Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רכב חום שדומה בצלליתו לאקליפס עם מספרי רישוי ישראלים בעלי סיומת 63.

לא הספקתי לצלם או לראות אותו מקרוב.

האם עוד מישהוא ראה רכב כזה?

פורסם

ראיתי המון (הכל יחסי :shock:) אקליפסים מהדור האחרון בארץ. אני חושב אפילו שיש תנופת ייבוא אקליפסים כאלו לאחרונה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עוד מעט הם הופכים להיות מאזדה 3, יש מתחת לבניינים הסמוכים לשלי 3 אקליפסים חדשים, וזה ברחוב 1.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש את האקליפס החדשה כבר לפחות שנה וחצי על הכביש בארץ, כמובן שאני לא יודע כמה יח' אבל אני זוכר שלפני כשנה וחצי ראיתי אחת כתומה בחולון ולאחר מכן בפתח תקווה אחת לבנה.

אני מאמין שיש את ה20 חתיכות בארץ כי ראיתי עוד כמה על הכביש.

עיצוב סוף הדרך יש לה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...