Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"לא קרה כלום" - זה טיעון עלוב במיוחד. להזכירך, במשפט פלילי הכוונה חשובה לא פחות מהתוצאות.

אותי לא מעניין אם קרה או לא קרה. מעניין אותי אם היה יכול לקרות ומעניין אותי איך המועדון מוודא שבעתיד לא יוכל לקרות שוב.

שנית, מרשים ששמעת במו אוזניך ש"הלקחים הופקו".

דובר המועדון מתרברב כאן על השקיפות והפתיחות של המועדון.

אינך חושב שהמועדון צריך לפרט את הלקחים שהופקו באוזני כלל חבריו, במקום להסתפק בלחישות של יודעי-דבר על אוזנך?

תכ'לס, מה אתה רוצה ?

מעניין מה היה קורה אם לסתבא שלי היו גלגלים, בדיוק באותה מידה.

או אם גולדה היתה מורידה מכת מנע ב 5.10.73.

אני סיימתי כאן, תמשיכו להתווכח עם עצמכם.

המשך ערב טוב לכולם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
רן,

אני לא מוצא פסול בכך שמועדון ה-5 לכאורה מייצג את כל בעלי רכבי האספנות, בין שהם חברים ובין שלא. אף אחד לא מייצג אותי אם לא ביקשתי!

הממשלה מייצגת את כל העם, בין שבחרו בה ובין שלא.

אירגוני נכים שונים, מייצגים לא רק את הנכים החברים באירגון.

כשאין גוף אחר, אזי הגוף הקיים שזכה להכרת הרשויות, הוא הגוף הרשמי.

גוף אחר המעוניין לקבל הכרה, צריך לשכנע שמטרותיו שונות מגוף קיים ו/או שאינן יכולות להיכלל בו. אם הגוף שחושב שהוא מייצג אותי פוגע בי אני אפעל!

מדינת ישראל מפרסמת חוקים/מכרזים וכד' חדשות לבקרים. מי שרוצה לקבל עידכונים ספציפיים ובאופן ישיר חותם על מנוי כלשהו בכדי לקבלם בלי לחפשם. אני מניח שמי ששילם חברות למועדון ה-5 מקבל עידכונים שוטפים במהלכים שונים בלי צורך לחפשם, מה עוד שבני אומר שהפרוטוקולים פתוחים לקהל. אתה תמים, בפוליטקה כמו בפוליטיקה רב הניסתר על הגלוי ואם לא תדע מה באמת קורה לא תבין את ההתרחשויות, למישהו יש אינטרס גדול שלא תדע!

אני לא אומר שהמטרות שאתה מנסה להשיג הן לא נכונות, אני חושב שאתה (ואחרים) מנסה להשיג זאת בדרך הלא נכונה. זכותך

רק תיזכורת קצרה שהדרך הלא נכונה שלי מניעה היום את גלגלי מועדון החמש בקרדיט אחר, אגב השגתי בדרך זו הרבה יותר ממה שקויתי להשיג, או שהייתי משיג כחבר מועדון שוב לפעמים הדברים ניראים אחרת ממה שהם באמת!

.

בקרוב יעלו על פני השטח הדברים ואז תוכל להבין קצת יותר את הפוליטיקה הפנימית דרך קבלת ההחלטות ומי באמת משפיע על התחביב שלנו, וקצת לבקשת הקהל תמונה שלו אוטו:

740251220_85e097128e.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שוב, אין ספק שהטיפול התיקשורתי של וועד המועדון בשעתו היה גרוע.

השרשור החדש נעלם לבקשתו של פותח השרשור, מאחר ונאמרו בו דברים שיכלו להתפרש כהוצאת לשון הרע, ומאחר ושנינו לא מישפטנים (לפחות אני לא..) כנראה שלפותח השרשור היתה סיבה טובה לבקש את זה.

חן תתעדכן:

פותח השירשור מבקש כבר הרבה זמן למחוק רק את דבריו ולהחזיר את השירשור

והוא נענה בסוג של איום יש לי את זה כתוב מעוניין? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן... תפסיק להלחם ב...

f47ca902e6a8fb36458af369a4a9a740_427b.jpg

המצב בארץ מעולה :

יש המון מועדוני רכב פורחים ומשגשים בארץ.

יש 2 גופים שדואגים לנושא האספנות בארץ.

יש שיפור משמעותי בהתנהלות של הפורום גם בנושאי ביקורת כלפי מועדון ה5 והסתימת פיות נפסקה דוגמא

אני יכול להגיד עם יד על הלב שנותנים פה יד פתוחה ליצג את כל המועדונים והתחומים השונים

פירסום מפגשים,חוויות וכו

אני יודע שאתה כועס על גוף שהיית שייך אליו בעבר, אבל המצב היום שאתה יצרת קבוצה ירושלמית משלך עם גרעין קשה , אתה חבר בIVC ומשפיע ותומך בפעילות מול משרדי המששלה השונים, מועדון החמש פנה לדרך שבה הוא יוצר יותר מפגשים ויותר דואג לחבריו ומקדם פעילות שמתאימה לאופי והרוח של חבריו.

אני לא חושב שאם תפתח שירשור נגד פרשת נמרי וקיפניס מישהו ישתיק אותך ואני בטוח שאם תבקש מדובר מועדון החמש את הפרוטוקולים של הפרשה ישמח להעביר לך אותם כמו כן יש המון אנשים היום עם האצבע על הדופק בגלל הפרשה הזאת .

הצעה שלי אליך דבוק בפיתוח האספנות בירושלים אולי תפתח מועדון משלך מה רע?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

רן,

כבר ציינתי קודם לכן, כשהיה חשוב לי ענין מסויים, התכתבתי עם הגורמים המתאימים ותופעה חובקת מדינה שרווחה כאן שנים אחדות, נעלמה ונחנקה. בלי שרצו נפתחה תיבת פנדורה ובמקרים מסויימים תוצאותיה היו לא נעימות כלל וכלל.

לא עזרו יחצנים למינייהם שהעצימו את התופעה הזאת - האמת שלי דיברה לבדה פעם אחר פעם ואי אפשר היה להתעלם ממנה.

אני יודע אישית שפוליטיקה יותר גרועה מקן של צרעות, זאת הסיבה היחידה שאיני מוכן להיות חבר בשום אגודה/עמותה/מפלגה וכד'.

יכול להיות שלא הכל ברור לי, אבל זאת בדיוק הטענה שלי מלכתחילה - אי אפשר לנהל כאן "מלחמה" שמתחילה מהאמצע. להזכיר את פרשה איקס שנמחקה, ממש לא מדבר אל קוראים חדשים בפורום ושאינם חברים במועדון, כי אני לא יודע איזו מחלוקת היתה בין א' לב' לפני מס' שנים (בעצם הספקתי לשכוח כי מבחינתי זאת היתה עוד רכילות שזלגה לפורום הלא נכון), היות ומדובר בפרשה מבית, היה נכון לדשדש בה בתוך הפורום הסגור או בדיוני המועדון/עמותה ולא כאן.

אם יש משהו שעומד על הפרק בשינוי תקנות למינייהן לחיוב או לשלילה, יהיה ראוי להביא דברים לידיעת כולם ולבקש חוו"ד מהקוראים באופן ענייני ולא באופן אישי, שהרי ברור שלכל תקנה יכולים להיות מפסידים מצד אחד ומרוויחים מצד שני. דברים צריכים להיבחן באופן שבו גם הנפגע וגם המרוויח יהיו "זוכים" אובייקטיבית ולא אישית.

כשאני מדבר על תקנות, אני לא מתכוון לתקנות המועדון, אלה לתקנות מטעם מדינת ישראל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
להזכיר את פרשה איקס שנמחקה, ממש לא מדבר אל קוראים חדשים בפורום ושאינם חברים במועדון, כי אני לא יודע איזו מחלוקת היתה בין א' לב' לפני מס' שנים

בבקשה.

קרא ותהיה בעניינים.

תמיד נעים להיזכר בדברים שכאלה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=166944

פורסם

רן, ארנון,

אני באמת מחבב אתכם עד כמה שאפשר דרך האינטרנט וממעט פגישות במפגשים, אבל אני לא מבין מה אתם רוצים ממועדון החמש.

לא נראית לכם ההתנהלות שלו ? אתם חוששים שהתנהלות המועדון תפגע בכם כאספני או חובבי רכב עתיק ? מקובל עלי !

אז או שתכנסו למועדון ותשנו את דרכו על ידי היבחרות לועד שלו, או שתקימו מועדון אחר ותפעלו לקידום מטרות שנראות לכם ול"סיכול" התנהלות מועדון החמש, או שתפנו ישירות למשרד התחבורה ותמחו - אבל סתם "לצעוק בפורום" מהטריבונות זה לא תורם כלום ובתור מביט מהצד אתם נקראים כמחרחרי ריב ונוטרי טינה, וחבל - זה לא מתאים לכם...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ארנון,

הקישור הנ"ל לכאורה מציין עובדות ומסתמך על מקורות. לא מצאתי שם השתלחויות והתבטאויות פוגעניות.

(קראתי רק את הודעה מס' 1).

השירשור המחוק העכשווי, התחיל באמירות צורמות, לקח ידיעה מעיתון והוסיף עליה ספקולציות בבחינת הדברים מתרחשים בפועל מאחורי גבנו ולא מצאתי אפילו אסמכתא אחת שתאשש בוודאות את התאוריה שבו.

בתור השערות וספקולציות אני יכול להניח הכל, אבל ראוי שבמקרה שכזה אזכור את המשפט כבדהו וחשדהו - בין זה לבין להתחיל בהשתלחויות מעל דפי הפורום, המרחק רב והזהירות מתבקשת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רק להבהרה - המילים "מקובל עלי" התיחסו לכך שדעתכם מקובלת עלי, למרות שאני אישית לא סובר שמועדון החמש פועל בצורה שתזיק לאספנות בישראל בכללותה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כל הזמן כאשר מזכירים את פרשת נמרי קיפניס אני ניזכר דוקא בסיפורים של לוין קיפניס.

אם לא הייתה קיימת פרשת קיפי ונימי על מה הייתם רבים.

חלאס די.

פורסם
אני מסכים עם אומי.

על אף שאיני חבר במועדון החמש, יש סיכוי סביר שביום מן הימים גם לי יהיה רכב אספנות.

הייתי מצפה מגוף אשר שם לו למטרה לייצג את כל אספני הרכב בישראל באשר הם לנהוג בשקיפות נאותה וסבירה גם כלפי אדם שלא שילם את אגרת החברות. בסופו של יום, ההבנות שמועדון החמש יגיע אליהן מול פקידי משרד התחבורה תשפענה לו רק על ציבור חבריו, אלא על הציבור כולו.

לעניות דעתי, ציון העובדה שרן שושני אינו חבר מועדון החמש כלל אינה רלבנטית לעניין זה.

אז לא בדיוק הבנת אותי , מבחינתי מועדון החמש מקביל לכל מועדון רכב אחר , אם מחר מועדון FS/IVC/וספה/כל מועדון אחר יחליט לנסות לשנות משהו שעלול לפגוע בנו אני חושב שיש מקום לשירשור על זה בפורום , וכך גם אם מישהו חושב שהתנהלות של מועדון ה 5 עלולה לפגוע באספנים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אמיר ו Elibaba, אני רוצה לחדד משהו:

מועדון החמש לא באמת מעניין אותי, בוודאי לא במידה שתגרום לי להשחית את זמני כדי לנסות לשנות אותו מבפנים.

אם אני מדרג את הנושאים המהותיים לחיי ולחיי משפחתי, מועדון החמש וסצנת האספנות כלל לא נכנסים לרשימה.

אני מתרעם על מה שמתרחש כאן כי בעיני זה סימפטום של חוליי החברה הישראלית באופן כללי.

קומבינות, פרוטקציה למקורבים, כיפוף חוקים כשזה מתאים - כל אלה מרתיחים אותי ולא משנה אם אני פוגש אותם במוסד ממשלתי, במקום העבודה או במכולת.

הנחת העבודה שמנחה אותי בחיים היא שכשמישהו מסתיר משהו - יש לו בדרך כלל סיבה,

ומאז התפוצצה הפרשה הזו, ועד מועדון החמש נוהג - למיטב הבנתי - כמי שיש לו להסתיר משהו מחברי המועדון.

כמעט שנתיים אני מנסה לקבל הסבר אינטליגנטי כלשהו להתנהלות הזו, ואין.

אילו היה הסבר כזה, מישהו כבר היה מספק לי אותו - העיקר שאסתום כבר את הפה.

אם יספקו לי אותו עכשיו, אסתום את הפה.

אם יספקו אותו לכל חברי המועדון - ולא לי - אסתפק גם בזה.

אני מבין שלרוב האנשים כאן זה לא מפריע ולא מעורר אצלם תהיות.

זכותם. לי זה כן מפריע.

כשמתקיימים כאן דיונים עקרוניים בנושאי תקנות אספנות לעתים רחוקות נשמע קולם של בעלי תפקיד במועדון.

לעומת זאת, כשבחור צעיר מבקש לדון בחברותו של רני רהב שעובר לכאורה על תקנות האספנות לצורך עסקיו - או אז ועד המועדון מתנפח מולו בלשון עורכי דין נפוחה מחשיבות עצמית - העיקר שלא יתקיים שום דיון שקוף ומועיל.

מצטער. האינטגריטי שלי לא מאפשר לי לקבל התנהגות כזו.

פורסם
מכיוון שההתנהגות הזו לא הייתה מקובלת עליי, העדפתי למעט לכתוב ולהשתתף בפורום זה בתחילה, ובשלב מסויים עזרה לי להחליט לוותר על הניהול בפורום (אני בטוח שיש מספיק כאלה שמפליטים עכשיו אנחת "תודה לאל").
Same here
פורסם

בפעם הבאה שניפגש, תזכיר לי להראות לך איך מרגיש אגרוף של חננה אחרי קצת עבודות בניין...:roll: עכשיו שמתי לב שאזל לך הצבע, תתקשר ל"דיו סנטר".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...