Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בלי להכביר במילים \ תירוצים \ סיבות, נהגתי לפני כשבועיים בסופש בצומת הרצליה פיתוח בכביש החוף כאשר אני מדבר בטלפון תוך כדי נהיגה.

מה שקרה הוא שצלצלו אליי כשעמדתי ברמזור ועניתי לטלפון, בלי לשים לב שלידי עומד שוטר עם צ'קלקה מכובית. הוא ראה אותי, חיכה שאני אתקדם 10 מטר אחרי הרמזור כדי לעצור אותי על דיבור בתנועה ולא בעמידה, הדליק צ'קלקה ואמר לי לעצור בצד. תחנוני על עצם כך שאני חייל בודד \ אין לי כסף \ תמיכה משפחתית לשלם את הדוח \ מצטער וזה היה רק שיחה לשניה \ לא זוכר כבר מה עוד - לא עזרו. הוא רשם לי את הדוח. אני נהג חדש. מה שהוא אמר, זה שזה לא שלילה (בכיתי לו שבלי רשיון אני אבוד כאן), זה פשוט 1000 שקל קנס. בשבילי זה לא ממש פשוט. בשורה תחתונה - אין לי את הכסף לשלם את זה. גם ככה אני עושה יומיות ועובד ובקושי מצליח להחזיק את עצמי. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות עכשיו. מכתב למשטרה יעזור ? אולי לבקש להישפט ? מה יעזור לי משפט ומה אני יכול להגיד שם ? יש לי איכשהו מלצאת מתשלום בכלל ? מה רוע הגזרה מעבר לקנס ? אין על זה נקודות או משהו בסגנון ? מה כמות הנקודות אומרת ? בדוח לא כתוב על נקודות אבל למיטב הבנתי לא אמור להיות כתוב שם. מה קורה עכשיו ? יש לי 90 יום לשלם את הדוח. עצות יתקבלו בברכה, כמו כן גם מידע שיעזור לי על מהות הדוח מעבר לקנס הכספי.

בתודה עצומה מראש, עמית.

נ.ב.

רק עכשיו היה לי הזדמנות להיות ליד מחשב, אם היה לי הזדמנות הייתי שואל כבר ביום של קבלת הדוח.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואוו זה פשוט מדהים שאנשים לא לומדים את הלקח ( אני לא בא להטיף חלילה ) אבל כמעט כל יומיים נפתח שרשור על דיבור בפלאפון.

להבא תשתמש בספיקר.

ועכשיו לנושא, אתה צריך להגיד תודה שקיבלת רק קנס של 1000 שקל ( נכון שזה הרבה , אבל עדיין ) ולא שלילה במקום או תוספת 10 נקודות , מה שבד"כ מקבלים.

דבר ראשון אם אתה תישפט יש סיכוי שתקבל שלישה של כמה חודשים אולי, או שתקבל עונש אחר פשוט.

לפי דעתי כדאי שעכשיו תקרע את התחת בעבודה , תשלם את הקנס , ותגיד תודה שהרשיון אצלך ביד.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

הישראלים לצערי לא לומדים לכך שצריך לנהוג אם חגורת בטיחות ,לא לשוחח בפאלפון אלא אם כן יש לך דיבורית הוא ספיקר בטלפון שאז אתה סם אותו בצד ויכול לדבר והוא פשוט אוזניה שעולה גרושים וחוסכת הרבה.

ידידי היקר אם כול הצער שבדבר אני שמח שקיבלתה את הדוח כי רק אז אתה תלמד את הלקח הישראלים לומדים את הלקח רק אחרי שאם מקבלים דוח.

אני רושם הרבה דוחות כאלה ואם 1000 ואחד סיבות של הישראלים אני לו וותרן לא על חגורה לא על פאלפון אפילו אדם שאוכל תוך כדי נסיעה אני רושם לו דוח על נהיגה ביד אחד הישראלים צריכים ללמוד לכך והלכך היחד שאם לומדים זה דרך הקיס שלהם.

פורסם

iz2 אל תטיף לבן אדם, הוא את שלו כבר הבין!

ודרך אגב יש לך שגיאות כתיב שממש לא נראות טוב בעין.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

עם שגיאות כתיב כאלה,

טוב אני אתאפק :)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

לך מותר להטיף ולבחור שמגיב 25 דקות אחרייך אסור?

הבן אדם מבין את הטעות שהוא עושה, עכשיו הוא רוצה לדעת כיצד ניתן להקל עליו בתשלום.

למיטב ידעתי ותקנו אותי אם אני טועה, לא שוללים רישיון על דיבור בטלפון תו"כ נסיעה.

פורסם

אין סמכות פסילה על דיבור בטלפון במהלך נסיעה, בדיוק כמו שאין סמכות פסילה על מעבר ברמזור אדום, ישנו קנס גבוה בתקווה שתלמד את הלקח.

לפותח השרשור, אני מסיק מכך שאתה חייל שאין לך רשיון 5 שנים ללא עבירות, אם זה המצב לא תוכל לבקש המרה לאזהרה.

תחסוך ותשלם את הקנס

פורסם
אין סמכות פסילה על דיבור בטלפון במהלך נסיעה, בדיוק כמו שאין סמכות פסילה על מעבר ברמזור אדום, ישנו קנס גבוה בתקווה שתלמד את הלקח.

לפותח השרשור, אני מסיק מכך שאתה חייל שאין לך רשיון 5 שנים ללא עבירות, אם זה המצב לא תוכל לבקש המרה לאזהרה.

תחסוך ותשלם את הקנס

אחת האופציות שהבחור כותב היא האפשרות לגשת להישפט.

במשפט השופט מבחינה חוקית יכול לשלול את רשיונך ויכול גם להטיל עליך מאסר בפועל. כמובן שלא עושים זאת ברוב המקרים אבל תיאורטית יכול גם יכול.

ול IZ2

כותב כמו שוטר ועוד מתגאה בדוחות מטופשים שהוא נותן. האם אתה לא אוכל תוך כדי נסיעה או לוגם או מזעיק את חבריך תוך שאתה מחזיק את מכשיר הקשר ביד אחת ונוהג ביד השניה.

לא פלא שאנחנו נראים כך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אם משתמשים בספיקר המובנה עדיין צריך להרים את הטלפון(נוקיה), ללחוץ על קבלת השיחה, ואז ללחוץ על אופצית "רמקול",

לפעמים הממשק נמצא בתפריט אחר בזמן קבלת השיחה ויש עוד 2-3 לחיצות נוספות כדי לצאת מהתפריט להגיע ל"יציאה" ואז ללחוץ על "רמקול" (או שיש קיצור דרך שאני לא מכיר)

השניות הספורות הללו עד שעוברים למצב ספיקר מספיקות לשוטר ערני להבחין מבלי להבין .

פורסם

אני שמעתי על מקרה שמישהי אמרה שאין לה כסף לשלם והיא רוצה לשבת בכלא, ואכן היא ישבה 24 שעות בכלא (במעצר, בתחנת המשטרה) ולא שילמה את הדו"ח

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

צהריים טובים.. :wink:

קודם כל תודה לכל המגיבים.

האמת היא שלמרות הכל, יש לי עוד הרבה אי הבנות - בעיקר לגבי השאלות ששאלתי.

השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות עכשיו. מכתב למשטרה יעזור ? אולי לבקש להישפט ? מה יעזור לי משפט ומה אני יכול להגיד שם ? יש לי איכשהו מלצאת מתשלום בכלל ? מה רוע הגזרה מעבר לקנס ? אין על זה נקודות או משהו בסגנון ? מה כמות הנקודות אומרת ? בדוח לא כתוב על נקודות אבל למיטב הבנתי לא אמור להיות כתוב שם. מה קורה עכשיו ? יש לי 90 יום לשלם את הדוח. עצות יתקבלו בברכה, כמו כן גם מידע שיעזור לי על מהות הדוח מעבר לקנס הכספי.

.

האמת, שכן למדתי את הלקח. להבא רק דיבורית במקרה הצורך וגם להמעיט כמה שאפשר בשיחות תוך כדי נהיגה.

אבל כרגע יש לי בעיה נתונה, שאני מחפש דרך לפתור. לפי מה שהבנתי עד עכשיו מהתשובות שלכם, אין לי סיבה ללכת להישפט - כי הם יכולים להחמיר לי את העונש. אז עד שמלומד אחר פה יסביר או ישפוך על זה אור, אני אשלול את האופציה של ללכת להישפט. מאוד חשוב לי לדעת אם יש איזהשהו משהו חוץ מלשלם את הקנס כרגע, כל דבר יעזור (אגב, רקורד של ישיבה בכלא לא ממש יתרום לי לחיים אז אוות רעל הרעיון, אבל סחטיין על המקוריות :)). עוד עניין חשוב הוא כמו ששאלתי בהודעה הקודמת - מה רוע הדוח מעבר לקנס ? רישום משטרתי שנמחק מתישהו ? כלום ? נקודות ? כמה נקודות ? מה אורמ מספר כזה של נקודות והאם הוא נמחק אי פעם ? אולי תהיה הארכה של תקופת הנהג חדש ? כל שאלה שאתם גם מצליחים להעלות לראשכם, אשמח לשמוע את התשובה אליה. אין לי מושג בכלל בקטע הזה, אני אפילו לא יודע מה לשאול.

הבהרה - אני נהג חדש. מה שאומר שהוצאתי רשיון לפני כמעט שנתיים ואני עוד בתקופה של הנהג חדש, שאמורה להסתיים לי בספטמבר. עד לדוח הזה לא היה לי שום עסק עם המשטרה.

שוב, בתודה ענקית מראש, עמית.8)

פורסם

אגב שביב תקווה קטן שכנראה לא יעזור לי בכלום אבל אני ממש מסוקרן לשאול:

אם הוא רשם לי כתובת מסויימת בדוח ומאז עברתי דירה והכתובת לא נכונה ? כל שאר הפרטים המזהים שלי נכונים. האמת? זה בטח אחריות של ילהתריע על מעבר דירה וזה לא יבטל לי את הקנס, אבל בכל זאת, אולי :)

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלשלם ולהפנים את הלקח,

על עבירה זו אתה "זוכה" ב-4 נק'. זה אמור להיןת כתוב משמאל לסמל סעיף.

תשתדל לא לצבור נקודות נוספות שיכולות לסכן לך את הרשיון.

הכתובת ממש לא משנה..

פורסם
עם שגיאות כתיב כאלה,

טוב אני אתאפק :)

הייתי אולי גם כותב משהו על מגלומניות (החטפת דוחות לאנשים שבס"ה טועמים משהו לריענון, ובשמחה רבה לאיד) ועל צליל של אנטישמיות קלה "ישראלים" בכל מילה שניה.

אבל נכון יותר להתאפק.

פורסם

היי, תודה על התשובה, אכן עכשיו ראיתי.

מה אומר 4 נקודות ? זה נמחק מתישהו ? מה העונש של 4 נקודות ? לכמה נקודות אפשר להגיע?

• תוכן חדש...