Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעידות בהגה של סובארו אימפריזה

שלום

בסובארו שלי יש תופעה מוזרה שרק אני מרגיש

אם נכנסים לסיבוב בפול גז מרגישים מין קפיצות בהגה כמו מכות 2 3 מכות

בנסיעה רגועה(נורמלית) לא מרגישים כלום

האוטו עבר כל הטיפולים,פרונט,צמיגים חדשים הכל תקין אבל הוא קופץ ( רועד בהגה) אבל רק בסיבוב חזק ופול גז

אני מגיע לזה בקלות גם על מגרש אספלט חלק וגדול, מסובב הגה ומתחיל סיבוב סביב עצמי אפילו על 60 קמ"ש אפשר להתחיל להרגיש את המכות בהגה.

סובארו שנת 2006 2.0 AWD

במוסך לא יודעים על מה אני מדבר כי לא תמיד אפשר להדגים

Израильский Форум

http://israelforum.5forum.ru

פורסם

יכול להיות שאני יודע על מה אתה מדבר.אתה בטוח שזה מגיע דווקה מההגה, ולא גוף הרכב? תנסה להרגיש אם זה מגיע בדיוק מההגה, או לא.

תעמוד, תסובב את ההגה עד הסוף, תן פול גז. האם התקתוקים נשמעים מייד עם תחילת נסיעה של הרכב, או בהמשך?

תבצע את אותה הבדיקה גם עם ההגה מסובב לצד השני.

אם אנחנו מדברים על צירייה, התקתוקים של אמורים לבוא מההגה עצמו. ניתן לבדוק גם חופשים בציריות על הליפט.

יש לי הרגשה שצירייה זאת לא בעיה. תנסה לתת תיאור יותר מדויק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש לי הרגשה שצירייה זאת לא בעיה. תנסה לתת תיאור יותר מדויק.

למה ציריה זה לא ? :shock:

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
יש 4 ציריות, על איזו אתה חושב שהיא תקולה?

נשמח לשמוע יותר תיאור מפותח השרשור.

,

לפי "מכות בהגה" ציריה קידמית . מה גם בסיבוב ומתן גז , זה סימן לציריה קידמית תקולה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
,

לפי "מכות בהגה" ציריה קידמית . מה גם בסיבוב ומתן גז , זה סימן לציריה קידמית תקולה .

קדמית איזה?

לכן ביקשתי ממנו לבצע כמה בדיקות נוספות כדי להגדיר במדויק איזה צד.

אם התקתוקים משני הצדדים אז 99% שזאת לא הצירייה.

אם אין תקתוקים ביציאה מהמקום גם לא סביר שזאת הצירייה.

אם התקתוקים מובחנים רק בצד אחד אז כדי לבדוק חופשים בציריות ולראות אם יש הבדל בין שני הצדדים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...