Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נוסע מחר בבוקר ויהיה 12 שעות בלונדון כשהוא מחכה לטיסה אחרת.

מישהו מכיר TOUR מסוים או איך פועל העניין של "חופשי-יומי" בתחבורה הציבורית?

ניסיתי למצוא לו דברים לעשות באינטרנט (אם אפשר טיול מאורגן כלשהו) אבל אני רק מוצא טיולים של שעה וחצי-שעתיים.

יש לו הרבה יותר זמן לשרוף מרק שעתיים.

(גם נתתי לו רשימת קניות, לא לדאוג :wink:)

יש עצות?

פורסם

קודם כל תבדוק באיזה שדה הוא נוחת, להגיע מסטנסטד למרכז לונדון למשל זה די הרבה זמן (קרוב לשעה ומשהו).

בגדול קונים טראוולקארד יומי בכל תחנת רכבת/טיוב לzones שרוצים להיות בהם (1+2 זה המרכז ואולי עוד קצת לשדה"ת), יש גם המון דוכני אינפו בכל השדות שמציעים כרטיסים משולבים של רכבת ו"חופשי יומי" בדיוק לצורך הזה - לנסוע למרכז, להסתובב בו ולחזור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יוסי,

12 שעות ברוטו, זה אומר שמדובר בערך ב-9 שעות נטו.

מהרגע שהמטוס נוחת ועד שהוא יוצא מהטרמינל, זה לפחות שעה ואח"כ הוא כנראה צריך לחזור כשעתיים לפני המראה.

אני מציע שלא יקח איתו את המזוודות למשך היום ויאחסן אותן, שיאחסן גם את מזוודת היד וידאג לתיק יד מינימלי לדברים הכי הכרחיים שעשוי להזדקק להם במהלך היום.

מהיתרו יש רכבת אקספרס שמגיעה למרכז לונדון תוך כ-15 דקות. כדאי לקנות כרטיס הלוך ושוב (זול יותר). באופן כללי הכרטיס באקספרס יקר משמעותית מאשר תח"צ אחרת.

בשום מקרה לא לקחת מונית - זה הרבה הרבה יותר איטי וגם יקר להחריד.

לא לשכוח לברר את שעות הרכבת חזרה.

לא כדאי להתפזר על יותר מידי דברים ביום הזה. כדאי לבדוק אם יש מוזיאון שמעניין אותו ולבקר בו. ביקור במוזיאון זה ענין של שעות רבות.

אם מדובר על שופינג, הוא יכול לעשות טיול רגלי לאורך רחוב אוקספורד, זה רחוב ארוך מאוד ולטייל אותו בנחת זה להבדיל כמו לטייל את אבן-גבירול או דיזנגוף מתחילתו ועד סופו.

ואם נשאר לו זמן, גם לשבת קצת באחד הפארקים הגדולים ולהנות מהשלווה והסנאים שמתרוצצים בהם חופשי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה שקודמי אמר+1

מה אני עשיתי ב12 שעות + שהיו לי בטיסת חיבור לארה"ב ? אובכן, הגעתי בשעות הלילה, עליתי לרכבת אקספרס ירדתי בשדרות פיקאדלי, ישבתי בכמה בארים שתיתי "תה אנגלי כמו כולם":lol:... ולאחר מכן זרמתי למועדון חשפניות מעלף באיזור !

אין על הבריטיות, אבל עסק יקר לחלוטין:twisted:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
מה שקודמי אמר+1

מה אני עשיתי ב12 שעות + שהיו לי בטיסת חיבור לארה"ב ? אובכן, הגעתי בשעות הלילה, עליתי לרכבת אקספרס ירדתי בשדרות פיקאדלי, ישבתי בכמה בארים שתיתי "תה אנגלי כמו כולם":lol:... ולאחר מכן זרמתי למועדון חשפניות מעלף באיזור !

אין על הבריטיות, אבל עסק יקר לחלוטין:twisted:

כנראה שלא ביקרת במועדוני חשבפנות בארה"ב...

אין על הג'נטלמנס קלאב במנהטן ובוואגס....

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

יצא לי להיות באחד בסן פרנסיסקו, ולחוות את חווית הEBONIES:oops::lol:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

יוסי אל תשכח אותי, משענת יד מקורית ופנסי ערפל.:?

אני במקומך עושה רשימה ארוכה מאוד לרובר, יש שם הכל ובגרושים.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על סיור באיזור הישן של העיר, משהו כמו הטאואר, לונדון ברידג', להמשיך על התמזה עד ווסטינסטר והביג בן ואם יש לו כח אז לבקינגהם ואולי טרפלגר.

כל זה בהנחה שהוא אוהב בניינים ומבנים מרשימים, וזו ממש טעימה קטנטונת מלונדון.

• תוכן חדש...