Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרות אצלי לא קדושות ואני אוהב אותן גם על הצלחת :-P

רובן אצלי נשחטו כבר מזמן - זה לא שאני חושב שזה באמת מושלם, אני פשוט מסתפק בהרבה פחות ממך וזה יפה לראות שיש אנשים שבאמת, לא מתפשרים או לפחות משתדלים שלא להתפשר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יפה אמרת!

בקרוב תקבל נתח עגל משובח ביותר לצלחת שלך...

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אח! נהדר! ועוד בחינם :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההתפלפלות הזו של כמעט מושלם לטעמי לא רלוונטית כאן.

אני יכול להבין מהאיפה זה בא ולמה ואפשר לטעון את זה עבור מצב שמישהו היה מבקש מגבר למערכת הייאנד מושלמת עם תקציב בלתי מוגבל . במקרה שלנו ההבדלים המדוברים לא משחקים תפקיד . בשביל להגביר את האודיופיל לא צריך יותר מה DM ואפילו ST100 בגישור יגביר אותו מצוין. מדובר בסאב קל להגברה בסופו של דבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מאחר ובשרשור נמצאים מביני עניין ובעלי נסיון רב בכל מה שקשור לג'נסיס, ומאחר וחולקו התשבוחות על הצירוף בין DMX לאודיופיל, אשמח לדעת מהן היתרונות של המונו בלוק של ג'נסיס על הדואל מונו בהגברת האלמנט המדובר במידה ויש כאלה.

תודה.

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

לא יודע, אני מוכן גם להגביר סאב כמו האודיופיל על מונובלוק של JBL או קיקר :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...