Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיר הכל בסדר חום מנוע עומד על האמצע ומגיע לחום עבודה תוך 4-8 דקות , אבל בכביש מהיר החום יורד מתחת לרבע (או לקו הראשון של הנורמאל)

לפני 3 חודשים הוחלף יוניט חום ל 82 או 90 מעלות אצל חשמאלי רכב (בהתחלה גם בעיר החום היה על פחות מהרבע היוניט חום היה בהתחלה של 60 מעלות) ובמוסך אחר השארתי את הרכב ובקשתי לבדוק את הטרמוסטט בגלל חום יורד מחוץ לעיר .

כשבאתי לקחת את הרכב המכונאי (שאני לא מכיר אלא נכנסתי אליו במקרה) אמר לי שבכלל לא היה טרמוסטט ברכב והוא שם טרמוסטט וגם החליף את המים בדרך (יש לי הרגשה שלא הוחלף ולא נעשה דבר)

אבל למרות זאת חום המנוע יורד מחוץ לעיר , צריכת הדלק 16.5 מחוץ לעיר.

ששאלתי את המכונאי למה חום מנוע יורד מחוץ לעיר , אז הוא אומר לי ככה זה מחוץ לעיר זה יורד ושאני צריך להגיד תודה שהרכב לא מתחממם.

שאלתי עוד 2 מכונאים וגם הם אמרו לי אותו דבר למרות שבפלסיה(שנת 2000) שהייתה לי זה תמיד היה באמצע ,גם מחוץ לעיר.

בקיצור , האם זה תקין או לא ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אתה מזהה את בית הטרמוסטט ?אם כן תפתח ותבדוק את הטרמוסטט אם הוא לא תקוע על מצב פתוח. תיהיה מוכן עם נוזל תואם לקיים להוסיף אחרי הפתיחה (שלא תוסיף מי ברז).

פורסם

אם אני לא טועה אז פתיחה של בית טרמוסטט מחביית אח"כ איטום עם סיליקון,

עצה: אל תיגע בכלום ואל תפרק כלום,

תבצע את הבדיקה הבאה: תניע את הרכב (אחרי שהוא היה קר לגמרי) ותיגע בשני הצינורות של הראדיאטור שים לב שאחד אמור להיות קר קבוע בעוד השני אמור להתחיל להתחמם די מהר, ואז תבדוק אם הטרמוסטט נפתח ,אתה תבחין שעוצמת החום בין 2 הצינורות של הראדיאטור שווה,

בקשר למכונאי שסיפר לך שטויות במיץ עגבניות,אל תחזור אליו, חום המנוע אמור לנוע בתחום תקין לא יותר מידי נמוך (שאז הטרמוסטט יתחיל להיסגר וישמור על חום מתאים) ולא גבוה מידי שאז המאווררים יתחילו לעבוד.

אתה לא אמור להגיד שום תודה לאף אחד שהרכב לא התחמם, אם המערכת קירור במצב טוב ולא חסר נוזל והכל פתוח ואין סתימה , ובקיצור הכל דופק כמו שעון אין לך סיבה לחשוש.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אפשר להתחיל עם השיטה של EST .ייתכן שאין לו בכלל טרמוסטט. דרך אגב אני פתחתי את הבית ולא היה על האטם סילקון (הוא שעם)החזרתי אותו ואין נזילה כבר כמה חודשים .כמו כן אפשר להחליף את האטם הוא לא יקר.

פורסם

לא תקין בכלל

מד החום צריך להיות כל הזמן באמצע, ללא קשר לסוג הנסיעה

תשים טרמוסטט מקורי

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אני אלך עוד יומיים למכונאי אחר והפעם נשאר לראות מה הוא עושה.... אבל זה שהייתי אצלו לפני 3 חודשים לזמן קצר ואחר כך הלכתי ואין לי מושג מה הוא עשה ואם החליף בכלל , אמר לי שבכלל לא היה טרמוסטט , מה שכן השתפר מאז שהייתי אצלו שהמכונית הגיעה לטמפרטורת עבודה הרבה יותר מהר , אבל כאמור מחוץ לעיר החום מנוע יורד ל L (הקו הראשון של הנורמל במד חום מנוע) , מבדיקה של הצינורות ,אחד מהם היה חם והשני פושר .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

המצב שתיארת הוא תקין

בנסיעה עירונית שעון החום מראה טמפ' יותר גבוהה מאשר בנסיעה בין-עירונית.

:onfire:
  • תוכן חדש...