Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קהילת Cars,

כבר די הרבה זמן שאני נמצא בפורום וקורא ומעיין בנושאים של משתמשים שונים ובעצות והייעוץ שהם מקבלים מחברי הקהילה היקרים, למדתי די הרבה על היותי נהג חדש ועל דרך החיפוש של הרכב הראשון שלי בעיקר מהייעוץ של חברי הקהילה שסיפקו עבורי המון המון מידע והינה הגיע הרגע שאני מפרסם את הנושא הראשון שלי בכדי לקבל ייעוץ יותר פרטי לרכישת רכב ראשון עבורי.

אז ככה, אני מחפש רכב שיהיה כמה שיותר אמין (כמובן שזה תלוי באקזמפלר אבל מבחינה כללית), בעל בלאי כמה שיותר נמוך, חלפים זולים ונרחבים כמה שאפשר, מזגן טוב, ספורטיבי, עדיפות לגיר ידני, נוחות וכמובן חסכון.

התקציב שלי עומד כרגע כבין 8,000 ש"ח ל- 14,000 (לא גבוה אבל זו גם התחלה כלשהי ביחס לנהג חדש).

עד כה לפי נושאים של משתמשים שונים הבנתי שהרכבים שהוצעו (בהתאים לתקציב כמובן) ברוב הפעמים הם:

פיג'ו 106, פיג'ו 205, פיאט פונטו (עדיפות לדגם הxtz 75), פורד פיאסטה, רנו קליאו, סוזוקי סוויפט וסובארו ג'אסטי.

ההתרשמות הכללית שלי מכל הרכבים שצויינו להי"ל שהכי מתאים עבורי הפיג'ו 106 (מבחינת ספורטיביות, חלפים, חסכון ונוחות בנהיגה).

כמו כן קראתי המון פעמים על בלאי גבוה בפיג'ו 106 ודרך ראשונית לא מומלצת.

כחלק מביקור אצל כמה מוכרים פרטיים וכמה מגרשים צפיתי ברכב שמשך את עיניי מאד,

מדובר בפולקסווגן גולף שנת 94, נפח מנוע 1800 סמ"ק, ידני - מצבה החיצוני והפנימי נראה מעולה.

מד הקילומטר ברכב מראה שהרכב עבר כ- 254,000 ק"מ, דבר שקצת הדאיג אותי.

הרכב מאד משך אותי ואני מעוניין להעביר אותו בדיקה במכון בדיקות מקצועי, הבעיה היא שאני טועה האם הדבר משתלם היות והרכב עבר 254,000 קילומטר, השנתון נמוך ונפח המנוע הוא 1800 סמ"ק (מה שכפי שהבנתי מעיד על צריכת דלק גבוהה יותר). אשמח מאד לקבל את דעת המומחים פה בעניין.

אם זהו לא הכיוון הנכון בו אני צועד אשמח לקבל עצות בנוגע לדגם רכב שמתאים לצרכיי (צעיר, חסכוני, נוח ובעל חלפים זולים).

תודה רבה והמשך יום נעים,

אביעד.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

פיאט בראבו.

תנסה למצוא אחת שמורה (לא חסר).

רכב אמין,נוסע די טוב ונוח מאוד,גם פוזה לא חסר בכלל,זול לאחזקה.

מי שיגיד לך שהרכב לא אמין בגלל שזה פיאט,תגיד לו שילך לחפש.

רכב אמין לא פחות מיפנית מקבילה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הגולף דווקא נראית אופציה מעניינת אם כי החלפים שלה אינם זולים.

בתקציב ובגיל שאתה מחפש לא כ"כ חשוב מה המרחק שעברה המכונית בימי חייה - אלא האם הרכב טופל או לא, איזה טיפולים הוא עבר, והאם היו לו חיים קשים או לא.

גולף ידנית תתן לך ביצועים טובים עם צריכת דלק סבירה.

הרכב שאכן עונה על כל הקריטיונים וגם מצוי יחסית בשוק היא הפיאט פונטו (ואם אני לא טועה הוא המודרני מבין כל האפשרויות)

בהצלחה בקניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הגולף דווקא נראית אופציה מעניינת אם כי החלפים שלה אינם זולים.

בתקציב ובגיל שאתה מחפש לא כ"כ חשוב מה המרחק שעברה המכונית בימי חייה - אלא האם הרכב טופל או לא, איזה טיפולים הוא עבר, והאם היו לו חיים קשים או לא.

גולף ידנית תתן לך ביצועים טובים עם צריכת דלק סבירה.

הרכב שאכן עונה על כל הקריטיונים וגם מצוי יחסית בשוק היא הפיאט פונטו (ואם אני לא טועה הוא המודרני מבין כל האפשרויות)

בהצלחה בקניה.

קודם כל תודה רבה.

לגבי הגולף, אם אקח אותה לבדיקה ותצא במצב טוב, שווה לרכוש אותה? ובוא נתחיל כך- שווה להעביר אותה בדיקה מלכתחילה?

Aviad Vaizman

פורסם

לפני שהייתי לוקח רכב כזה לבדיקה, הייתי מברר עם הבעלים איזה טיפולים בוצעו ברכב.

אם יש לך או למי ממשפחתך מוסכניק אמין - עדיף שהוא יבדוק מאשר שמכון בדיקה יבדוק.

כי דו"ח בדיקה לרכב בגיל הזה כמעט תמיד יצא שחור משחור - והרבה פעמים מדובר בכסת"ח ללא תכלית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שהייתי לוקח רכב כזה לבדיקה, הייתי מברר עם הבעלים איזה טיפולים בוצעו ברכב.

אם יש לך או למי ממשפחתך מוסכניק אמין - עדיף שהוא יבדוק מאשר שמכון בדיקה יבדוק.

כי דו"ח בדיקה לרכב בגיל הזה כמעט תמיד יצא שחור משחור - והרבה פעמים מדובר בכסת"ח ללא תכלית.

הבנתי ואני מבין את זה. אני אשתדל למצוא מוסכניק שיוכל לעזור לי בזה, במידה ולא אמצא ולא תהיה ברירה אקח את הרכב למכון בדיקות ככל הנראה.

Aviad Vaizman

פורסם

גולף אחלה אוטו אך הדגם הזה והגולף בכלל הוא אכלן של דלק ידוע אולם הביצועים גם טובים אך אם זה רכב ראשון הייתי הולך על אוטו יפני כמו הונדה האצבק ב15 אלף שח בערך , או באופל קורסה g.s.i. רכב גרמני חזק מנוע 1600 שזהוא מנוע גדול לעומת גודלו של הרכב או מיצובישי קולט , גם הפיגו 106 אוטו חמוד אך הרבה אומרים שהוא בעייתי תברר על האופציות האלה אני חושב...בהצלחה

• תוכן חדש...