Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הביאו לי סאב חדש audiophile 30.1 של ג'נסיס מחו"ל,

ואני מתלבט בין שתי המגברים האלו כדי להגביר אותו:

genesis dual mono (בגישור כמובן)

או

focal f-power 1.800

מי מהם יתן לי תוצאות טובות יותר?

(ראיתי שבפוקל טווח התדרים מתחיל מיותר נמוך, האם זה משמעותי לי בכלל מתחת ל 20HZ??)

תודה :roll:

פורסם

אני אישית הייתי הולך ללא ספק על GENESIS DM, דיעה אישית שלא מבוססת ניסיון עם אף אחד מן המגברים הנ"ל, פשוט מעריץ יותר את GENESIS מאשר פוקל.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

המגברים של פוקל מעולים, לא פחות ממצויינים - אבל אם יש לך סאב של ג'נסיס, מגבר של ג'נסיס נשמע כמו הברירה הטבעית בדילמה הזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי לוקח את ה DM בעיניים עצומות. יש לי ניסיון רב איתו בהגברת סאבים שונים כולל כמובן האודיופיל והתוצאות מושלמות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם אני נוטה יותר לכיוון של הג'נסיס, רק חשבתי האם הפוקל לא יעזור לו לרדת טיפה נמוך יותר?

ושוב תודה

פורסם

אין לך ממה לחשוש. התוצאה מהצמד חמד הזה של גנסיס מובטחת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מעניין אותי מה עדיף DM בגישור על אודיופיל, או מגבר מונו שלהם מסדרה profile sub .

השילוב שאצלי הוא מצויין,שאלה היא האם דואל מונו היה נותן תוצאה טובה יותר.למי יש זרם טוב יותר ושליטה טובה יותר על סאב?

אני לא מתכוון לעוצמה.שליטה וזרם.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

ה- Dual Mono מניע את הסאב בצורה טובה יותר אם כי ההבדל זניח.

ה-DMX מאידך, גורם לסאב הנ"ל להיות הרבה יותר מהיר וכתוצאה מכך, מדוייק משמעותית, בנוסף גורם לסאב להיות מורגש ומפוקס גם בעוצמות נמוכות יותר.

באם תמדוד SPL, כולם יפיקו את אותה התוצאה.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

ה-DMX מאידך, גורם לסאב הנ"ל להיות הרבה יותר מהיר וכתוצאה מכך, מדוייק משמעותית, בנוסף גורם לסאב להיות מורגש ומפוקס גם בעוצמות נמוכות יותר.

באם תמדוד SPL, כולם יפיקו את אותה התוצאה.

אייל, זה בדיוק מה ששומעים:wink:

בווליום גבוה הסאב מתהג מדהים.לא חסר כלוום. אבל בווליום נמוך פה ושם באמת חסר קצת פוקוס ודיוק(פחות הידוק בסאונד),אך עדיין יש נוחכות מורגשת.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

גם לדואל מונו יש בעיה להחזיק את הסאב בווליום נמוך, אמנם פחות מורגש מהמגבר שלך אבל עדיין הבעיה קיימת והתוצאה אינה מושלמת.

ה-DMX נותנן תוצאה קרובה מאד למולשמת עם הסאב הזה.

פורסם

שמחתי לפחות לראות שאתה משתמש במושג "כמעט מושלם" על סאב שכזה ועל מגבר כמו הDMX - שמבחינתי, זה כבר מזמן מושלם... :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא צריך לספר לך על אלברט אינשטיין ותורת היחסות לאנוס ידידי... :)

אני בטוח שככל שהאוזניים שלך יחשפו ליותר ויותר ציודים, ישחטו אצלך כל מני פרות קדושות ותבין הרבה דברים.

• תוכן חדש...