Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו במשפחה עומדים לפני רכישת רכב.

כנרגע אנחנו מתמקדים בכמה רכבים :

בראש הרשימה ניצבת המאזדה 3 החדשה שאמורה להגיע עוד כחודשים לארץ , ואנחנו מדברים על הדגם של ה 2.0 ליטר

נמצאת גם המיצובישי לאנסר החדשה

והבנתי שבערך באוטו מחיר של רכב חדש אני יכול להשיג גולף GTI DSG משומשת, שהיא חלום מבחינתי .

אני יודע שרכב זה נמצא בקבוצת רישוי 6 , רציתי לדעת במה זה מתבטא,

כמו כן מה ההשלכות של השתייכות האוטו לקבוצת רישוי 6

מה סדר גודל ההוצאות לרכב זה: טסט טיפולים וחלקים ביטוח האם זה נחשב ליקר יותר משאר השוק (משפחתיות יאפניות לדוגמה)

הבנתי שפולקסוואגן נחשבת לחברה שהאחזקה של הרכבים שלה יקרה.

עוד חשוב לציין שאני נהג חדש אז זה עשוי לגרום לבעיות בנושא הביטוח , אני צודק?

תודה רבה רבה

תומר :)

סופר לנסר 96' - עם מצב ספורט-->הפורש של ה 1600 8)

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם

הGTI MK5 לדעתי אחת הקניות היותר טובות שיש בשוק המשומשות.

הרכב מגיע עם 6 כריות אויר וESP (ניתן לניתוק) 5 כוכבי ריסוק.

סאן רוף.

צנג'ר MP3 6 דיסקים.

מזגן בקרת אקלים מפוצל עם פתחים מאחור.

חישוקי 17" 235/45/17

גיר DSG 6 היל' עם פלאפים מאחורי ההגה.

ועוד...

רכב שנותן ערך מוסף מלבד להיראות ולהרגיש איכותי..

יקר לאחזקה - לא ממש.

במקרה בדקתי עלויות לעומת הסובארו שלי - הגולף יותר זולה לאחזקה (למשל טיימינג..) וגם בדלק . אבל עם זאת האימפרזה GT היא לא בדיוק דוגמא לעומת מזדה 3 אבל כן דוגמא לספורטיבית בסגמנט :idea:

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הגולף GTI דור 5 בהחלט עולם אחר מ"משפחתיות יפניות" שתיארת

זהו רכב ספורט מוגדש שזה אומר אחזקה יותר יקרה, טיפולים שיגרתיים יקרים, צריכת דלק יותר גבוהה

אבל זה רכב שנותן הנאה מנהיגה, חזק, ספורטיבי, סביבת נהג מהודרת ויוקרתית ובקיצור זה תלוי איזה תכונות

אתה רוצה שיהיה לרכב? לא שאני מזלזל ביפניות החדשות אבל מאזדה ומיצובישי זה בקטגוריה X וGTI קטגוריה Y

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

שמעתי תגובות לא ממש טובות על דור 5... אתה מדבר מנסיון?

יקר לאחזקה - לא ממש.

זה נכון אבל שהטיפולים/טסטים/ביטוח של VW יותר יקרים משאר החברות ועוד ביחוד הGTI?

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם

אני יודע שלנהג חדש הביטוחים נורא נורא יקרים על הרכב הזה , בסביבות 10 אלף שקל.

בתור מישהו שמטפל ברכב שלו קבוע והרכב שלי יחסית זול אני אומר לך המחירים של החלפים זה מכה.

פורסם

כנרגע אנחנו מתמקדים בכמה רכבים:

בראש הרשימה ניצבת המאזדה 3 החדשה שאמורה להגיע עוד כחודשים לארץ , ואנחנו מדברים על הדגם של ה 2.0 ליטר

נמצאת גם המיצובישי לאנסר החדשה

והבנתי שבערך באוטו מחיר של רכב חדש אני יכול להשיג גולף GTI DSG משומשת, שהיא חלום מבחינתי .

אותו*

מכל האפשרויות האלה מה הייתם מציעים?

אפשרות נוספת שהבנתי היא הסיאט לאון ואני יודע שיש לה גרסא עם תיבת הDGS , מה אתם אומרים??

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם

אני בעלים של אחת כזו בדיוק. הביטוח יקר (אתה תשלם באיזור 10K לשנה). צריכת הדלק, כמו כל מנוע טורבו, שונה בהתאם לאופי הנסיעה. גז ברצפה - 1:5. נסיעה סטנדרטית - כמו, או אף טוב יותר ממשפחתיות 2.0.

אין לי למה להשוות את מחירי הטיפולים, לא זכורים לי סכומים לא הגיוניים.

מעבר לצד הכספי - פשוט אוטו מושלם עבור הבעלים שלו. לא מושך יותר מדי תשומת לב (אבל גם לא אנונימי או משעמם), מנוע מאוד חזק (מתבטא בעיקר במומנט וזמינות הכוח), תיבה מדהימה, מאובזר, מרווח ונוח. לא הכי מתנהג או הכי ספורטיבי, אבל כן אוטו שיודע ליצור אצל הנהג המון כיף.

אל תתייחס יותר מדי למבחנים והתרשמויות חד פעמיות של אנשים; הם מאוד חד גוניים, וזה אוטו שבאמת יוצא מן הכלל כשצריך לחיות איתו תקופה ממושכת, לא רק לכמה שעות על כביש ריק.

הוא אצלי כבר שנתיים ומעל 40 אלף קילומטר, והשילוב פרקטיות-כיף-איכות באמת אדיר ולא מפסיק לשעמם.

לגבי האמינות, ב40 אלף קילומטר הוחלפו אצלי מאוורר קדמי (הגיע תקול מהמפעל), אקטואטור של אחד משסתומי הסעפת ומחזיק דלת בגאז' שדלף נוזל הירואלי. זה בטח לא רקורד מושלם, אבל לא באמת מזיז לי, וגם לך לא יזיז אם וכאשר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זאת הגולף היחידה שאני אוהב!

האמת באמת מהנה לנהיגה, מרגישה חזקה,

יציבה ויש לה מנוע ותיבה מעולים!

(אם כי אני מעדיף תיבה ידנית :)).

ודרך אגב יש לה צמיגים ברוחב

225 למיטב זכרוני לא 235.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

גם הלאון אופציה לא רעה אותו מנוע וגיר(FR).

אולי פחות מתנהגת, הפנים של האוטו יותר צנוע. למרות שהאמת אני לא אוהב את המושבי סבא בגולף ולפחות לטעמי האישי הלאון נראית יותר טוב חיצונית. סה"כ אם אתה רוצה לשלם פחות אופציה טובה מאד גם כן

פורסם

הרכב מגיע עם 6 כריות אויר וESP (ניתן לניתוק) 5 כוכבי ריסוק.

סאן רוף.

צנג'ר MP3 6 דיסקים.

מזגן בקרת אקלים מפוצל עם פתחים מאחור.

חישוקי 17" 235/45/17

גיר DSG 6 היל' עם פלאפים מאחורי ההגה.

ועוד...

רכב שנותן ערך מוסף מלבד להיראות ולהרגיש איכותי..

יקר לאחזקה - לא ממש.

במקרה בדקתי עלויות לעומת הסובארו שלי - הגולף יותר זולה לאחזקה (למשל טיימינג..) וגם בדלק . אבל עם זאת האימפרזה GT היא לא בדיוק דוגמא לעומת מזדה 3 אבל כן דוגמא לספורטיבית בסגמנט :idea:

בהצלחה.

גם אם אתה צודק, העובדה שאתה מועסק ע"י היבואן מקנה לדעתך משקל זעום עד אפסי. למרות שאין זה כמובן עניני כיצד הפורום הזה מנוהל, כדאי היה לשקול סוג של הגבלה על הודעות כאלו. ואגב, אתה צודק.

פורסם
אני בעלים של אחת כזו בדיוק.

של איזו אחת??

זאת הגולף היחידה שאני אוהב!.

אתה מדבר על הGTI דור 5 נכון?

גם הלאון אופציה לא רעה אותו מנוע וגיר(FR).

אני רואה בתמונה שאתה בעלים של לאון, איזה דגם יש לך?

מה בקשר לשם ואמינות ואחזקה? אבא שלי לא מתלהב מסיאט כי הוא טוען שאין להם שוק.. זה נכון?

גם אם אתה צודק, העובדה שאתה מועסק ע"י היבואן מקנה לדעתך משקל זעום עד אפסי. למרות שאין זה כמובן עניני כיצד הפורום הזה מנוהל, כדאי היה לשקול סוג של הגבלה על הודעות כאלו. ואגב, אתה צודק.

מה זאת אומרת מועסק ע"י היבואן?!

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם

רועי 5 - צודק. אבל אם אני צודק אז מה בדיוק הבעיה?? יש לך הסתייגות למה שרשמתי ? זה שאני מודה שאני עובד אצל היבואן לא אומר שיש אולי כאלו "סמויים" כאן.. אני כאן הרבה לפני שעבדתי אצל היבואן.. ומעדיף ליהיות גלוי ולהודות כ"משוחד"...

נ.ב: אני כבר מזמן לא מוכר GTI MK5.. (אין כאן שום אינטרס :idea:)

ונ.ב 2 : 225/45/17 - MY BAD .

בהצלחה.:-)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מה התקציב בעצם? סביבות ה150K?

הדבר שמדאיג שאין הרבה כאלה, לא למכירה ולא על הכבישים.

אולי ננצל את עומר לטובתנו על מנת שיגיד לנו כמה אקזמפלרים עלו על כבישי ארצנו?

דרך אגב, בגלל היכרותי עם ההתבטאויות של עומר לפני שהתחיל לעבוד בצ'מפיון ,אני מאמין למה שהוא מספר כאן ולא הייתי מטיל ספק כ"כ מהר בדבריו כפי שמנסים לעשות פה לא פעם.

ואם כן -אז צריך להטיל ספק בדבריהם של כל חברי הפורום האחרים ו/או המנהלים שעובדים בשורות יבואני רכב אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תומר, יש לי GTI שלוש דלתות DSG, שנת 2007.

אייל, נמכרו בערך 50 כאלו לשנה, פלוס מינוס. היו 2006-2008 (אולי כמה 2009?). אני מעריך שיש בערך 150-200 מכוניות כאלו על הכבישים. אני מנחש גם שקצב התמותה שלהן מתון בהרבה מאימפרזות וכו' בשל האוכלוסיה שקונה אותן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...