Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר נסיונות מגוונים ורבים, אני פונה אליכם לעזרה.

מדובר בחלק שהוא כיסוי מראה פנימי - הידוע בשפת מתקיני מערכות האודיו לרכב כA-Piller עבור רכב הפונטו HGT שלי.

החלק הזה הגיע עם הרכב שלי חלק, ללא מקום לטוויטר, ואני מחפש את הכיסוי הזה למראה חלק גם כן (חלונות חשמל) אך עם מקום לטוויטר (חיצונית זה נראה בדמוי רשת מתכת לסוואה כזאת..)

מדובר כמובן על שני צידי החלק - צד נהג ונוסע, ולכן ישנם שני מקטים נפרדים שמספריהם:

735268070

735268078

צפו בקובץ המצורף לתיאורים יותר מדוייקים.

שני החלקים האלה גם מגיעים במקור עם פונטו HGT בגרסת הAbarth מכיוון שהרכב בגרסה הזאת שהגיעה לארץ רק בשנת המודל 2003 כלל בתוכו מערכת סטריאו מקורית כאבזור סטנדרטי.

הנה תמונה לדוגמא:

http://www.puntoracingclub.it/Immagini/AleHGT/interno.jpg

לאחר מספר בירורים עם תומר מפיאט ועם נימרוד מ"נחום סודאי" לא עלה דבר מלבד זה שמחסן החלפים של פיאט ככל הנראה לא מיבא את הפריטים הללו למרות שיש מכוניות שהחלק הזה קיים בהן.

אשמח לכל עזרה, אינני רוצה להתחיל לבקש טובות מאנשים מפורומים בחו"ל שיקנו את החלקים וישלחו לי.. סירבול מיותר.

FiatPuntoHGTMirrorPanel.jpg

פורסם

למיטב זכרוני הרכב הזה, ספייס HGT, הגיע כבר עם טויטרים באותו פנל.

בכל מקרה נסה אצל סוכנות פיאט לחלקים, "מ.י.ר חלפים", רח' המסגר 70 ת"א,

טל' 03-5620275, בקש את אלי ותאמר לו שאני הפניתי אותך ובקש סיוע.

הכי טוב שתתאם אתו פגישה בחנות כדי שיראה הרכב וביחד תראו החלק בתקליטור (כמו בקובץ שצרפת).

בברכה - רפי לין :idea:

• תוכן חדש...