Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי ,תודה על המידע (לא נראה לי שעלו 2009)

תוכנית האב אומרת לשדרג את הנוכחית לדור 5 בטווח של שנה עד שנתיים. (בכפוף לזמינות מרשרשים וזמינות אקזמפלר מתאים)

כשאתה מוכר, אתה יודע למי לפנות .. אין צורך לפרסם מודעה ביד2 :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה התקציב בעצם? סביבות ה150K?

ואם כן -אז צריך להטיל ספק בדבריהם של כל חברי הפורום האחרים ו/או המנהלים שעובדים בשורות יבואני רכב אחרים.

אענה לך בשניים

אתה מטיל דופי ומוציא לשון הרע בעשרות אלפי חברי פורום. יש לך מידע ספציפי שים על השולחן.

אין לך תתנצל.

ואם זה נכון כמה מקבלים ולפי איזה תעריף? לפי מילה , שורה . האם על קטילת המתחרה התעריף גבוה יותר? ולמי פונים?

עומר רושם בתחתית חתימתו גילוי נאות . מבחינתי עשר+. אני שוקל גם את דבריו לאור זה אבל לא מבטלם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאבא שלי יש MK5 GTI DSG. לי יש MK2 (+שש צילינדר שלא בא ברגל חביבי...:wink:).

ביטוח יקר אם אתה נהג חדש באיזור ה-11-12K, אפשר להשיג גם בפחות.

לגבי צריכת דלק, אני יכול להגיד שנסעתי איתה לצפון בפקקים מטורפים ובמהירויות תלת ספרתיות שלא התחילו בספרה 1.

הצריכה הייתה משהו כמו 12.5 ק"מ לליטר, כמו שרועי אמר תלוי מאוד באופי הנהג.

קח בחשבון שכשתגיע לתחנת דלק לבעלים שלה יהיה מרוח חיוך מאוזן לאוזן, דלק 99/98.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

התקציב הוא בסביבות ה130K

אז בגלל נראה לי אני ארד מהרעיון של הGTI למרות שזה משהו חלומי... התקציב כרגע לא מאפשר...אולי בעתיד

אז האופציות שנשארו הם המאזדה 3 2009 הדגם של 2000 סמ"ק תלוי מאוד במחירים ובאזבור שיגיע...

מיצובישי לאנסר- למרות שלפי הכתבות עליה היא רחוקה מלהיות מכונית עם נהיגה מהנה :(

וסיאט לאון- שצריך לעבוד עוד על צד האמינות והשוק...

סופר לנסר 96' - עם מצב ספורט-->הפורש של ה 1600 8)

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם

אתה רוצה לצאת פריאר ולקנות אוטו חדש?! תבלה... :|

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה רוצה לצאת פריאר ולקנות אוטו חדש?! תבלה... :|

חוץ מהמאזדה שאין אפשרות לקנות אותה יד 2 אז אין ברירה אלא חדש.. בכל שאר הרכבים דובר על יד ראשונה(משומש) משהו בסביבות ה 10K קילומטר שנה \שנתיים על הכביש.....

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם

לי יש לאון TSI

1.8, 160 כ"ס.

האוטו הזה לא פחות אמין מכל פולקסווגן גולף. במקרה אצלי זה גיר 6 הילוכים ידני שנראה לי יותר אמין מכל גיר אוטומטי.

יש כזאת סטיגמה , יכול להיות שזה גם נכון. בכל מקרה, לפני כן הייתה לי איביזה ספורט במשך שנתיים וחצי ( מהחברה), לא היו שום בעיות אמינות ומכרתי את האוטו תוך 3 ימים, היו די הרבה פניות.

לפי מה שזכור לי בשנת 2008 נמכרו בסביבות 50 לאון FR\קופרה.

פורסם
לי יש לאון TSI

1.8, 160 כ"ס.

האוטו הזה לא פחות אמין מכל פולקסווגן גולף. במקרה אצלי זה גיר 6 הילוכים ידני שנראה לי יותר אמין מכל גיר אוטומטי.

יש כזאת סטיגמה , יכול להיות שזה גם נכון. בכל מקרה, לפני כן הייתה לי איביזה ספורט במשך שנתיים וחצי ( מהחברה), לא היו שום בעיות אמינות ומכרתי את האוטו תוך 3 ימים, היו די הרבה פניות.

לפי מה שזכור לי בשנת 2008 נמכרו בסביבות 50 לאון FR\קופרה.

וכמה בערך יוצא לך ביטוח וחלפים?

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם
אענה לך בשניים

אתה מטיל דופי ומוציא לשון הרע בעשרות אלפי חברי פורום. יש לך מידע ספציפי שים על השולחן.

אין לך תתנצל.

ואם זה נכון כמה מקבלים ולפי איזה תעריף? לפי מילה , שורה . האם על קטילת המתחרה התעריף גבוה יותר? ולמי פונים?

עומר רושם בתחתית חתימתו גילוי נאות . מבחינתי עשר+. אני שוקל גם את דבריו לאור זה אבל לא מבטלם.

ישה ידידי היקר, נראה לי שלא הבנת את הדברים בהקשרם הנכון.

אני לא זה שהטלתי את הדופי -נהפוך הוא - יצאתי נגד מי שכן הטיל דופי ואמרתי שלא הוגן להטיל דופי בדבריו של חבר פורום מוכר שאף פרסם גילוי נאות על מקום העסקתו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היגויי קצת עמום ומיתלים מעט רכרוכיים ,הברקסים ומנוע +גיר טובים.

אם אפשר לשפר את נקודות החולשה הללו, הרווחת אוטו טוב.

פורסם

ללאון אין שום בעית אמינות.

הרכב מצויין ופרקטי מאוד.

ניתן גם למצוא משומשות, גם מגרסאות שלא נמכרות כיום כמו ה2.0 טורבו 185 כ"ס.

גילוי נאות- אבי מוכר עכשיו את שלו (פורום מכירה) ויישאר לך מספיק עודף לקורס מרוצים בחו"ל.

אומנם לסיאט יש סטיגמה אבל אין מאחוריה הרבה כיסוי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה עידן.

proxima על איזו אוטו אתה מדבר?

מכוניות או לא להיות! XD

• תוכן חדש...