Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכבר פתחתי בעבר תרד של התייעצות אך לא מצאתי בידיוק את מה שחיפשתי ותקופה של לימודים קצת גמרה לי את הזמן.

אז ככה הרכב זה ניסן קשקאי,

הייתי בשלוש חנויות (ברחובות) וקיבלתי שלוש הצעות מה לדעתכם התמורה הכי טובה למחיר+אם אתם מכירים אז איזה מתקין עדיף.

חנות ראשונה על גלגלים

קומפוננט: JBL

infinity REF6520 CS בתוספת 200 ש"ח

סאב: JBL GT5-1204BR / ROCKORD P1

מגבר: boss CH600

מחיר כולל חיווט, התקנה ומנחת רוקפורד 3050 ש"ח

חנות שניה דניאל מערכות (צמוד לעל גלגלים)

קומפוננט: HED1602 Cerwin Vega

מגבר: boss (לא זוכר בדיוק את הדגם אבל 4X60 RMS)

סאב: GTO1200B JBL/ Cerwin Vega

מחיר כולל חיווט, התקנה ומנחת רוקפורד 3000 ש"ח

חנות שלישית סאונדר

קומפוננט: Boston Acoustics S60 \ DLSB6A DLS

Alpine SPS171A תוספת 300 ש"ח

מגבר: GT5-A604

סאב: DLS

מחיר כולל חיווט, התקנה ומנחת רוקפורד 3700 ש"ח

פורסם

מה לגבי יד שנייה? האם נכלל כאופציה? או רק חדש?

יש לך מגוון גדול של קומפוננטים בהצעות שלך, שמעת אותם או חלק?

שמעת את הקומפוננטים הללו?

הייתי הולך על הINFINITY בתור קומפוננט, סאב רוקפורד P1 (אני אישית אוהב אותו, היה לי אותו תקופה ארוכה מאוד בתיבה מקורית ועשה את עבודתו נאמנה), מגבר שום דבר ממה שהצעת, חפש מגבר JBL או משהו טיפה יותר מוכר, מגבר הוא רכיב מהותי ומאוד משפיע על אופי הסאונד.

אני חושב שאם תלך על יד שנייה תוכל לקבל מערכת הרבה יותר טובה בסכום הזה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני מעדיף לקנות הכל מחנות ולא יד שניה.

לא יצא לי לשמוע את הקומפוננטים.ובגלל כל התקופה של הלימודים אני לא יוכל להיות במפגש עד למפגש של חודש שביעי ולא נראה לי שאני יצליח לחכות עד אז

פורסם

לך לעל גלגלים:

דבר ראשון המנחת הוא הדבר החשוב ביותר במערכת מובנת

לכן הייתי ממליץ לך בחום לשדרג למנחת של אודיסון 4 ערוצים 750 שח

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=search&PHPSESSID=26780190b95d3e00208bd864c6a94e7d&search=%D7%9E%D7%A0%D7%97%D7%AA

שדרג את הקומפוננט:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=91&PHPSESSID=26780190b95d3e00208bd864c6a94e7d

לך על הסאב JBL GT5 או שדרג לסרווין ווגה בפחות כסף אתה מקבל סאב טוב יותר:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=450&PHPSESSID=26780190b95d3e00208bd864c6a94e7d

שדרג את המגבר :

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1314&PHPSESSID=26780190b95d3e00208bd864c6a94e7d

----------------------------

הכול ביחד יוצא 4200 לפני הנחה אני מניח שאם תתמקח כמו שצריך תצליח להוריד אותו ל 4000 שח כולל התקנה וחיווט.

פורסם

4200 זה הכל ביחד לפני חיווט והתקנה

לגבי סאונדר לפי הודעות שיצא לי לקרוא בפורום אנשים יצאו מרוצים.

סאונדר נראה לי קצת יותר עדיף מבחינת שרות מאשר על גלגלים.

פורסם

מבחינת התקנה אני הייתי בוחר בסאונדר, על פני על גלגלים לפחות(יצא לי לראות התקנות שלהם שהבעלים לא יצאו מרוצים בכלל, והם גם די יקרים.).

תבקש עוד כמה הצעות מסאונדר ותחזור לפה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

רציתי גם לדעת אם מישהו שמע את הקומפוננט של בוסטון,

ואיך החברה הזאת נחשבת מבחינת איכות, אמינות וכו'

פורסם

שמעתי את הבוסטון , הם שונים מהJBL והאינפינטי שהציעו לך , הטויטר שלו פחות דומיננטי.

לפי דעתי הוא נשמע יותר טוב ויותר מפורט ונעים לאוזן, הייתי הולך עליו.

בסופו של דבר אתה צריך לשמוע ולהחליט מה טוב בשבילך (אם אני לא טועה יש אותו לסאונדר לשמיע.)

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...