודה ברכב.

בהצלחה..

תאמין לי שזה ממש לא עיניין של תקציב ומני ידע את זאת

כנראה שהוא לא מסוגל ליותר.

אני לא אוהב "לשרוף" עסקים , זה באמת לא מתאים לי, אבל אני מאמין שאם אתה הייתה במקומי הייתה עושה בדיוק כמוני.

פורסם
יש רפד מומלץ באזור פתח תקוה?

אני צריך לעשות בדחיפות ריפוד לגג

אשמח לקבל המלצות

אני ריפדתי בהרצליה - רון קאר ממש מעולה

בהצלחה

• 6 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...