Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מזדה 3 שנת 2006 רציתי לקבל עזרה בהרכבת מערכת כוללת של הכל לאוטו.

אני מתכוון רמקולים סאב מגבר.. מקווה שתביאו מוצרים באיכות גבוהה של חברות טובות...

אני לא מתכוון לגעת במערכת המקורית.

תודה. (תקציב = 3000 פלוס מינוס)

פורסם

טוב קודם כול אתה צריך מנחת 4 ערוצים איכותי של גנסיס \אודיסון =700 שח

http://www.pompa.co.il/pl_product~sli4~61~574.htm

קומפוננט קידמי

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

סאב

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578147

מגבר

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676626

----------------------------------------------------------

3000 שח

קח בחשבון שהתקנה בסיסית של כזאת מערכת כולל חיווט תעלה 500+ שח

פורסם

קודם כל כמו שאמרו אתה צריך מנחת ואני יותר אוהב את הAUDISON לכן אני ימליץ לך עליו

ומגבר אם אתה רוצה לקחת יד שניה הייתי לוקח גם AUDISON SRX

פורסם

המשך..

בטעות שלחתי:)

אז המגבר יד שניה עולה 1000 שקל

קומפוננט הרץ אנרגי

וסאב ID 12 או 10 מה שיתאים בול לתקציב

פורסם

גם כל מה שהמלצתי באים באותו "בית" ככה שהם פשוט מותאמים אחד לשני ויצא לך צליל מדהים

משמיע ששמעתי כמובן

ואם אתה יכול למתוח את התקציב ולקנות היי אנרגי זה כבר המערכת לפחות לטעמי האישי

מקווה שעזרתי שחר

פורסם

האם יד שנייה בא בחשבון? תוכל כך להשיג מוצרים יותר טובים באותו תקציב, ממליץ על המנחת של GENESIS, הוא מעולה, גם ה אודיסון טוב מאוד.

להערכתי התקנה טובה + חיווט +מנחת תעלה לך בסביבות 1300-1400 שקל, כך שנשאר לך 1700 בערך לסאב, מגבר וקומפוננט.

אני הייתי הולך על מגבר JBL 75.4, קומפ מורל פולס, וסאב סרווין ווגה או רוקפורד וגם ה JBL לא רע, אך תהיה חייב למתוח תקציב או יד שנייה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הבנתי וראיתי כל מה שרשמתם יש אפשרות לשאני יוכל לשים 3500 שקל על מערכת..

עכשיו ככה.. אני גר באזור תל אביב אם יש לכם מקומות שאני יכול לקנות הכל קומפלט משם והתקנה זה יעזור לי מאוד.

כמו כן אני רוצה מערכת מפציצה יענו שומעים חזק מאוד.. תבינו לבד.. וכמובן שתיהיה איכותית..

אני יודע שבסכום כזה קשה להביא משו אבל תעשו מאמצים לראות מה אתם יכול למצוא...

כמו כן יד 2 באה בחשבון אם יש אבל ראשית אני צריך מקום שבו אני יוכל לבצע את ההתקנה גם אם אני יביא דברים שאני קונה ממישו יד שניה ושלא יעשה לי בעיות כי לא קניתי אצלו.

כמו כן אני שמעתי אצל חבר באוטו שהוא שם שמה מערכת ב4000 שקל בין היתר לפי מה שראיתי שמה הוא שם סאב של KICKER

ומגבר של SIERRA QR משו כזה לפי מה שראיתי.. וקומפוננט אחד..

זאת מערכת שאני יודע שהיא חזקה מה שכן אני לא יודע אם הוא קנה את החלק הזה שהצעתם של המערכת המובנת באוטו.

תודה לעוזרים.

פורסם

כל מתקין יכול להתקין לך ציודים שאתה תביא, ויש לא מעט המלצות על מתקינים בפורום.

מוכרים לא מעט רכיבים בפורום, תעשה חיפוש ותבדוק מה שמתאים לך במסגרת התקציב.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

כל מתקין יכול להתקין ??? :?:

בספק - עולי היתכוונתה שכל "מתקין" יכול לחבר - בודדים הם המתקינים שיכולים להתקין :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

דווקא כן כי אתה משלם על ההתקנה, אני בטוח שלא תהיה חנות שתסרב לכסף :roll:.

מה שכן תלך למתקין מקצועי, תחפש פה בפורום מתקין שקוראים לו יוסי אלפיין ותראה מה יש לו להגיד.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...