Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדוק לגבי צינורות בלימה שזורים, לא יקר כ"כ.

עידן

לא לשכוח שצינורות שזורים לא עוברים טסט. בהתחשב בכך שמדובר בחלק שהחלפתו לא טריוויאלית כמו דוד אחורי או פילטר פתוח, למרות השיפור המוכח שכנראה יהיה בעוצמת הבלימה, אני מסתייג לחלוטין מהשינוי הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהיה מצב בארץ שברלינגו=ברמבו, משל היתה יצרנית בשם ברלינגו שמיצרת מוצרי בלימה אפטרמרקט או סטוק לאקזוטיקה.

אולי שווה לחשוב הקיץ על קייטנה לחובבי מוטוריקה, אפילו וירטואלית.

זה לא ברמבו אבל זה אחלה בלימה לשקל.

(יש לי כבר שנה וחצי ברקסים כאלה)

פורסם
למה הם לא עוברים טסט?

כאשר צינור בלימה מתעייף ומתבלה הוא מפתח מין בלונים בגומי.

בלונים אלא מתנפחים תחת הלחץ ההידראולי במערכת בשעת בלימה ובעצם מורידים מעוצמת הבלימה.

ללא טיפול, בסוף הם מתפוצצים וגורמים לכשל של המערכת וכשזה קורה באמצע ירידה ו/ או במהירות , זה בכלל לא נעים!

כל הבעיה של הרשויות עם הצינורות השזורים היא שהשזירה מסתירה את הצינור עצמו ואתה/הטסטר והמכונאי לא מסוגלים לזהות כשל ראשוני בצינור.

זה ההגיון באיסור, זה לא משנה כרגע עם זה הגיון הגיוני או הגיון דבילי, השורה התחתונה היא שהם אסורים וכפי שציין אלעד, החלפה של 4 צינורות כאלה זה לא משהוא קליל לעשות לפני ואחרי טסט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשהגיע זמנו של הצינור גומי למסור את נשמתו לבורא, הוא עושה את זה עם ציפוי או בלי ציפוי.

פורסם

מסכים עם הנאמר מעלה, אכן השיפור הנ"ל (כמו הרבה אחרים) אינו חוקי.

אך הוא עושה את העבודה במחיר שפוי ביותר (פחות מאלפיה).

חוץ מזה, פותח השרשור מתכוון להשתיל טורבו ברכב, כך שאני חושב שהחשש מכך שהרכב לא יעבור טסט בגלל צינורות הבלימה הוא מופרח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, לא ממש מסכים איתך.

מנסיוני האישי, כשבוחן מרים מכסה מנוע הוא מחפש מספר שילדה ומספר מנוע ובזה סיים את עניניו מתחת למכסה המנוע (אלא אם הטורבו או פילטר אויר פתוח גדול ונוצץ נמצאים במקום גלוי ובולט מאוד).

לעומתו, הבוחן שבודק את האוטו מתחת לרכב נמצא שם בכדי למצוא תקלות וכשלים ולכן הוא מחפש דברים יוצאי דופן וסביר מאוד שהוא ימצא לך פתאום את הצנורות האלה.

לך עכשיו למוסך, תחליף 4 צינורות למקוריים, תנקז אויר מכל המערכת ומכל הגלגלים ואחרי הטסט תחזור למוסך ותחזיר את השזורים?

ואללה, וואחאד תיק!

אם היה מדובר באיזה שיפור אדיר, אז אולי יש עוד סיבה לחיות עם הטרטור הזה אבל זה ממש לא שיפור מדהים.

שים רפידות משופרות, גם ההבדל אדיר וגם אף אחד לא יטריד אותך עליהן.

בכלל, המוטו שלי בשיפורים הוא כמה שיותר שיפורים סולידים תוך המנעות כמעט מוחלטת משיפורים שנראים בקלות לעין ולא משנה כמה הם טובים, עם עדיפות לחלקים מקוריים של החברה אבל מדגמים יותר בכירים.

במנטה יש לי מערכת בלימה קדמית מושלמת של אסטרה GSI עם דיסקיםמאווררים, קאליפרים 4 בוכנות והכל "מקורי" עם מק"ט של אופל וסימן של אופל על החלקים.

מי הבוחן בעולם שיבוא ויגיד לי באופל מנטה הדיסק הקידמי מלא ולא מאוורר ויש קאליפר 2 בוכנות?

בגולף MK2 יש לי מערכת בלימה מלאה של קוראדו G60 (בשני המקרים עם רפידות פרודו).

מצד שני, אם הייתי שם דיסקים חרוצים וקדוחים וצנורות שזורים יש סיכוי שאולי הייתי נכשל על הסעיף הזה ואני בכלל לא בטוח שיכולת הבלימה הייתה יותר משופרת.

בנימה זו, עצתי לפותח השרשור לבדוק התאמת מערכת בלימה מדגמים בכירים למשל מפיאט קופה .

פורסם

יש מישהו מהפורום שפנה אלי, והוא מוכר מערכת בלימה מפיאט קופה.

מישהו יודע האם המידות יכולות להתאים ל-HGT שלי?

פורסם

אלעד,

עוברים אבל ברגע שבוחן רואה אותם הוא מיד אומר לעצמו :"ואללה, רכב משופר, בא נראה מה עוד משופר פה" בזמן שמערכת בלימה של פיאט קופה 20VT עם רפידות משופרות לא מושכת שום תשומת לב ואני מבטיח לך שהיא תעצור את ה HGT בצורה מכובדת.

פורסם

מרווח הברגים זהה, אני חושב שהם יכולים להתאים.

ליתר בטחון הייתי שואל בפורום בחו"ל, הם עשו את כל ההחלפות שאתה יכול רק לתאר.

puntomk2.co.uk

פורסם
יש מישהו מהפורום שפנה אלי, והוא מוכר מערכת בלימה מפיאט קופה.

מישהו יודע האם המידות יכולות להתאים ל-HGT שלי?

מתאימים,

עולים על ג'אנט 14" ומעלה,

בדוק את האופסט ליתר דיוק...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תודה לכולם על העזרה, ככל הניראה אני יילך על הסט של הפיאט קופה - מבחינה מכנית הוא מתאים עד כמה שבדקתי.

פורסם

ומבחינת יכולת עצירה הוא יגרום לסתימות שלך לעוף מהחורים בשיניים :lol:

• תוכן חדש...