Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום הנכבדים,

מניח שהיו פה כמה שהלכו להופעה אתמול ושמו לב לתופעה של איסור ע"י המשטרה להכניס למתחם האיצטדיון בקבוקי שתיה.

ואני שואל? האם באמת הם היו צריכים לעשות את זה? המשטרה באמת צריכה להתעסק בבקבוקי שתיה במקום באבטחה, ובכך בעצם להעלות את רווחי ההפקה ע"י הכרחת אנשים לקנות שתיה במחירים מופקעים?

למען הסר ספק - באמת שלא היו לי ציפיות מהמשטרה כלל וכלל, פשוט זה עוד סוג חדש של טיפשות.

ואין לי שום ספק שאם תשאלו את משטרת ישראל, הם יענו בתשובה של "איסור הכנסת הבקבוקים והמשקאות בא בשל סיבות בטחוניות של חשש מפני הכנסת דלק/חומצה/שקר אחר". ועדיין, לא חושב שזה כזה בעיה לבדוק את הבקבוקים...:roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ביום שיפסיקו לזרוק בקבוקים (בקבוק, אפילו פלסטיק, במשקל 1/3 או 1/2 קילו, יכול לגרום לנזק לא קטן אם פוגע בראש למשל) אז יתירו להכניס אותם.

פורסם

אני נכנסתי חופשי עם בקבוק מים מינרלים ליטר וחצי, כנראה שאתה מדבר על זכוכית?

נ.ב. בהופעה של פול מקארטני ושל הבלק אייד פיז זה היה בדיוק אותו דבר.

אך, היו ימים, שרוד סטיוארט פרסם משקה בשם שנדי (הבריטי המקורי, בירה ומיץ לימון)והופיע גם כן באיצטדיון ר"ג וחטף פחית קולה מלאה בראש באמצע ההופעה :shock::twisted::shock:

הוא ירד מהבמה, הלך למלון ומיד עזב את הארץ.

המרושעים הצינים אמרו שהוא נעלב מזה שזאת היתה פחית קולה ולא שנדי :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ביום שיפסיקו לזרוק בקבוקים (בקבוק, אפילו פלסטיק, במשקל 1/3 או 1/2 קילו, יכול לגרום לנזק לא קטן אם פוגע בראש למשל) אז יתירו להכניס אותם.

מה ההבדל בין הבקבוקים שלא התירו להכניס לבין הבקבוקים שנמכרו בפנים (מלבד העובדה שבפנים מכרו אותם ב-15 ש"ח לבקבוק חצי ליטר של מים)?

פורסם

זה חדש. עד היום - בכל האירועים הדומים שהייתי (הכוונה למשחקי כדורגל/סל) מכרו רק כוסות חד פעמיות מלאות (קולה מדיספנסר. בעעעעע).

פורסם
אני נכנסתי חופשי עם בקבוק מים מינרלים ליטר וחצי, כנראה שאתה מדבר על זכוכית?

אני מדבר על בקבוק פלסטיק של קינלי. בטעם לימונענע אם אתה מתעקש :-)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

נו, אתה עוד מתפלא?

מי שותה את

הזוועה הזאת?

פורסם
זה חדש. עד היום - בכל האירועים הדומים שהייתי (הכוונה למשחקי כדורגל/סל) מכרו רק כוסות חד פעמיות מלאות (קולה מדיספנסר. בעעעעע).

הם לא רצו שיכניסו בקבוקי שתייה כי ככל הנראה רצו להימנע מהכנסת אלכוהול מסיבית לתחומי האיצטדיון (ליטר וחצי של וודקה בבקבוק פלסטיק יכול לעורר הרבה מהומות).

פורסם

הבקבוקים אסורים להכנסה לא רק למופע כזה, אלה גם למשחקי כדורגל, כדורסל ושאר הופעות במקומות סגורים.

בין היתר כדי למנוע הכנסה של שתייה אסורה (בד"כ חריפה), חומרים מסוכנים (סטייל טיסת אלעל LY027 לניו-יורק) וכן כדי למנוע את זריקת הבקבוקים על השחקנים/מופיעים.

אשמח לדעת באיזה מגרשי כדורגל/אצטדיוני כדורסל מוכרים שתייה קלה (בדמות קולה ושות') מדיספנסרים.

כי בכל המקומות שאני הייתי היה מקרר ענק עם בקבוקי קולה (4 שקל לבקבוק) שנמזגו לכוסות 300 מ"ל ונמכרו ב10-15 ש"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למשחקי כדורגל כבר שנים שלא מכניסים בקבוקי פלסטיק , והשבת הם החמירו בקרית אליעזר אפילו טרופיות כבר אסרו להכניס.

והכי מרגיז זה שהבנאדם במזנון (מקום שנראה כמו תחנת סמים בלוד) מוזג לך בלי טיפת חוצפה מבקבוק קולה לתוך כוס ולוקח לך מחיר של 3 בקבוקים .

והכי שחיטה זה באיצטדיון ר"ג בפעם האחרונה שהייתי שם מכרו שם נקניקייה בלחמניה ב-30 שקל , וגם זה נראה כל כך גרוע שאני לא מבין איך אנשים קנו את זה.

פורסם

בכל ההופעות שראיתי באירופה אסור להכניס בקבוקים ופחיות, מצד שני אפשר לקנות במכולת לפני ההופעה מיכלי קרטון עם השתיה הקלה החביבה עליך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם נחזור שניה להופעה שהייתה מצוינת, למרות בעיות מינוריות מעצבנות שלא אמורות להיות בהופעות ברמה כזאת, הפתעת הערב הייתה "טרי פויזן" שהביאו פצצת אטום של הופעה עם פצצת ניוטרון של אנרגיות.

אני מאוד אהבתי :-)

• תוכן חדש...