Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט מצחיק. הכתבים האלו...

שהם מדברים על משהו שאתה מבין בו זה נראה כ"כ מצחיק ודבילי, עכשיו תחשבו על כל הנושאים שרבים לא מבינים בהם, כמה שטויות וזבל הם פולטים.

אני זוכר שבתקופת הפגישות באנאפוליס או לפניה, אחד מראשי החמאס אמר שהם עוברים מג'יהאד קטן לג'יהאד גדול. בעיתונות עשו מזה פאניקה, ומה שהוא התכוון, זה שהם עוברים לשלב של דיבורים.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
מבטיח לך שאחרי מנה של חמין אתה תגלה מהר מאוד את השסתום הזה

:onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

:roflmao::roflmao: הרגת אותי מצחוק

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

טוב שהיא לא רשמה שהוא התקין איזה פרופלור של מסוק על האחוריים של הרכב :)

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• ספונסר פורום
פורסם
מבטיח לך שאחרי מנה של חמין אתה תגלה מהר מאוד את השסתום הזה

אחד המשפטים החזקים בקארספורום!

פורסם

רגע...

אין שסתום כזה???

איזה בעסה, רציתי להוסיף לרכב שלי. :twisted:

ולגבי כתבים, אתם לא יודעים כמה "אמת" הם מוכרים לנו. כשאתם רואים כתבות בטלוויזיה או קוראים כתבה בעיתון, נסו לקרא את מה שהכתב לא רוצה שתדעו. מהר מאוד תבינו שה- "אמת" של הכתב רחוקה מאוד מהמציאות. וזה נכון לכל אספקט של החיים שלנו.

פורסם
רגע...

אין שסתום כזה???

איזה בעסה, רציתי להוסיף לרכב שלי. :twisted:

.

הכתבת קצת " בולבול " שלא הסבירה , או שאלה מה זה השסתום הזה . אבלל ..

סביר שברכב הותקן קיט ניטרו - או טורבו לא חוקי עם שסתום .. זה הסיפור ..

( לכן - למדו מהדיון - רצוי להסתיר את שסתום פורק הלחץ/ניטרו , בצורה חכמה - שאלו את אורן :lol: )

2.

שאלה - האם הערכה גלוייה לעיניים לא רצויות כמו מגדשי טורבו למיניהם?

תלוי מי מתקין,אם הצינורות והסולנואידים מורכבים על קיר האש באופן חובבני,אז כן,למרות שרוב האנשים לא מבחינים וחושבים שזה חלק מהרכב,אני לרוב מתקין סולואידים במקום נסתר מהעין,כמו מתחת לאחת הכנפיים,בתוך תיבת האוויר,וכו.. ואת הצינור מהסולנואיד לנקודת ההזרקה משחילים לתוך שרשור שחור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=187483&highlight=%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...