Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 או 307 ?

samsharp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש רכב מסוגים אלו (הרכב ישמש אותי ואת חברתי).

ההתלבטות שלי היא האם לקנות 206 ממודל גבוה יותר ( 2004 )או לקחת 307 מודל 2002 . התקציב הוא סביבות 40K-45K

שאלה נוספת האם בכל ה 307 יש שעון דיגיטלי קטן על הדשבורד או תצוגה גדולה שמראה יותר פרטים כמו דלק וכו' ? ובאלה ב 206 ?

פורסם

אם ה-206 גם מתאימה לך , אני ממליץ עליה , בגלל המודל וגם בגלל השוק הטוב שלה. מומלץ לבדוק דליפות בין ראש לבלוק מנוע באיזור מספר המנוע וגם באיזור חגורת התימון. בהצלחה .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ברשותי פיג'ו 307 מנוע 2000 מודל 2003 רמת גימור XT הגבוהה ביותר.

אני יכול לאמר לך שזהו רכב מפנק מאוד, יציב ועם כח פנטסטי ולכן אמליץ לך עליו.

השאלה היא האם אתה מעוניין ברכב ידני או אוטומט? כי אם זה ידני תחפש 206 כי קשה למצוא 307 ידנית.

אם העדפה למנוע קטן אז שוב לך על 206 1400 סמ"ד למרות שה1600 עדיפה אך אם תוכל להרשות לעצמך קח 307 מנוע 2000 כי זה פשוט רכב חוויה.

אצלי יש שעון דיגילטי במרכז שמראה שעה, טמפרטורה ברכב, מידע על תצרוכת דלק ושלל אזהרות כגון: דלת פתוחה, אנדברקס משוך וכולי...

אני חושב שגם ב206 יש את זה.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...