Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי חבר עם גולף V5 אוטומטית, החזיק אותה חצי שנה והתייאש מהעלויות של הדלק, מה גם שהיא הייתה חלשה משמעותית מGTI..

ההמלצה שלי זה לברר אופציות של החלפה לGTI.. אולי אפילו החלפה עם איזה בעלים שנכנס לצרה כלכלית...

הסיבה הפשוטה היא שאני יודע פשוט מה העלויות של המנועים הללו, וזה די לא ריאלי לזרוק מנוע 2.0 של גולף לפח בשביל השתלה .. זה יעלה ערימות של כסף ויהיה מאוד לא כלכלי..

אבי.

פורסם

שלא לדבר על כך שאין שום דרך לאשר את זה.

אתה חושב שלא עברה בראשי המחשבה לשתול מנוע GTI בבודי הכחול היפיפה של הגולף 3 דלתות הקודמת שלי?

גם אם קונים GTI שלמה לחלקים בגרושים והופכים את זה לכדאי כלכלית ,זה לא יהיה חוקי לעולם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פילטר לבדו יתן קצת, ברור לא בצורה משמעית שתרגיש שהאוטו שלך יהפוך להיות מטורף, הוא לא יתן כח משמעותי אבל תגובה טיפה יותר זריזה של שרכב.

לצערי אני לא זוכר איך בנוי המנוע 2.0 של הגולף, אני יודע שברכב שלי כאשר עברתי מפילטר מקורי לפתוח במיקום המקורי הרגשתי שינוי משמעותי, כמובן שהוא היה ממוקם מראש יחסית במקום חכם וטוב.

אבל אני לא דוגמא כיוון שהרכב שלי מוגדש אז השינוי יותר קיצוני לעומת רכב אטמוספרי.

בשביל לקבל שינוי משמעותי ומורש במנוע זה כבר לפנות לגורמים יותר קיצויים שלפי דעתי לא יהיו שווים את ההשקעה.

Flash Red VW Corrado 16V

• תוכן חדש...