Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שהיום קצת יותר קשה להיפטר מגופות (פעם הייתי משליך אותן סתם ברחוב), נוצר צורך לרכישת רכב מסחרי אשר יוכל להעמיס עליו מקרר (תא קירור) גדול ככל האפשר (לאחרונה החיסולים נעשו תכופים יותר, ולכן עניין המשקל חשוב).

נאמר לי שעל סילבראדו (למשל) ניתן להעמיס תא קירור גדול למדי.

אפשרות אחרת - מסחרית סגורה שבתוכה ייבנה תא קירור פנימי. אין צורך ביותר מדי מקומות ישיבה (החבר'ה מעדיפים לנסוע בשכיבה לאור מצבם) לכן לא צריך דאבל קבינה או ספסל אחורי.

התקציב הוא - עד 100 אלף שקל (אם יש משומש כולל תא קירור, מה טוב), איכות הניהוג וספורטיביות ממש לא משנות לצורך העניין.

חייב שהרכב יעמוד בדרישות רשיון ב'. רשיון ג' לא בא בחשבון.

המלצות?

פורסם

אני יודע שלמה סיקסט ועוד חברות השכרה מחזיקות משאיות קירור קטנות על בסיס טרנספורטר ויונדאי H1 . אולי כדי לשקול רכישה מהם כי זה בא כבר עם ארגז קירור מוכן.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בקונדטוריה קטנה שעבדתי בה זמנו בתור נהג, קנו יונדאי H1 (דורש רשיון ב' בלבד) ובנו עליו ארגז קירור (נדמה לי שבמריומה, שבנצר סירני).

אם אין צורך ברכב בגודל כזה, ראיתי גם ארגזי קירור על טנדרים בסגנון של מאגנום והיילקס.

פורסם

יש לך כמה אפשרויות:

יונדאי H1- יש מקום לשלושה נוסעים וארגז ענק מאחורה שתבנה בו מקרר.

D-MAX וכדומה- ולבנות מאחורה מקרר

וראיתי שניסן הוציא משאית שהיא בגדר של רישיון דרגה ב'

הD-MAX תהייה קטנה יותר מהניסן ומהיונדאי.

אם אתה מתבלבט בין הניסן והיונדאי לך על הניסן.

במידה וזה לא מסתדר לך תקציבית אתה יכול לבצע סחר בגופות ולהשלים פערים.:evil:

קובי

פורסם

סילברדו וF350 זה רשיון ג'.

ראיתי ארגזי קירור על כל הטנדרים הסטנדרטיים, על יונדאי H-1, על קיה K2700 (מעין משאית קטנטונת/טנדר מגודל), ניסן קבסטר ומיצובישי קאנטר בגרסאות רשיון הב'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קח אחת ששירתה את חברה קדישא

רגילה בסוג העבודה, בד"כ אמריקאית לא קטנה אבל עדיין עם רשיון של ב(נות) ותוסיף לה ארגז קירור מהודר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...