Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום צופי נמלטים (בטוח יש כאן הרבה)

פשוט מאוד עניין אותי מה אתם חושבים על סיום הסדרה בצורה הזאת ?

אין ספק שזו הסדרה הטובה ביותר שראיתי (וראיתי יחסית הרבה סדרות) וגם הפעם הם הצליחו להדהים אותי מחדש.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את פריזן ברייק ראיתי בארבע ישיבות - כל פעם עונה.

כל מה שבא אחרי חצי העונה הראשונה היה זבל טלוויזיוני. הרגשתי שאני צריך להתקלח אחרי כל פרק בעונה הרביעית מרוב שזה היה נורא. למען האמת הצלחתי לראות את העונה הרביעית רק בגלל אפקט הטראש שלה - זה היה כל כך גרוע שזה עוד איכשהו בידר. התסריט היה כל כך מופרך - יתרון לרעים, יתרון לטובים, יתרון לרעים וחוזר חלילה. הכל קורה בשניה האחרונה ושום דבר לא מציאותי. כל פעם שמייקל דיבר מתתי בפנים עוד קצת.

עכשיו נשאלת השאלה למה בכלל ראיתי את הסדרה הזו - אין לי תשובה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

בכלליות, כל סדרות הטלוויזיה בזמן האחרון ירדו לטמיון, בין אם זה אבודים, נמלטים, סמולוויל ועוד 1001 סדרות שנהיו הזויות וזולות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לי זה נראה כמו הסוף של שר הטבעות 3

גרוע, ארוך ומשעמם

אפילו את המוות הם משכו וכל פעם ניסו ליצור איזה טוויסט (כן חי לא חי? פרחים? קבר? על האש?)

בקיצור העונה הראשונה הספיקה למרות שבשלב מסויים בפרק האחרון הייתה לי תחושה שזה יסתיים כמו הסרט המשחק ואז בכלל הייתי מרוצה

פורסם

אני מתבייש לומר שצפיתי בשלושת העונות האחרונות. היכונו- הסרט מגיע בקרוב, קצת מוזר בהתחשב בעובדה ש***** מת בפרק האחרון.

***** = לא בהכרח מייקל, גם סוכרה זה חמש הברות..

נ.ב.

ממש קיוויתי שיהרגו את הפרידיג'ר ששמו שרה.

פורסם

קשה לי להבין מדוע מישהו עשוי לחשוב שזו הסדרה הטובה ביותר שהוא ראה. בעונה הראשונה צפיתי כי היא באמת הייתה טובה, אבל באמצע העונה השנייה נשברתי - זה הפך פשוט מגוחך (שלא לדבר על מופרך).

יש לא מעט סדרות מופרכות ש"איבדו את זה" עם חלוף העונות - העונה השביעית של 24 היא דוגמה טובה - אבל שם זה לפחות מעניין. פה הרעיון מיצה את עצמו בסוף העונה הראשונה ו(נניח) שמתחו אותו בהצלחה לעוד חצי עונה - מעבר לכך זו סתם התעללות בגופה... (ובשביל זה יש לי את ג'ק באואר)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את העונה הראשונה ממש ממש אהבתי.

בעונה השנייה, לקראת האמצע שלה, כבר הבנתי שזה הולך מיורד מסדרה גאונית ל"עוד סדרת TRASH שהתסריטאים והאולפנים בהוליווד יהרסו בשביל עוד כמה מליוני דולרים".

ככה שמאמצע העונה השניה ועד אמצע העונה הרביעית (לפני שהתחילו הפרקים החדשים) - ראיתי ביום שבת אחד של שעמום.

את הפרקים החדשים כבר ראיתי בYES.

בשל העובדה שהם הצליחו להביא אותם בהפרש של פחות מ24 שעות מהשידור המקורי בארה"ב, ואת פרקי הסוף בשידור מקביל לשידור בארה"ב - בהחלט מגיע להם כל הכבוד ואני מוריד בפניהם את הכובע.

הייתי אומר ש"נמלטים" סבלה מאותו תסמין של סדרות רבות אחרות, כמו גם סרט (ע"ע מטריקס, DIE HARD, טרמינייטור וכו') - סרט ראשון גאוני.

השני מתחיל סביר והופך להיות טראשי מרגע לרגע, וכל מה שמגיע אח"כ כבר מיותר לחלוטין והורס את השם שיצא לסדרה/סרט.

טוב, נו.. לפחות יש את Burn Notice & The Unit, שמעולם לא התיימרו להיות איזה שהוא עילוי - אבל בהחלט מספקות את הסחורה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הייתי אומר ש"נמלטים" סבלה מאותו תסמין של סדרות רבות אחרות, כמו גם סרט (ע"ע מטריקס, DIE HARD, טרמינייטור וכו') - סרט ראשון גאוני.

השני מתחיל סביר והופך להיות טראשי מרגע לרגע, וכל מה שמגיע אח"כ כבר מיותר לחלוטין והורס את השם שיצא לסדרה/סרט.

אני רק רוצה להעיר על דבר אחד - לפחות אצל הטרמינייטור אין שום ספק בכלל שהחלק השני הוא הטוב בסדרה. בנוגע למת לחיות עוד אפשר איכשהוא להתווכח...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב, נו.. לפחות יש את Burn Notice & The Unit, שמעולם לא התיימרו להיות איזה שהוא עילוי - אבל בהחלט מספקות את הסחורה :)

את היחידה, אני רואה...בקביעות.

סדרה טובה לדעתי. אבל גם, קצת ירדה... (חשבתי שאני בין הבודדים שרואים אותה :-D) למיטב ידיעתי, לא צפויה עונה חמישית.. :(

את ברן נוטיס, לא ראיתי, שמעתי שהיא מעולה..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מי שכתב כמו הרבה סדרות שהתחילו ברמה והתדרדרו - צודק 100%. (טווין פיקס, תיקים באפלה...)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
דיג'ימון

זה הסדרה הכי טובה ב-15 שנה האחרונות!!! :-P

טוב, לא הכי טובה, אבל מקום שני אחרי טלטאביז

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...