Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס: יקר אך שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה יאריס שומרת על ערכה...בזה בעצם מסתיימים היתרונות של הרכב.

למען גילוי נאות אני אספר שסירבתי לקבל אחת כזאת חדשה במתנה והעדפתי לקנות משהוא אחר מכספי.

הספיק לי שני חלונות חשמל ברכב שעולה יותר מ100 אש"ח.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה,

לא כול כך קשור לנושא אבל ברצוניי לספר לכם שלפני חודש ימים נכנסתי לסוכנות טויוטה על-מנת להתרשם מטויוטה קורולה החדשה עבור ידידיה. לפני שהוצאתי מילה ניגש אלינו נציג המכירות ואמר שטויוטה קורולה החדשה נמכרת בהנחה של 12 שקל !! וזה לפני שיושבים ומדברים תאכל'ס !

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי הוא התכוון לרובוטית, אין ספק שיש להם כרגע בעיה לא קלה עם הרובוטית. הבעיה לא טכנית כמו בעיית ההסתגלות לתיבה.

סתם לצורך השאלה, נכנסת גם לסוכנות פולקסווגן? מה מציעים שם? אני מעריך שעל רקע הירידה במסירות רכב ,גם שם תהיינה הנחות.

בכל מקרה, צודק או לא, הטויוטה נמכרת במשקל של זהב (לפחות חלקן, נסו למצוא יאריס או ראנקס. תשלמו מעל המחירון אם בכלל תצליחו להשיג). זה משקף את הביקוש הרב שיש לרכבים כאלו מצד ה"עדר". אותו עדר שמחפש רכב אמין ונוח.

נהגים רבים יעדיפו הרבה פחות נוח ממגאן לדוגמא, הרבה פחות מתנהג מפוקוס או גולף גם לדוגמא, ובלבד שידעו שיש להם כלי אמין ברמה כמעט אבסולטית שנכנס רק לטיפול פעם בשנה ותדלוקים נטו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אולי הוא התכוון לרובוטית, אין ספק שיש להם כרגע בעיה לא קלה עם הרובוטית. הבעיה לא טכנית כמו בעיית ההסתגלות לתיבה.

סתם לצורך השאלה, נכנסת גם לסוכנות פולקסווגן? מה מציעים שם? אני מעריך שעל רקע הירידה במסירות רכב ,גם שם תהיינה הנחות.

בכל מקרה, צודק או לא, הטויוטה נמכרת במשקל של זהב (לפחות חלקן, נסו למצוא יאריס או ראנקס. תשלמו מעל המחירון אם בכלל תצליחו להשיג). זה משקף את הביקוש הרב שיש לרכבים כאלו מצד ה"עדר". אותו עדר שמחפש רכב אמין ונוח.

נהגים רבים יעדיפו הרבה פחות נוח ממגאן לדוגמא, הרבה פחות מתנהג מפוקוס או גולף גם לדוגמא, ובלבד שידעו שיש להם כלי אמין ברמה כמעט אבסולטית שנכנס רק לטיפול פעם בשנה ותדלוקים נטו.

הגיר הרובוטי של טויוטה פשוט עובד בצורה מחורבנת וגרועה אין שום קשר להסתגלות זה השטויות שאנשי המכירות של טויוטה מנסים למכור.

לגבי היאריס הבעיה היא שפשוט נמכרו כחדשים מעט מכוניות ולכן ההיצע גובר על הביקוש{והוא גם רכב בהחלט טוב}.

ראן אקס אין שום בעיה למצוא 04,05,06 יש לא מעט עם 20-30 אלף ק"מ פשוט תפתח לוח רכב ותבדוק הראן אקס לעומת היאריס לא נמכר מעל המחירון!מעבר למה שרשמת ה307 שלי על הכביש מאז אוקטובר 2001 ומאז לא הייתה מעולם!! במוסך עבור תקלה כלשהי, ואיכות הנהיגה הנסיעה והאיבזור פשוט ב2 דרגות מעל לשל הראן אקס.

פורסם

אכן ההנחה היא על הגיר הרובוטי.

בסוף רכשתי עבור ידידה טובה שלי טויוטה ראנקס 2006 מנוע 1.6L עם 20K יד-ראשונה צבע כסף. כמובן הרכב נבדק היטב וגם היסטורית טיפולים בכדי לאמת את הקילומטרא'ז הנמוך להחריד. הרכב ללא תאונות רק מעיכות ופגיעות אסטטיות (מה לעשות הבחורה עם רישיון 8 שנים וזה הרכב הראשון שלה).

הבחורה ביקשה כ-3000 שקל מעל המחירון לאחר דיון מתייש הצלחנו לרכוש את הרכב ב-500 שקלים מתחת למחירון והיא שילמה חצי מסכום העברת הבעלות.

שעה לאחר הרכישה התברר שמנעול דלת צד נהג פגום וגם זרוע למגב חסרה (עד היום אני לא מבין איך פיספסתי ולא ראיתי שחסרה זרועה למגב צד שמאל).

הרכב הוכנס לטיפול מקיף אצל מסוך רון ויצאנו בנזק של 800 שקלים כולל ניקוי מנוע+שטיפה.

לא היה קל למצוא רכב כזה עם קילומטרא'ז נמוך וצבע כסף. 3 פעמים ביום בדקנו ביד-שניה והשכמות בוקר מוקדמות במהלך חודש וחצי עד שמצאנו רכב מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה שצריך להסביר מה שאמרתי לגבי התיבה יותר לאט. עובדת "מחורבן" או לא זה עניין שלך אישית. שרשמתי הסתגלות הכוונה שלא מדובר על בעיה טכנית של תיבות שקורסות נתקעות או השד יודע מה, אלה של ההחלפות שמטלטלות את הרכב וכו'.

האמן לי בניגוד להרבה קשקשנים פה בפורום, ומאחר שאבי קצין רכב בחברה גדולה, אני מקושר היטב לעמיתים שלו ומבצע נסיעות מבחן רבות על כלי רכב רבים, ככה שיש לי "מעט" נסיון ומכיר מה המוכרים באולמות תצוגה מנסים למכור או לא.

בקשר לשאר, יש ראנקס וכמו כל רכב אפשר למצוא גם טובות, מאחר ויחסית יש לא רבות על הכביש, על רובן יבקשו מעל המחירון.

שאפו אם הצליחו למצוא 2006 עם 20,000 ק"מ ועוד בפחות ממחירון, תאמין לי שזה לא אופייני (מנסיון אישי).

זה שיש לך 307 שלא ראתה מוסך מ2001? מה הקשר בכלל? מישהו אמר שזה אוטו גרוע? אין ספק שאם אתה רוצה רכב מפנק יותר, אוחז יותר, מתנהג יותר, ה307 יותר טובה. לנושא הזריזות והכוח, ה307 1.6 יכולה רק להריח את האגזוז של הטויוטות המקבילות, אבל זה נושא אחר.

יש בכלל איזה ויכוח לגבי נושא האמינות בין הרכבים (באופן כללי)?, הרי בכל סקר אמינות שרק קיים, בכל פורום מיקצועי של קציני רכב, בכל חברת ליסינג (אם אתה מקורב) תשאל, אני לא חושב שהאוטו כ"כ גרוע (מודה שלא היתה לי ולא התנסיתי בפיזו' אף פעם) אבל קיתונות הרותחין ששופכים על הפיג'ו הם חד משמעיים.

צר לי, עם כל הכבוד ליצרנים הצרפתיים בעיקר, יש להם עוד כברת דרך עד למוניטין של טויוטה.

אגב, גם ליבואן יש לא מעט "עזרה" למוניטין של פיג'ו בארץ.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אין ויכוח בנושא האמינות , אתה זכאי להאמין למי שאתה רוצה, גם פיזו וגם אני מדברים מנסיון על רכבים אשר היו וישנם ברשותינו.

מעבר לכך, אני לא מייחס כל חשיבות לדעתם של חברות הליסינג , חברות אשר עובדות על תחזוקת שבר, כל נתון אשר הם מוציאות מידם אינו רלוונטי אלא לתורת התחזוקה הספציפית שלהם.

אתה תמשיך לקנות מוניטין, אני אמשיך לקנות רכבים אשר ממלאים את צרכי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ראנקס רכב שמאוד קשה למצוא, לא פחות מיאריס.

אני מכיר מישהו שמכר לפני חצי שנה ראנקס 2006 בכמה אלפים טובים מעל המחירון. (משהו כמו 100K קיבל עליה)

כיום אני מחפש לאחותי ראנקס/ יאריס / פולו ומלמצוא את שתי הראשונות כבר התייאשתי. אני גם בשלבי יאוש במציאת האחרונה . אנשים פשוט לא מוכרים פולו אוטומט בנות שנתיים-שלוש. (שלא לדבר על הטויוטות)

PIZO, אני חושב שאתה צריך ליצור קשר בדחיפות עם פיג'ו על מנת שיעתיקו את האקזמפלר הכי מוצלח של ה307 שיצא להם.

אולי תצליח לקבל עליו משהו קרוב למחירון אם תמכור ליצרן :)

אשמח לקבל הפניות ממך לכמויות הראנקס האדירות שיש למכירה עם ק"מ נמוך. אתה יודע מה? אני אסתפק באחת.

CX, צריך להשוות תפוחים לתפוחים. תשווה למשל מגאן 2001 (או קליאו 2001) ליאריס 2001 ונראה מי גר במוסך ומי לא יודע איפה המוסך. לנסוע ברכבים יחסית חדשים זו לו חוכמה. (למרות שה307 והמגאן בשנים הראשונות שלהן עשו לא מעט צרות ששופרו משמעותית במתיחות הפנים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אין ויכוח בנושא האמינות , אתה זכאי להאמין למי שאתה רוצה, גם פיזו וגם אני מדברים מנסיון על רכבים אשר היו וישנם ברשותינו.

מעבר לכך, אני לא מייחס כל חשיבות לדעתם של חברות הליסינג , חברות אשר עובדות על תחזוקת שבר, כל נתון אשר הם מוציאות מידם אינו רלוונטי אלא לתורת התחזוקה הספציפית שלהם.

אתה תמשיך לקנות מוניטין, אני אמשיך לקנות רכבים אשר ממלאים את צרכי.

לגבי חברות הליסינג, אם אתה יודע בדיוק על מה אתה מדבר אז אני אקבל את דבריך. אתה יכול להיות בטוח שאני יודע על מה אני מדבר. יש חברות רבות, טובות יותר או פחות, לא כולם עובדים על תחזוקת שבר תהיה בטוח. הנתונים שהן מוציאות מתיחסות לדבר אחד בלבד: כמה כסף יעלה להם הרכב מבחינת ההסתברות לתקלות ולהזנחה מצד הנהגים. פחות מעניין אותן נוחות, פאר, אחיזה וכו'. אם בשקלול של אלפי מכוניות יש דגמים שרגישים פחות להתעללות מצד נהגי ליסינג, אמינים יותר, אלו יהיו הרוב המועדף. עליהן גם תקבל מחירים הרבה יותר טובים אם רק תיקח.

ברור שאני אקנה מוניטין, אתה לא? בטח ובטח אם המוניטין מגובה בעובדות בשטח. כל אחד קונה רכב שמתאים לצרכיו

משקיע במה שיותר חשוב לו, ופחות במה שפחות חשוב. אם אתה זוכר אני דיברתי על ה"עדר" שקונה טויוטה שמה שחשוב לו זה האמינות בפער גדול מהשאר (גם על חשבון שאר הפרמטרים)לך יותר חשובים שאר הפרמטרים על חשבון האמינות שאינה אבסולוטית, אתה בוחר להנות מהאוטו יותר, מנהיגה, מהאחיזה ומוכן לחיות עם תיקון או קלקול פה ושם (טפו, טפו שלא יקרה לך)

כל הנושא היה אם כדאי לשלם יותר על יאריס, כמוני כמוך, אני חושב שהמחירונים שלהן משוגעים, יחד עם זה מי שמחפש כאמור שקט נפשי כנראה ישלם את המחיר הזה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

PIZO, אני חושב שאתה צריך ליצור קשר בדחיפות עם פיג'ו על מנת שיעתיקו את האקזמפלר הכי מוצלח של ה307 שיצא להם.אמר אייל"יש לי גולף בלי קילופים בדשבורד ובלי חלונות נופלים"$$$

אולי תצליח לקבל עליו משהו קרוב למחירון אם תמכור ליצרן :)

אשמח לקבל הפניות ממך לכמויות הראנקס האדירות שיש למכירה עם ק"מ נמוך. אתה יודע מה? אני אסתפק באחת.

מה שתגיד..אדון צמפיון

אני מציע לך לבדוק את אחוזי שביעות הרצון ממי שב-א-מ-ת יש או היה לו את הרכב{307} אתה תופתע מאד לטובה במיוחד יחסית לצעקות והקללות היומיומיות ששומעים במוסכי צמפיון!

אם אתה צריך ממני הפניות ללוח יד 2 אז כנראה שאתה בצרות עוד יותר גדולות מאיך שאתה נשמע!.

פורסם

מנסיון משפחתי עם 2 307 + C4 אשר החליפה אותם.

0 תקלות ואמינות מעולה בכל השלוש.

באופן אישי אנחנו כולנו מעדיפים את ה 307 2 ליטר על פני ה C4 החדשה יותר, תמורה יותר ממעולה למחירה המצחיק..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...