Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב מאזדה 2001 323 F וכל שעה וחצי האזעקה מחליטה להתחיל לעבוד.

וכשהיא מתחילה לעבוד היא חוזרת כל כמה דקות עד שאני יורד לכבות אותה.

כשאני מכבה אותה (לוחץ את הקוד..) אז היא עושה צפצוף לא רגיל של צליל אחד אלא של 5 בערך אחד אחרי השני.

עברתי על כל הדלתות, פתחתי וסגרתי, ועכשיו גם עשיתי סיבוב עם האוטו.. לא יודע אם זה קשור.

כשאני נועל תאוטו הצליל שהוא עושה זה רגיל.. וגם כשאני פותח מיד אחרי הוא רגיל (ולא כמו כשאני פותח אחרי שהאזעקה הופעלה).

קראתי הודעות אחרות ואנשים הזכירו את השלט שיש להם... אז יש לי שלט עם 5 כפתורים, ספרות 1-4 ואחד מרכזי.

מישהו נתקל בזה פעם ?

מה שמוזר שזה מתחיל בערך אחרי שעה+ שנעלתי את הרכב.. וכבר חזר על עצמו פעמיים...

תודה

פורסם

משהו גורם לאזעקה שלך "להרגיש" שנפתחה דלת בדרך כלל זה כפתור שמוסיפים במכסה המנוע שהאזעקה תדע שנפתח המכסה במידה ולא לחצני הדלתות אחד מהם אילו הוא תקול הוא גורם לך לבעיה הנוכחית.

מה שאני מציע בתור התחלה הרם מכסה מנוע ותנתק את החוט שמתחבר למתג שהוסף שם אני אחפש לך עכשיו תמונה שלו שתעזור לך.

אני מאמין שזה יפתור לך את הבעיה במידה וכן אסביר לך כיצד לסדר זאת.

ללא שם.JPG

• תוכן חדש...