Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מי שרגיל לידני המעבר הוא פשוט ביטול הקלא'צ

שזה בדיוק מה שרציתי בשביל הפקקים בתל אביב

בדיוק את זה טענתי כל הזמן גם לגבי רובוט של הונדה.

פורסם

אני נהגתי כמה פעמים ביאריס 08 רובוטית.

נהגתי במצב הידני משום שלא יכולתי לסבול את זה שהגיר מעביר הילוכים בלי קשר לעולם.

אני חייב לציין שהיא זריזה בטירוף והנהיגה בה מאוד מאוד מהנה יחסית לרכב כזה.

סתם שאלה, בקורולוה וביאריס הרובוטיות אם אנהג כל הזמן על המצב הידני זה עלול לגרום לבלאי מואץ?

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תתחדש.

היום יש לנו קורולוה רובוטית עבר יותר משנתים אצלנו,אנחנו גם היה לנו רכבים ידניים רוב הזמן,אנחנו מרוצים מאוד מהרכב,ולדעתנו מנסיון זאת אחת התיבות הכי חכמות שיש,התרגלנו אליה עד כדי כך,שאם היום אני נוהג באוטומט אני מרגיש משהו לא בסדר,ואתה תרגיש שבאוטומט האוטו בורח לך כזה ,ותרגיש שהתיבה מעורפלת וכו...,כבדה ומעצבנת,זה נשמע מצחיק,אך זאת האמת,במיוחד אחרי שנהגתי בMPV של דודה שלי לפני כשבועיים.

כנראה יש כאלה שלא אוהבים את הגיר,מקובל,כמו שיש כאלה שאוהבים בצל ואני לא.

ובשבילנו הקורולה הרובוטית היא מושלמת,הקשר להדרדרות, עוד חודש אתה תראה שזה יהיה אוטומטי אצלך ולא תרגיש בזה בכלל,אתה תהנה מאוד מהאוטו במיוחד מזה שהוא סוחב כמו ידני נוח לתפעול,ולא משעמם כמו האוטומט, וחסכוני מאוד.

אני אמרתי פעם שכל בן-אדם שהיה לו נסיום עם ידני בשבילו הרובוטי יהיה תענוג.

תתחדש:-D

פורסם
לשלילה אפשר לציין (מלבד הגיר) את איכות החומרים בתא הנוסעים ואת האבזור הבטיחותי החסר ביחס לדגם שנבחן במבחן הריסוק באירופה.

רוני

האם זה אומר שחמשת כוכבי הבטיחות שמפורסמים לגביה לא תקפים?

בנוסף - האם המערכת בקרת יציבות שמצוינת כאן זהה למערכות שנקראות ESP ברכבים מתחרים?

פורסם

VSC זה כמו ESP.

הציון לא תקף "רשמית", אם כי סביר להניח שרמת הבטיחות שהיא תציג קרובה מאוד ברוב המצבים עם 4 כריות לעומת 7.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקשר להדרדרות לאחור, פשוט תן ברקס שחרר ומהר תן שוב פעם ברקס, זה אמור לנעול את הרכב.

ניסיתי זאת במבחן הנסיעה שלי על היאריס 100 וזה עובד.

• תוכן חדש...